Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fabrice

Şimdilik sadece tutorial haritasını oynadım. Savaşlar fena değil gibi. Town ekranı zaten çok konuşuldu, eksikliği hissediliyor. Grafiğe filan pek bakmıyorum, aksiyon oyunu değil neticede. Ama daha iyisini beklerdim. Heroes 3 gözümde tüm zamanların en iyi turn-based stratejisi olduğundan onu zaten hiç karıştırmıyorum ama V'e göre bir artısını görmedim şu ana kadar. Belki ilave mahlukatlar açılıp skiller, büyüler zenginleştikçe savaşlar daha da keyifli olur.

Sülfür, civa ve mücevherat kaynaklarının kaldırılmasına da, kişisel fikrim olarak, hala karşıyım.

5 e göre + sını görememek için 5 i 1 senedir oynamamk lazım.5 te kurulu şu an bende denemek için açtım.Grafiklerde ve animasyonlarda dağlar kadar fark var.İsteyen açar bakar 5 e bir daha alıcı gözle.

• quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Aslında bir de karşı tarafın gözünden bakmak lazım. Her şey dört dörtlük olsaydı, Heroes 7'yi nasıl satacaklardı? Ayrıca Heroes 6'ya gelecek ek paketlerin de önünü açtılar.

Eheh acı gerçekler :)
    Tabi bir heroes 7 gelirse, gerçi bu oyun baya satar gibi, yeni oyuncu düzeyi detayla, kılla, yünle uğraşmayı çok sevmiyor direkt aksiyona, savaşa gireyim diyor.
    Sıra tabanlı savaşları kaldırabilirler mi bilmiyorum, geçen aylarda 5. Tribes of East'i bitirdim en zorda, bazı savaşlar 25-30 dakika sürdü.
  • Maalesef oyunlar gittikçe basitleşiyor. Heroes 7 konsollara çıkarsa şaşmamak lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Maalesef oyunlar gittikçe basitleşiyor. Heroes 7 konsollara çıkarsa şaşmamak lazım :)

Might&Magic Clash of Heroes :) Çıkışı yaptılar bile çoktan, bütün heroes serisini ona benzetirlerse vay halimize...

Tek temennim eski Might&Magic tarzı parti tabanlı RPGler yapmaları ama o bile çok uzak bir ihtimal...
  • Vay anam vay. Oyun rezalet ki ne rezalet.
  • Way arkadaş herşeyin tadı kaçıyo yemin ediyorum.....
  • Ben oyunu beğendim biraz daha kömürlü oynayıp orjinalini alacağım.
  • O kadar yaşar mıyım bilmiyorum ama Heroes 27 çıksa alır oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 13 Ekim 2011; 12:49:12 >
  • oyun saman gibi olmuş. nerede eski heroes'lar. sıra tabanlı oyun istiyorsanız benden size haşin bi tavsiye. kurun bi ps1 emülatörü, vandal hearts'ın ilk ve ikinci oyununu bitirin. öyle sadece savaş alanına in savaş bitsin tarzında da bir oyun değil, savaş alanında çeşitli bulmacalar trickler önümüze çıkıyor, üstelik hayvani derecede kanlı. ben şu sıralar oynuyorum ve inanılmaz keyif alıyorum
  • Kutulu orjinal olarak ne zaman satılır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

oyun saman gibi olmuş. nerede eski heroes'lar. sıra tabanlı oyun istiyorsanız benden size haşin bi tavsiye. kurun bi ps1 emülatörü, vandal hearts'ın ilk ve ikinci oyununu bitirin. öyle sadece savaş alanına in savaş bitsin tarzında da bir oyun değil, savaş alanında çeşitli bulmacalar trickler önümüze çıkıyor, üstelik hayvani derecede kanlı. ben şu sıralar oynuyorum ve inanılmaz keyif alıyorum

Eheh ne oyundur yahu Vandal Hearts, adam keserken annemin odaya girdiği zamanı hatırladım şimdi :)
    Hocam sana Frozen Synapsis oyununu tavsiye edeyim ben, daha çok takım sıra tabanlı ama gerçekten çok eğlenceli uzun zamandır almadığım zevki alıyorum o oyundan.
    Zevk için grafik aramadığını bildiğim için tavisye ediyorum sana bir dene bence.

