Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun bence güzel olmuş, dolar düşünce alırım artık,
    steam da farklı döviz kurları üzerinden alışveriş yapılyor mu, ucuz olan bir döviz kurundan alabilsek güzel olurdu.
  • heroes 3 harika, 4 çok güzel 5 iyidir. umarım eski tadı alabilirim.
  • nezaman çıkıyor bellı oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

nezaman çıkıyor bellı oldumu

13 Ekim
  • Bence güzel olmuş.Birkaç eksiklik var gibi ama son zamanlarda çıkan hangi oyun eksiksizdiki Birkaç yamayla kapanacak mevzular bunlar.Grafikler çok güzel,sesler harika.Heroes 3 ruhuna en yakın oyun olmuş bence 6.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Bence güzel olmuş.Birkaç eksiklik var gibi ama son zamanlarda çıkan hangi oyun eksiksizdiki Birkaç yamayla kapanacak mevzular bunlar.Grafikler çok güzel,sesler harika.Heroes 3 ruhuna en yakın oyun olmuş bence 6.

Demo'ya mı bakarak söylüyorsunuz bunu acaba yoksa oyun full sürüm olarak çıktı mı? Ben de bekliyorum, çıktıysa hemen alalım.
  • Bence 6. oyun şu haliyle çıkarsa 4 ten bile daha uzak olur 3. ruhuna, heroes'u heroes yapan bütün ana özellikleri baside indirgeyip sadece savaşlar üstüne yüklenmişler gibi görünüyor.
    Harita ve kaynako kontrolu eskisinden çok kolay ve strateji geliştirmemiz gerekmiyor fazla, büyülerin seviye atlama olayına bağlı olması sebepsiz olmuş bence ve kale ekranları, bina/ünite yapım aşaması eskilerden çok uzak.

Oyun zevkli ve göze, kulağa gerçekten çok hoşi hitab ediyor ama heroes 3le karşılaştırmayın başka bir oyun gibi düşünün yoksa biraz hüsrana uğrayabilirsiniz.

Oyun 11 ekimde çıkacak diyorlardı bakalım bu sefer geriye atacaklar mı, Marttan beridir erteliyorlar o yüzden biraz takdirde ediyorum adamları, geri beslemeleri değerlendirip içlerine sinmeden çıkarmadılar oyunu.
  • Ertelenmesi oyunun yarım yamalak çıkmasından iyi. Okuduğum yerlerde hep olumlu yorum almış oyun, yine de olabildiğince eksiksiz olmasına uğraşıyorlar
    3 gün kaldı bu sefer çıkar heralde.

@siberarmi sanırım eğlencesi bakımından 3'e yakın olduğunu söylüyorlar. Oyun ruhu 3 ile tamamen farklı görünüyor videolarına ve ırklara/özelliklerine baktığım zaman.
  • Valla 3de eğlenceleydi ama 5. bana , özellikle multiplayerda, çok daha eğlenceli gelmişti.
    Büyü ve yetenekler ve ek paket ile gelen aynı yaratıktan 2 değişik tür yapabilmek baya bir stratejik çeşitlilik sunmuştu.
    Bu da eğlendiriyor ama nedense eski bağımlılık yapan yapısı yok gibi,yinede bu sene bu tür adam gibi oyun çıkmadığı için(Disciples 3 hayalkırıklığıydı benim için hem de çok büyük) iyi satış rakamlarına ulaşabilir.

şu haliyle hem grafikleri/sesleri güzel, hem optimizasyonu iyi,hem daha hızlı, hem de oynanışı kolay, "modern" oyuncu kitlesinin istediği gibi daha çok.
    Bakalım çıkınca neler olacak 3ün taraftarları çok olay çıkaracak bence.
  • Hammers of Fate paketini pek sevmedim dwarflar sıkıcıydı hem de geniş içerik eklememişler.
    Tribes of East ise durumu tamamen toparlıyor, 2 çeşit upgrade olayı başlı başına yeter. Orclardaki rage sistemi harika, undead'e eklenen necromancy yine başarılı. Düşmanın askerlerine bakarken low/moderate/challenging/deadly... gibi 2 ordu arasındaki güç farkını görebilmemiz yine çok faydalı. Umarım yine bunlara benzer şeyler buluruz bu oyunda da. Önemsiz, küçük ayrıntı gibi gözüküyor ama oynanışı ciddi şekilde etkiliyor.

