Şimdi Ara

heroda tavsiye edeceginiz karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi karakter daha iyi yardımcı olursanız sevinirim

• ya bide account alamıyorum nasıl alcam ya:S
  • Overseer sky axe
    pwp de rahatlıkla dusmanlarini kesmek için full str char
    mobları rahatlıkla yere serebilmek için ful int char
  • ''Male Sword'' Benim tavsiyem budur, bir numaradir Male Sword' lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 9 Temmuz 2007; 20:30:08 >
  • En iyi karakter şeklinde aratırsan uygun sonuçlar bulursun zaman zaman bu konu hakkında çok derin tartışmalar yapıldı :)

Ben pek ayrıntılara girmeyeceğim ama dexci olursan axe ve blade, str ci olursan sword seçmeni önerimim.

Yada şöyle diyeyim dex isteyen silahları kullanırsan str ağırlıklı bir stat dizilimin, str isteyenleri kullanırsan dex ağırlıklı dizilimin olsun.
  • quote:

Yada şöyle diyeyim dex isteyen silahları kullanırsan str ağırlıklı bir stat dizilimin, str isteyenleri kullanırsan dex ağırlıklı dizilimin olsun.

Str silah kullanırken dex ağırlıklı dizilim nasıl yapıyosun arkadaşım lütfen doğru bilgilendirin.
    str silah kullanıyosan str yüksek olur dex silah kullanıyosan dexin yüksek olur yanlışsam düzeltin
  • Yanlışmı bilgilendirdim :)

Oyun hakkında bilgin yoksa istersen katılam konuya :)

Str isteyen silahların hasar farkı çok fazladı ve azami hasarı vurmak için dengenin (dex) fazla olması gerekir. Mesaj sayısını yükseltmek amacıyla bu tip saçma mesajları atmamanı tavsiye ederim. :) Bu arada ilk günlerdeki Aranelx geri döndü tartışma asgari, bilgi azami :)
  • bence adam post falan kasmıyor doğru söylemiş
    str çarda dexin az olacak hatta 10 dex gidip lwl 90 olanlar var
    dex çardada str 100-150 olsa yeter
  • valaha benım kı bow ben boe kullanıyorum cokda guzel 59 lvlde ıyıym yanı pvp ye gırmedım daha hıc kasılmada bı problem yaşamıyorum bıraz daha defın artması lazım 60 oluncada defı artırıcam yada def armoru gıyıcem yuksek lvl oldugum zamanda statları sıfırlatcam gorun ozaman sız benı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hayalperes86

valaha benım kı bow ben boe kullanıyorum cokda guzel 59 lvlde ıyıym yanı pvp ye gırmedım daha hıc kasılmada bı problem yaşamıyorum bıraz daha defın artması lazım 60 oluncada defı artırıcam yada def armoru gıyıcem yuksek lvl oldugum zamanda statları sıfırlatcam gorun ozaman sız benı

Ben de bow kullaniyorum zaten dex def arttirdigi icin cok iyi... Bu siralar str calisicagim biraz. Hp az
  • Strenght ağırlıklı bir karakterden maximum verim almak için azami denge gereklidir... Çünkü strenght silahlarda hasar aralığı fazladır ve azami hasar için hit ratein yüksek olması gereklidir. Assassinler özel becerileriyle bunu artırabilirler fakat diğer meslek grubundakilerin mutlaka dengesi yüksek olmalıdır umarım anlatabilmişimdir. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.