Saman gibi benzetmesi güzel olmuş görüntü var ama lezzet yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

oyun saman gibi olmuş. nerede eski heroes'lar. sıra tabanlı oyun istiyorsanız benden size haşin bi tavsiye. kurun bi ps1 emülatörü, vandal hearts'ın ilk ve ikinci oyununu bitirin. öyle sadece savaş alanına in savaş bitsin tarzında da bir oyun değil, savaş alanında çeşitli bulmacalar trickler önümüze çıkıyor, üstelik hayvani derecede kanlı. ben şu sıralar oynuyorum ve inanılmaz keyif alıyorum

Eheh ne oyundur yahu Vandal Hearts, adam keserken annemin odaya girdiği zamanı hatırladım şimdi :)
    Hocam sana Frozen Synapsis oyununu tavsiye edeyim ben, daha çok takım sıra tabanlı ama gerçekten çok eğlenceli uzun zamandır almadığım zevki alıyorum o oyundan.
    Zevk için grafik aramadığını bildiğim için tavisye ediyorum sana bir dene bence.

Saman gibi benzetmesi güzel olmuş görüntü var ama lezzet yok :)

Frozen Synapsis'i deneyelim bakalım zevkine güveniyorum

valla heroes of m&m 4 kuracağım galiba, zamanında pek beğenmemiştim ama buna bakarsak çok daha sağlam olduğunu hatırlıyorum.

• Yahu tamam grafik falan çok önemli olmasın ama Frozen Synapse ne arkadaşlar? Cin Ali karakterler de oynamayalım artık lütfen.
  • oyunu indirdim ama product key bulamıyorum. Yardım edebilecek arkadaş varmı?
  • 4ün hikayeleri birbirinden güzeldir fakat combat sistemi bana yavan gelmişti, hem her iki tarafında aynı anda saldırması hem de heroların savaşta aktif bulunması.
    İlk başta heroların bulunması stratejik açıdan güzel olur adamı canlı tutmak için uğraşırız demiştim.
    Sonra lvl 20 küsür ranger herom bir atışta 25 Black Dragonu kesti, geriye kalanlar(15 kadar) yanıma kadar uçup daldılar, benim eleman kurtuldu, melee vurarak geri kalanı kesti
    1-2 ay sonra devam etmiştim oynamaya...
  • bu arada canım homm3 çekti :) nette arıyorum su an deli gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teken

bu arada canım homm3 çekti :) nette arıyorum su an deli gibi..

Hocam ben D&R da bütün seriyi (5. youn ve ek paketleri dahil) 19 liraya aldım, 3 ay kadar önce, 1. bir türlü çalıştırmadım ama 2 yi 3ü doya doya oynadım :)
    Her Heroes severin alması gereken bir paket bence.
  • süper.. D&R da hiç göremedim..daha dikkatli bakmam gerekiyormuş demek..

bakalım eğer elime geçerse homm3 hamachi tarzı çevirebiliriz :)
  • Kiloyla satılan oyunların arasında buldum ben, her gittiğimde incelerim içlerinden cevherler çıkıyor.
    En son stalker serisini buldum tek DVD de
  • demosuna bakarak söylüyorum ; oyun ortalama olmuş bence. Ama eksileri var benim gözümde, mesela heroes serisinin vazgeçilmezleri ejderhalar yok oyunda
    Ayrıca savaşlar düşük seviye üniteler arasında bile aşırı uzun sürüyor, hani stratejik zenginlik denecek bir tarafı yok bu aşırı uzun savaşların oyun başında. Yüksek seviye ünitelerin pek bir artısı da yok eskisi gibi hiç olmadan da oynanıyor oyun.
    Bakalım belki tam sürümde bir şeyler değişmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.