Heroes 3'ten sonra bu kadar güzel bir oyun yapmışlar ve biz ancak yabancı sitelerden öğreniyoruz. Garip bir durum...
Heroes 3'ü tüm Türkiye'de belki en fazla oynamış ve kitabını yazacak kadar suyunu çıkarmış biri olarak buraya açıkça yazıyorum: 3 haftadır aralıksız King's Bounty The Legend'ı oynuyorum. Fazlasıyla zevk aldım.
King's Bounty Armored Princess'ı da heyecanla bekliyorum.
ana konu aç tanıt oyunu bence bende merak ettim şimdi araştırıyomrum heroes 3 ü 412131231241 kere bitirmiştim
Sitede konusu vardı beyler dikkatinizden kaçmış sanırım.Yalnız gözden kaçan bir oyun oldu tüm dünyada çok sağlam oyun gözü kapalı almanızı tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: feckless
Sitede konusu vardı beyler dikkatinizden kaçmış sanırım.Yalnız gözden kaçan bir oyun oldu tüm dünyada çok sağlam oyun gözü kapalı almanızı tavsiye ederim
Sitede konusu var, dikkatimden de kaçmadı. Ama arayarak buldum...
O da 2 sayfalık unutulmuş bir konu. "King's Bounty: The Legend Çıktı" gibi, screenshotlu bir notla neden tanıtılmamış merak ettim.
Basit oyunların 100 sayfa forum doldurduğu yerde bu oyunun gözden kaçmış olması garibime gitti...
Oyun güzel, fazlasıyla güzel. Ruslar WoG'dan sonra iyi akıl etmişler bunu.
Deneyelim bakalım, teşekkürler.
Aniamsyonlar atmosfer konu süper dedim ya gözden kaçtı böylesi sağlam bir oyun heroes'cular illaki kaçırmamıştır ama kaçıranlar varsa gözü kapalı alabilirler
King's Bounty güzel bir oyunda Heroes tadını alamadım. Kaleler falan yoktu. disciples bekliyorum.
Üç sınıfla da bitirdim. Süperdi. Ancak sadece 2 kez evlenebildim. Diğer gelin adaylarını da görmek isterdim
bir heroes fanatiği olarak nasıl kaçırdım ben bu oyunu kendimi ayıpladım bak şimdi
Usta King's Bounty Heroes'un atasıdır! İlk oyunu Heroes'dan daha eskidir, Heroes bu oyundan esinlenerek yaratılmıştır. Oynadığınız The Legend oyunu ise eski oyunun remake'idir...
Demosunu indirdiriyordum %99 da hata verdi.
Oyun için ingilizce gereklimi?
Aman aman bir ingilizce şart değil genel anlamda bişiler biliyosan oynarsın
Oyun genel olarak hoş. Heroes 4 ve 5'ten daha güzel olduğu kesin. Heroes 5 havasında, grafikler ve animasyonlar çok daha güzel. Ama Heroes3 kadar etmeyeceğine karar verdim...
Gezintiler, hikaye, questler vs. güzel ama, combatlar bir süre sonra sıkıcı hale geliyor. Heroes3 kadar taktik ve strateji kasamıyorsunuz.
Inquisitor + Lina kullanarak veya no retaliate unit bulup karşısına bir adam dikerek mana sorunundan kurtuluyorsunuz. Hele bir de sacrifice bugı varken, unit derdiniz de olmuyor... Ama bu sefer combatlar çok uzun sürüyor...
Her halukarda Heroes3'ün taktik ve stratejisi tartışılmaz, ama oyun güzel...
Esasında bu türün fanatiği değilim, ama ara sıra farklı bir tat yakalamak için oynarım. King's Bounty gerçekten oynanmayı hakeden harika bir yapım. Yıllar evvel oynadığım Heroes3 kadar olmasa bile gerçekten vakit geçirebileceğiniz bir yapım.
Türün seveni fazla olmadığı için belkide pek dikkate alınmadı oyun
Eski Kings Bounty isimli oyunu amiga500 de oynamıştım.O zaman bile bağımlılık yapan bir yanı vardı. O oyunu bilenler için bu oyun müyhiş bir nostalji aslına sadık kalınarak yapılan çok ama çok az oyun var. Üstelik aynı kaliteyi koruyarak. Grafikler animasyonlar daha fazlasını aratmayacak kadar iyi...ve evet arkadaşa katılıyorum bu oyunun yeterince bilindiğini sanmıyorum.Bu kaliteye yaklaşamayan bir çok oyunun sayfalarca tartışması yapılıyor ama bunun esamesi okunmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ysselim
Oyun genel olarak hoş. Heroes 4 ve 5'ten daha güzel olduğu kesin. Heroes 5 havasında, grafikler ve animasyonlar çok daha güzel. Ama Heroes3 kadar etmeyeceğine karar verdim...
Gezintiler, hikaye, questler vs. güzel ama, combatlar bir süre sonra sıkıcı hale geliyor. Heroes3 kadar taktik ve strateji kasamıyorsunuz.
Inquisitor + Lina kullanarak veya no retaliate unit bulup karşısına bir adam dikerek mana sorunundan kurtuluyorsunuz. Hele bir de sacrifice bugı varken, unit derdiniz de olmuyor... Ama bu sefer combatlar çok uzun sürüyor...
Her halukarda Heroes3'ün taktik ve stratejisi tartışılmaz, ama oyun güzel...
Sacrifice'sın neresi bug, anlayamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme