Şimdi Ara

Heroes 4 tadında HEROES 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaçınız bilir bilmiyorum, forumda bununla ilgili birşey varmı araştırmadım, varsa da kusura bakmayın. bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Bir grup heroes fun ı ! oturmuşlar ve heroes 3 ün az da olsa eksik yanlarını doldurmuşlar, heros 4 deki gibi heronuzu savaşa koymuşlar, bi dolu ayar yapabildiğiniz bir menu eklemişler, bi dolu güzel özellik eklemişler.

Heroes 3 fanatiklerinin bakmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

http://wakeofthegods.strategyplanet.gamespy.com/

Eğer hala bıkmadan heroes 3 oynuyorsanız (benim gibi) bunu eklentiyi mutlaka deneyin.

Ufak bi not, yüklemek için son patchlerin yüklü olması gerekiyor.

Bu eklenti heroes 3 ün bitmeyecek ömrünü daha da ilerilere taşıyo.

Sevmeyecek arkadaşlar için -ki hiç sanmıyorum- heroes 3 klasörünün yedeğini almak geri dönmenin en kolay yolu olacaktır (gerçi yüklü olsa da normal hali ile oynayabiliyorsunuz.)

• sağolasın. Heroes bitmez hiç bir zaman.
  • ss varmı birader?

boşuna yüklemeyelim..
  • sitesine gir orada var bir suru baya değişmiş menuler ama fileplanetten yukleniyor birde normal başka yer var orasıda çalişmiyor.
  • hmm.. saol birader

baktım resimlere fln.. adamlar emek vermiş saolsunlar ama benim pekte hoşuma gitmedi

fikirlerine saygı duyarım
  • Dizi olan heroes'dan başka heroes tanımam
  • heroes 4 süperdi zaten ama heroes 5ten zevk almadım
  • 8. level yaratıklar gerçekten güzel olmuş. Bunun dışında secondary skillere dikkat ettiyseniz görmüşsünüzdür, skillerin birçoğunun özelliğini değiştirmişler. Bazı pek de kullanışlı olmayan skiller artık gerçekten seçimi zorlaştırır hale gelmiş.

dipnot: Heroes 5 in ikinci ek paketi geliyomuş, orcların kalesi ekleniyor bu ek paketle. Gerçi orclar biraz ters heroes'e ama neyse bakalım bi bakalım.
  • Güzel bir eklentidir.

Denemenizi öneririm

quote:

Heroes 5 in ikinci ek paketi geliyomuş, orcların kalesi ekleniyor bu ek paketle. Gerçi orclar biraz ters heroes'e ama neyse bakalım bi bakalım.

Evet, "barbarlar" daha iyi olurdu.

Bekleyelim görelim bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asua

8. level yaratıklar gerçekten güzel olmuş. Bunun dışında secondary skillere dikkat ettiyseniz görmüşsünüzdür, skillerin birçoğunun özelliğini değiştirmişler. Bazı pek de kullanışlı olmayan skiller artık gerçekten seçimi zorlaştırır hale gelmiş.

dipnot: Heroes 5 in ikinci ek paketi geliyomuş, orcların kalesi ekleniyor bu ek paketle. Gerçi orclar biraz ters heroes'e ama neyse bakalım bi bakalım.

ne zaman geliyor

kaynak bilgi fln varmı.. oynamam lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

ne zaman geliyor

2007 sonbaharında gelecek (bir değişiklik yapılmadıysa).

İsmi "Tribes of the East" olacak.

Asıl oyuna da ihtiyaç duymayacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Nisan 2007; 19:12:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

ne zaman geliyor

2007 sonbaharında gelecek (bir değişiklik yapılmadıysa).

İsmi "Tribes of the East" olacak.

Asıl oyuna da ihtiyaç duymayacakmış.

ooo güzeel biraz bekliycez ama olsun

• Heroes 3 te zaten stronghold kalesinde orklar vardı yeni bişi değil yani orkların eklenmesi
  • Armageddon's blade ne onardık bu hereos u be.
  • Bence hiros 5 de oldukça başarılı.Grafik falan kastırmışlar direk ama oynanabilirliği hiros3 kadar akıcı ve mükemmel değil.Bide sıranın kime geldiği sürpriz olmuyor savaşta
  • ben heroes3 ü 2 sene oynadım, artık mantıksal eksikliklerini ciddi ciddi farketmeye baslamıstım ve2 sene sonunda tükendi benim için, 4 çıkınca heyecanla bekledik, tek kelimeyle berbat cıktı, nitekim hemen ardından 4ü çıkaran ekip işten çıkartılmış. 5 e önce ısınamadım, çok agırmış gibi geldi falan ama iyi bi ekran kartıyla oynuyorum şimdi ve emin olunheroes 5 mükemmel bi oyun, 3 deki mantıksal hatalar düzeltilmiş ve inanın oynama hızı aslında 3 le aynı, hatta daha hızlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.