Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hatası alıyorum..silip yükledim launcher ı 3 kez ama işe yaramadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ubisoft game launcher error code 2

Oyuna kısayol oluştur ve özellikler de öncelikle. Hedef yazan yere bir boşluk bırak ve /offline ekle.

Örneğin; "K:\hrs6\Might & Magic Heroes VI.exe" /offline
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakır-cu

quote:

Oyuna kısayol oluştur ve özellikler de öncelikle. Hedef yazan yere bir boşluk bırak ve /offline ekle.

olmadı...
  • oyun piyasaya düştü mü?
  • quote:

quote:

quote:

olmadı...

Son tırnak işaretinden sonra bir boşluk ve /offline. Olmaması imkansız.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

olmadı...

Son tırnak işaretinden sonra bir boşluk ve /offline. Olmaması imkansız.

oyunun yüklenirken oluşturduğu kısayola deniyordum, o da game.exe oluşturmuş...normal heroes un exe sini kısayol yapıp dediğini yapınca oldu..teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 12 Ekim 2011; 22:15:00 >

• ama şimdi de hata raporu veriyor oyuna başlayınca
  • quote:

ama şimdi de hata raporu veriyor oyuna başlayınca

Üstte bakır-cu arkadaşın bahsettiği hadiseyi ben de forumlardan okumuştum. Hiç sorunsuz Win7 64-bit'de çalıştı. Sizin windows'da bir terslik olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

ama şimdi de hata raporu veriyor oyuna başlayınca

Üstte bakır-cu arkadaşın bahsettiği hadiseyi ben de forumlardan okumuştum. Hiç sorunsuz Win7 64-bit'de çalıştı. Sizin windows'da bir terslik olmasın?

xp kullanıyorum valla dediğim gibi oyun başlayınca 1 dk dolmadan hata raporuna düşüyor oyun..
  • Hata raporunu yazsanız belki bir yardımcı olan çıkardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Hata raporunu yazsanız belki bir yardımcı olan çıkardı.

xp nin klasik gönder gönderme dediği olay ya..oyunun içinde bir hata değil
  • Oyunlar hala XP'de çalışıyor mu yav
  • Town Ekranı'ndan kasıt nedir acep? Şehre girdiğimizde Şehrin görünümü, binaların yerleşimi falan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Town Ekranı'ndan kasıt nedir acep? Şehre girdiğimizde Şehrin görünümü, binaların yerleşimi falan mı acaba?

Evet o.
  • Şimdilik sadece tutorial haritasını oynadım. Savaşlar fena değil gibi. Town ekranı zaten çok konuşuldu, eksikliği hissediliyor. Grafiğe filan pek bakmıyorum, aksiyon oyunu değil neticede. Ama daha iyisini beklerdim. Heroes 3 gözümde tüm zamanların en iyi turn-based stratejisi olduğundan onu zaten hiç karıştırmıyorum ama V'e göre bir artısını görmedim şu ana kadar. Belki ilave mahlukatlar açılıp skiller, büyüler zenginleştikçe savaşlar daha da keyifli olur.

Sülfür, civa ve mücevherat kaynaklarının kaldırılmasına da, kişisel fikrim olarak, hala karşıyım.
  • oyunu indirdim ama product key bulamıyorum. Yardım edebilecek arkadaş varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Şimdilik sadece tutorial haritasını oynadım. Savaşlar fena değil gibi. Town ekranı zaten çok konuşuldu, eksikliği hissediliyor. Grafiğe filan pek bakmıyorum, aksiyon oyunu değil neticede. Ama daha iyisini beklerdim. Heroes 3 gözümde tüm zamanların en iyi turn-based stratejisi olduğundan onu zaten hiç karıştırmıyorum ama V'e göre bir artısını görmedim şu ana kadar. Belki ilave mahlukatlar açılıp skiller, büyüler zenginleştikçe savaşlar daha da keyifli olur.

Sülfür, civa ve mücevherat kaynaklarının kaldırılmasına da, kişisel fikrim olarak, hala karşıyım.

Ben de aynı yere kadar oynadım ve aynı düşünceleri paylaşıyorum :)

Kale ekranın basitliği beni çok rahatsız ediyor ama alışırım belli bir süre sonra.
    Kristal dışında madenlerin olmamasıda harita kontrolunu azaltmış ve Heroes 5 te bile boş görünen haritayı iyice bomboş görünür yapmış.
    Savaşlar keyifli en basit ünitelerin bile stratejik yetenekleri var artık. Yapay zeka biraz ilerleme kaydetmiş gibi savaşlarda, savaş haritasında power uplar, tuzaklar olması da hoş bir ayrıntı.

İşin ilginci bu sefer az buz bir konu var gibi, ben 4. oyun hariç hikayeleri çok sıkıcı bulmuştum.(Gerçi 2. oyununda biraz iyiydi.) Ama sonuna kadar götürebilecekler mi bakalım hikayeyi bozmadan.

Bir Wizard kalesi olmaması da beni çok üzen bir olay ... Nerede benim Titanlarım, Archmagilerim, Cinlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kristal dışında madenlerin olmamasıda harita kontrolunu azaltmış ve Heroes 5 te bile boş görünen haritayı iyice bomboş görünür yapmış.

Aynı şeyleri düşünmüşüz. Bir boşluk hissi var sanki haritada. 3 boyutlu grafiklerden kaynaklanan bir durum da mevcut, daha önceki Heroes map editörlerinden hatırlarsınız bir sürü çiçek böcek olurdu etrafta. Envayi çeşit çalı çırpı serpiştirip zengin gösterirdik haritayı. Şimdi sanki bozkırda gidiyormuşuz gibi bir duyguya kapılıyor insan.

Savaşlara bakacağız artık ne yapalım. Her türlü zorluk seviyesini en üste çıkarıp denedim. 4 ve 5'de adım atamazdık, bu sefer ita kaka ilerliyor gibiyiz. Ayrıca zorluk için bir takım ayarları değiştirebilmek güzel olmuş (neutral army kalabalık seviyesi, resource akışı vb.).

• quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Oyunlar hala XP'de çalışıyor mu yav

audigy 4 win7 de düzgün çalışsa geçmeyi biliriz biz de..öyle çoğu gibi onboard ses kartı kullanmıyoruz..
  • Aslında bir de karşı tarafın gözünden bakmak lazım. Her şey dört dörtlük olsaydı, Heroes 7'yi nasıl satacaklardı? Ayrıca Heroes 6'ya gelecek ek paketlerin de önünü açtılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.