Şimdi Ara

Heroes might and magic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu serinin en iyisi hangisi indiricem de.

• Grafik olmadan oyun olmaz diyorsan kesinlikle 5
    Nostalji istiyorsa 3

İkisi de güzeldir çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

Grafik olmadan oyun olmaz diyorsan kesinlikle 5
    Nostalji istiyorsa 3

İkisi de güzeldir çok.

4 nasıldır?

Hangileri 3 boyutlu bilmiyorum ama 3 boyutlu olan bir tanesini oynamıştım hoşuma gitmemişti.
  • 4 3 boyutlumsu, grafikleri 5 e göre çok daha kötü.

Heroes might and magic

bu da 5

Heroes might and magic
     Heroes might and magic

• Ben bunun 3.sünü oynuyordum bir ara, çok garip bir oyundu şato vardı atlı bir adam vardı, çözememiştim
  • 4'e sakin bulasma, serinin yuz karasidir.

Ubisoft'un cikardigi 5 ve ek paketleri cok guzeldir, tavsiye ederim
  • 5 güzel ama,ilk çıktığında aylarca oynamıştım 5 yada 6 . bölümü aşamamıştım.iyi bi ingilizce istiyodu.Grafikleri eskilerine göre güzel keyif veren bir oyundur.tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunu kült yapan 2 ve 3'tür.
    Sonraki oyunlar 3DO batınca Ubisoft tarafından çıkarılmıştır. Bunlardan 4 fiyasko bir deneme, Heroes 5 ise 4'ün devam filmi gibi gelmiştir bana.
    Beklentilerini bilmediğimdem sana herhangi birini tavsiye edemem çünkü 3D şimdiki devrin oyuncularının olmazsa olmazı olmuş.
    Oysaki bu oyunun 3D olmayanları oynanmalı.
  • Teşekkürler 5i deneyeyim.
  • 5 güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Bu oyunu kült yapan 2 ve 3'tür.
    Sonraki oyunlar 3DO batınca Ubisoft tarafından çıkarılmıştır. Bunlardan 4 fiyasko bir deneme, Heroes 5 ise 4'ün devam filmi gibi gelmiştir bana.
    Beklentilerini bilmediğimdem sana herhangi birini tavsiye edemem çünkü 3D şimdiki devrin oyuncularının olmazsa olmazı olmuş.

Hayır, HoMM 4 ve eklentileri de 3DO tarafından çıkarılmıştır(Windows yapımcısı gene New World Computing'tir). 3DO ondan sonra batmış; Ubisoft (Windows yapımcı Nival Interactive), HoMM 5'i çıkarmıştır (gayet de iyi yapmıştır:)).
    Önceliği HoMM3, 5 ve 2'ye vermenizi öneririm. 3 tam bir efsanedir, 5 de bu efsaneyi güzel yenilikler ve güncel grafiklerle devam ettirmiştir.
    Ama HoMM4'ün de kendine özgü bir tarzı vardır. "Sefil oyun" deyip geçmek yerine, ona da şans tanımanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 14 Ağustos 2010; 7:10:10 >

• HOMM 5 ve tüm eklentileri ile oyna özellikle sonuncusunu süper oluyor

Birde taktik vereyim mekanik ustası cüce ırkının ateş uzmanı bir hero'su var ismi aklımda değil o hero'yu alıp gençlık pınarı diye bir yer var ordan su içirirsen sürekli manası full gezer ve her turda attığı ateş topu veya meteor gibi büyülerin gücü %50 artar buda ortalama 50 tur sonunda 1000++ yani lejyon, ordu gibi düşman topluluklarına neredeyse tek atacak güce denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cz

quote:

Orijinalden alıntı: svevo

Bu oyunu kült yapan 2 ve 3'tür.

