Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ubisoft çok sevdi bu internet zorunluluğu işini. Assassins Creed ya da PoP 'da da vardı, kapı açmak yada bir şey trigger etmek için internete bağlanıyordu oyun.
  •  Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu...

Arkadaşlar ne dediyseniz burdan yaptım... Ama bu oyunu açamıyorum...zalamalamunda (anladınız) dan indirdim. Kurulum felan normal... Oyunu kurdum crack yaptım sağ tık hedef /spoiler ekledim olmadı... patchleri yükledim yine sağ tık hedef /spoiler ekle dedim yine olmadı :D bu arada boşluk koyuyorum / önünede... Bir yardımcı olurmusunuz...
  • Yuh arkadaş 1-2 yere gelmiş oyun 115 lira ps3 oyunu sanki
  • Oyun sorunsuz kuruldu çalıştı.
    Knight Campaign'ini bitirdim az önce.
    Herşeyden önce müzikler çok güzel. İnsanı alıp götürüyor.
    Aldığınız fort'u kendi ırkınızınkine convert edebilmek güzel bir olay.
    Strateji tadına katkı olsun diye midir nedir, madenleri aldığınızda
    bazılarını alamıyorsunuz. Çok yakınlarında bir düşman kalesi
    varsa onu almadan mümkün olmuyor. Territory mantığında
    bişiler olmuş.
    Genel itibariyle beğendim. Sade olması ilginç bir şekilde hoşuma gitti.
    Ama NORMAL i EASY bulduğumu itiraf edebilirim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu...

Arkadaşlar ne dediyseniz burdan yaptım... Ama bu oyunu açamıyorum...zalamalamunda (anladınız) dan indirdim. Kurulum felan normal... Oyunu kurdum crack yaptım sağ tık hedef /spoiler ekledim olmadı... patchleri yükledim yine sağ tık hedef /spoiler ekle dedim yine olmadı :D bu arada boşluk koyuyorum / önünede... Bir yardımcı olurmusunuz...

Oyunun kurulu olduğu klasördeki Might & Magic Heroes VI dosyasına kısayol oluştur masaüstüne, sonra bu kısayola sağ tıkla ve Hedef: bölümündeki yazıların soununa bir boşluk bırak ve /offline yazısını ekle ( / dahil ) ve uygula de. Söyle birşey olması lazım.

• Arkadaşlar ben bu oyunda yeniyim.Tutorial campaignini oynuyorum normalde.Savaşlara girdikçe adam kaybediyorum.Kalelerimde asker basıyorum ama geri dönüp onları almak çok zaman kaybettiriyor.Zaman geçincede rakip güçleniyormuş.Bunun için başka bir yol var mı yoksa böylesi normal mi?
  • @paxal
    Kardeş o dediğini çok çok hatta dolu yaptım =) Başka bir şey var bunda anlayamadım... Beyler acil yetişin oyunu indirdim kurdum oynayamıyorum adalet bu değil yaaaav =( Bu arada spoiler demişim ben aynen öyle offline düzeltcem onu şimdi =) ama olmuyor... HOMAM 5 i mi indirem yoksa ek paketlerle ne xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Arkadaşlar ben bu oyunda yeniyim.Tutorial campaignini oynuyorum normalde.Savaşlara girdikçe adam kaybediyorum.Kalelerimde asker basıyorum ama geri dönüp onları almak çok zaman kaybettiriyor.Zaman geçincede rakip güçleniyormuş.Bunun için başka bir yol var mı yoksa böylesi normal mi?

Yeni hero yarat onla taşı adamları asıl karaktere boşa zaman kaybetmezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychotron_

quote:

Arkadaşlar ben bu oyunda yeniyim.Tutorial campaignini oynuyorum normalde.Savaşlara girdikçe adam kaybediyorum.Kalelerimde asker basıyorum ama geri dönüp onları almak çok zaman kaybettiriyor.Zaman geçincede rakip güçleniyormuş.Bunun için başka bir yol var mı yoksa böylesi normal mi?

Sorması ayıp yeni heroyu nereden yaratacağız? herşey kilitlide? Orjinal olmadığı için mi bazı özellikler kapalı acaba? Korsan oynuyorum eğer seversem orjinal alacağım diye düşündüm ama bir problem mi var kömürlüde?

• quote:

Orijinalden alıntı: psychotron_

quote:

Hocam ben campaignde oynuyorum.
  • Aynen bende campaign tutorial için soruyorum. Custom game(skirmish) için değil. Tutorial da ki taktik nedir? Adam üretirsem onlar daha çok güçleniyorlar haliyle deadly konumunda oluyorlar. Sonuna kadar gidiyorum ama ölüyorum çok güçlü kalıyorlar. Varmıdır bir yolu yordamı?
  • sonradan açılıyor campaignde yeni hero binası.
  • Peki tutorial ı nasıl geçeceğiz
  • Tutorialda tabi olmaz ama oyunun normaline hero yaratırsın istediğin kadar. Başka yolu zaten bunu ya gidip alacaksın ya da 2. hero ile taşıyacaksın...
  • Valla ben de demo indirdim biraz oynadım ve hayal kırıklığı yaşadım açıkçası.Oyunu uzun süredir heyecanla bekliyordum ama çok yavan geldi ne yazıkki.
  • camp moduda kötü arkadaş ubisoft bu internetten bağlanma moduna kafayı takmış haritada bi item görüyoz düzgün dalıyoruz itemi alıyoruz kullanamıyoruz bide 115tl çekmişler afedersin dangalak bir oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu...

Beyler beni es geçmeyin be yav =) Allah rızası için şu hatayı nasıl düzeltcem ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: ombreee

camp moduda kötü arkadaş ubisoft bu internetten bağlanma moduna kafayı takmış haritada bi item görüyoz düzgün dalıyoruz itemi alıyoruz kullanamıyoruz bide 115tl çekmişler afedersin dangalak bir oyuna

Steam 50 dolara satıyor aral yine milleti kazıklamaya çalışıyor
  • Oyun sıkıcı geldi bana nedense bir türlü ısınamadım, Necro ırkındandır dedim ama 2.ırkla 2. senaryoda da aynı sıkıntı...

Bu arada yaratıkların tipleri hoşuma gitmedi, eski karizmaları kalmamış ve tiplerin çoğu birbirine benziyor.
    Oyun benim için Heroes serisinde bir geri adım şu an, 2. oyuna devam edeceğim buna ara verip...
  • oyun genel olarak kötü galiba bekleneni vermemiş bakmadım kararsız kaldım ne yapmalı hommV ek paketli mi kursam yoksa bu mu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.