Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu daha çok az oynadım baştan söyleyim. İnferno birimleri (hatta oyunun gördüğüm tüm birimleri) hiç epik gelmedi bana. Anlayamadığım şey ise; Heroes 5 gibi exp. paketleri ile beraber (bence) mükemmel bir oyun yapan ekip niye değiştirildi. Aslında cevap basit. Oyunumuz herkese hitap etsin, kısacası para para para...
  • oyunu tam sürüm nerden indirebiliriz?
  • Homam 5 ek paketleriyle çok çok daha ötede bu rezil oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Homam 5 ek paketleriyle çok çok daha ötede bu rezil oyundan.

Rezil demek için çok erken, ama nedense ben şuan Disciples III Resurrection oynuyorum.
  • Fazla oynamadım ama beta oynuyormuşum hissi yarattı. Çok fazla teknik(başta vsync olmak üzere çoğu görüntü ile ilgili) hata var, 1.1 sürümüne güncellenmiş hali hem de.

Ünitelerin de canı/defansı olması gerektiğinden yüksek gibi geldi. Ufak savaşlar gereğinden çok daha uzun sürüyor.

Müziklere bile doğru düzgün uğraşmamışlar beşinci oyundaki müzikleri kopyala, yapıştır yapmışlar resmen.

Kale ekranı; no comment. Yine de şunu söyleyim en azından, temsili görüntüyü arka plan olacak şekilde yapsalarmış keşke. Binalara göre değişmese de olur razıyım ben.

Oyuna rezil demek için harbiden çok erken ama. Güncellemeler ile en azından ek paketli HoMM5 seviyesine gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakır-cu

quote:

Rezil demek için çok erken, ama nedense ben şuan Disciples III Resurrection oynuyorum.

Saat 1 e geliyor oyu hala rezil geliyor. Yeterince geç oldu mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bakır-cu

quote:

Saat 1 e geliyor oyu hala rezil geliyor. Yeterince geç oldu mu?

Silah zoruyla oynatan var herhalde vatandaşı gecenin 1 ine kadar. Oyun rezil diyorsunda açsan biraz.Neyi rezil ? Herkez tutturdu bir kale ekranları olayını.Yahu sadece o kale ekranı için rezildi denirmi oyuna ?

• Yahu şu bin yıllık "silah zoruyla mı bilmem ne" geyiğini de yapmasanız olmuyor değil mi? Hep aynı mecazlar hep aynı laflar sıkılmıyor musunuz?

Rezil işte. Kalesi de rezil dövüşü de rezil oyuncuları gerizekalı yerine koyup maden çeşidini azaltmaları da rezil haritaları rezil renk paleti rezil 20 sene önce çıkmış bir oyun kadar olamayıp beta kıvamından öteye götürememesi rezil... Rezil kere rezil. R-E-Z-İ-L...

İnsanların olumlu veya olumsuz eleştri hakkı kendilerini ilgilendirir.
  • Tamam sen oynamaya devam et
  • Multiplayer oynatmıyor orjinal gelmesini beklemek gerekicek...
  • Valla dün Necroların son bölümüne kadar geldim ama oynarken çok sıkıldım, bugün Necro Camp.ı bitirir çok uzun zaman yüzüne gibi geliyor.
    Necrolar dengesiz olmuş, adam kaybetmeden ilerliyorum resmen hardda Spectrelarda yüksek sayıya ulaştımı olay kopuoyr zaten.
    4. oyunu bile daha çok zevk alarak oynamıştım oyun bu sefer çok monoton geldi bana.
  • An itibariyle Heroes 3 gazına geldim. Umarım collection paketi D&R'da kalmıştır.
  • disciples 3e çok benziyo
  • heroes3+wog paketini kurayım bende gaza getiriyonuz adamı
  • Edit:Sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rundown -- 14 Ekim 2011; 15:49:28 >
  • İşletim sistemin XP ise sorunlu oyun çalıştıran görmedim.
    Hatanın ne olduğunu ve sistemini yazarsan daha yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Valla dün Necroların son bölümüne kadar geldim ama oynarken çok sıkıldım, bugün Necro Camp.ı bitirir çok uzun zaman yüzüne gibi geliyor.
    Necrolar dengesiz olmuş, adam kaybetmeden ilerliyorum resmen hardda Spectrelarda yüksek sayıya ulaştımı olay kopuoyr zaten.
    4. oyunu bile daha çok zevk alarak oynamıştım oyun bu sefer çok monoton geldi bana.

ya ben necro campın 1. bölümündeyimde bişey gözüme takıldı bazı itemler var oyunda sanırım onların özelliklerini kullanamıyoruz oyun orj. olmadığı için doğrumudur ... iyi forumlar
  • Evet Legacy itemleri ve ayrıcalıkları için internet bağlantısı şart.
    Achivmentlar içinde internet lazım.
    Çok saçma bence tam savaştan önce net giderse napacağız? Bonuslara güvenip savaşa girmemek lazım.
    Hoş çokda ihtiyaç yok gibi, pek zorlanmadan ilerledim oyunda.
  • Evet, bonusa şuna buna hiç ihtiyaç yok. Her bir şeyi Hard'a dayadım, pata küte gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.