3 tarafları ise artık durumu kabullenmiştir diye düşünüyorum, üzerine 2 oyun ve sürüyle ek paket çıktı.
  • arkadaşlar bir şey sorucam bu 6 nın betasını oynayanlara artifact büyü ve herolar nasıl ?
  • son 1 gün hadi az kaldı :)
  • Oyungezer dergisinde kapak olmuş.İncelemeyi yapan arkadaşta benim gibi 3 e en yaklaşan oyun diye yorum yapmış.

Bölüm sonu canavarlarından bahsetmiş.Gerçekten güzel bir deneyim olacak kanısındayım.
  • Malum sitelerde 4.70 GB bir şeyler var ama gerçek midir bilmem. Bir deneyip bakan olursa PM rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Oyungezer dergisinde kapak olmuş.İncelemeyi yapan arkadaşta benim gibi 3 e en yaklaşan oyun diye yorum yapmış.

Bölüm sonu canavarlarından bahsetmiş.Gerçekten güzel bir deneyim olacak kanısındayım.

Evet ben de okudum incelemeler olumlu, göreez bakalım yarın ya da öbür gün.
    Ama kale ekranlarının bu şekilde olmasını hala hazmedebilmiş değilim. Heroes 1 in bile daha güzeldi ekranları...
    Gerçi ilk beta başldığında bu ekran bile yoktu, ek paket ve ya patch ile düzeltirler umarım.
  • Kale ekranlarını düzelteceğiz diyorlardı ama yalan mı olmuş? En fazla olumsuz tepkiyi bu yönde aldıklarını belirtmişti bir Ubisoft yetkilisi ve full sürümde kale görüntüsü olacak gibisinden beyanları olmuştu diye hatırlıyorum.
  • Dergiye yollanan sürüm ön sürümmüş.Belki bir süpriz olabilir yarın. Olmasa dahi bir patch le güzel bir kale ekranı geleceği yönünde açıklamalar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Kale ekranlarını düzelteceğiz diyorlardı ama yalan mı olmuş? En fazla olumsuz tepkiyi bu yönde aldıklarını belirtmişti bir Ubisoft yetkilisi ve full sürümde kale görüntüsü olacak gibisinden beyanları olmuştu diye hatırlıyorum.

Yok şu an ufak bir görüntü var, hala tam ekran yok.

@xanty
    Sanmıyorum iki sürüm arasında o kadar değişiklik olacağını, önsürüm onların eline ulaştığında oyunlar çokdan paketlenmiştir bile.
    Benim umudum patchlerden bakalım.

Eklenti:5. oyundaki gibi 3 boyutlu kalelere bile gerek yok,3 deki gibi 2s şaheserler çizseler olur. Hayret ediyorum hala niye çıkardıklarına o ekranları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Ekim 2011; 13:12:22 >

• Skidrow versiyonu ortaya çıkmış. Orjinali çıksın da alayım diye bekliyorum ama en azından deneme mahiyetinde bir bakarım belki akşama.

Edit: Bazı firmaların bazı kararlarını anlamak mümkün değil. Town ekranını hangi düşünce ile oyundan kaldırıyorlar acaba? Bu karar ile ne gibi bir maliyet avantajı sağlamış olabilirler, ya da müşterilerine nasıl bir fayda getirmiş olabilirler? Sistem gereksinimleri mi azalmış, hiç alakası olmadığını biliyoruz. Çizim sanatçılarına, programcılara, grafikçilere vs. verilen paradan mı tasarruf etmişler? Nedir ki 5-6 tane town ekranı koymanın maliyeti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 12 Ekim 2011; 13:35:55 >
  • Orjinal almayı düşünüyordum, town ekranlarının kaldırıldığını duyuncaya kadar..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.