Hayır, HoMM 4 ve eklentileri de 3DO tarafından çıkarılmıştır(Windows yapımcısı gene New World Computing'tir). 3DO ondan sonra batmış; Ubisoft (Windows yapımcı Nival Interactive), HoMM 5'i çıkarmıştır (gayet de iyi yapmıştır:)).
    Önceliği HoMM3, 5 ve 2'ye vermenizi öneririm. 3 tam bir efsanedir, 5 de bu efsaneyi güzel yenilikler ve güncel grafiklerle devam ettirmiştir.
    Ama HoMM4'ün de kendine özgü bir tarzı vardır. "Sefil oyun" deyip geçmek yerine, ona da şans tanımanızı öneririm.

Bilinçaltımda Heroes'un kötü dönemini 3DO ile ilişkilendirmek istemeyen bir yer var herhalde yoksa 4'ü 3DO'nun çıkardığını unutmuş olmamalıydım.
    Heroes 4'ten sonra 3DO'nun batmasının normal olduğu vs konuştuğumuzu hatırladım.

• Aradan 10 sene geçti yine de oynuyorum, Heroes 3 gerçek bir efsane oyundur bana göre...
  • Heroes 3 armegedons blade ek paketini oynayacağım bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuuryoku

Heroes 3 armegedons blade ek paketini oynayacağım bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?

Armageddon's Blade ve The Shadow of Death, HoMM 3'ün başlıca iki ana paketidir ve kesinlikle kurulmalı. Bunun haricinde başka pek çok ek paket ve mod vardır, ama öncelikle bu ikisi. Ki Armageddon's Blade, yeni bir kale (Conflux) de eklediğinden, başlı başına bir olay.
    Bir de tabii In The Wake of Gods isimli resmî olmayan bir ek paket-mod da var. O da kesinlikle denenmeli.

@svevo

Evet hocam haklısın. HoMM3 efsanesinden sonra, HoMM4 3DO gibi bir firmaya yakışmamıştı. 4'ün ek paketleri (iki tane) de oldukça etkisizdi diye hatırlıyorum. Kötüye gidişin işaretleriydi adeta.
    HoMM3, o grafikleri, çizimleri, müzikleriyle gözümde gerçek bir efsane. HoMM5 de süper ama 3'ün kendine has bir olayı var.

• Bir de HoMnM evreninde geçen ve FPS olan Dark Messiah of Might and Magic var.. Ek olarak söylüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 16 Ağustos 2010; 8:46:23 >
  • HoMM 3 kesinlikle efsanedir. 4 üde sevmiştim. Ama 5 tamamen hayal kırıklığı oldu benim için. Özellikle grafik olarak karakterler peluş oyuncak, kılıçlar da suntalam dan kestirilmiş gibi. Kale içlerindeki görkem karakterlere yansıtılamamış gibi geldi bana.
  • 4'den herkes nefret etmiş ama ben 5 oyunu da oynadım hepsini de çok sevdim. 4'deki heroların bizzat dövüşmesi olayı ayrı bir renk katıyor.
  • Ben 4 ve 5'i beğenmedim ama sevenlerin olması da güzel tabi.
    Heroes II'nin müzikleri, canlıları ve ortamıyla oldukça epik bir havası vardı. Özellikle Elf kalesindeki müzikler çok hoştu. Oyun oynamak kolay ve keyifliydi.
    Heroes III'ü üstün kılan yan ise oyunda hesap kitap işlerinin bolca, bazen abartı zorlayacak kadar gerekmesiydi bence. Heroes II'deki masalsılık kaybolmuş olsa da büyü ve güç daha dengeli bir hale gelmişti.
    4 ve 5'te böyle etkileyici bir yan bulamadım sanırım.

WOG ise başka bir devrim oldu. Sabaha kadar hotseat multiplayer oyun oynama devrini kapattı. 1 oyun için sabahlanırdı bilen bilir elbette.
    WOG sayesinde ise bir akşamda 10-15 oyun oynayabiliyorduk, evlenmeden önce tabi:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.