Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Riqimaru

1.1 güncellemesi 500 MB küsürdü yanlış dosyaya bakmış olmayasın?

Senin baktığın komple oyun patchli hali. PM attım.

Bende sana bi Pm attım Bu arada demoyu sevdim ben yav =) Niye kötü dediniz şu oyuna xD
  • Oyunun En Buyuk Sorunu Ve Insanlarin Oyundan Sogumasinin Nedeni:

Easy de oynadim dusman sanki ultra hard da oynuyormus gibi surekli saldiriyor.Hard da denedim ve sonuc olarak hard la easy arasinda bi fark yok dusmanin saldirmasi acisindan sacma sapan bi seviye sistemi var buda oyun zevkini 0 a indiriyor.Yani bi kale aliyorsunuz otekisini almaya giderken sizin kalenize saldiriyorlar ve sabit olarak hep ayni zamanda ayni ordu surekli kalenize saldiriyor ve bu olay zorluk derecesinden mahrum easy dede ayni hard tada tek degisen gelen ordunun gucu durum boyle oluncada insani biktiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 16 Ekim 2011; 14:49:15 >
  • 3 üncü oyunu indirmeyi düşünüyorumda arkadaşlar link verebilcek olan varmı :)
  • Ya tutorial bölümünü bir ben mi geçemedim? Bir süre sonra ordu eriyor ve tünel gibi bir yerden dışarı çıkınca da karşıma çok güçlü bir ordu çıkıyor. Nasıl geçerim burayı
  • Oyunun 1.1 versıyonuyla beraber ındırdım ne guzel sevındım acılacak dıye =) Rusca cıktı oyun xD Bide bunda crack mrack yok anamadım gitti xD

Evet bundada aynı hatayı alıyorum... Çalıştırmayı durdurdu diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aumar -- 16 Ekim 2011; 16:03:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Oyunun En Buyuk Sorunu Ve Insanlarin Oyundan Sogumasinin Nedeni:

Easy de oynadim dusman sanki ultra hard da oynuyormus gibi surekli saldiriyor.Hard da denedim ve sonuc olarak hard la easy arasinda bi fark yok dusmanin saldirmasi acisindan sacma sapan bi seviye sistemi var buda oyun zevkini 0 a indiriyor.Yani bi kale aliyorsunuz otekisini almaya giderken sizin kalenize saldiriyorlar ve sabit olarak hep ayni zamanda ayni ordu surekli kalenize saldiriyor ve bu olay zorluk derecesinden mahrum easy dede ayni hard tada tek degisen gelen ordunun gucu durum boyle oluncada insani biktiriyor.

dediğiniz durum benim de gözümden kaçmadı, farklı zorluk seviyelerinin hiç bir anlamı yok neredeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Ya tutorial bölümünü bir ben mi geçemedim? Bir süre sonra ordu eriyor ve tünel gibi bir yerden dışarı çıkınca da karşıma çok güçlü bir ordu çıkıyor. Nasıl geçerim burayı

Hızlı hareket etmek gerekiyor. Oraya kadar sadece 1-2 asker kaybıyla gelmek mümkün, her savaşı dikkatli oynarsan ve heronun skillerine iyi verirsen. Ne kadar turn beklersen o kadar güçlü bir ordu karşına çıkıyor. Yalnız onun ayarını hiç yapamamışlar, aniden karşına çıkacak ordu aşırı güçlenebiliyor

Açıkçası ben de bitiremedim tutorialı ama ben son düşmanı kendi kalesinde yenemedim bir türlü. Işin saçma tarafı haritadaki bütün kaleleri ele geçiriyorum. Düşmanın kalesine bakıyorum, gücü belli, sonra kalesinden arka arkaya benim gücümde iki tane ordu geliyor. ikisini de yeniyorum ama kaleyi kuşattığımda karşıma çıkan ordu yine benden iki kat güçlü ve yine ilk baktığım gücünde. El insaf yani akıl var mantık var. Nerden geliyor bu kadar yaratık. Biraz mantıklı olur oyun dediğin.

• Oyundan soğuttunuz yaw =) Demosunda sadece custom oynasam yetermi xD
  • necromancer campaign de inquisitive girl diye bi quest war.görewde rescue jorgen yazıyo ama nerde oldugunu bilmiyorum bilen biri warsa yardım edebilir mi
  • Bölümün en sonunda o, bütün haritayı ele geçir, en son kalenin orada yer altına ineceksin, iner inmez ilk combatta kurtarıyorsun zaten.
  • tüm haritayı ele geçirdim zaten son kaleye giden geçittemi dediğin combat?küçük olan yer altındamı
    edit:geçtçim bölümü saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdrianGordon -- 17 Ekim 2011; 10:59:16 >
  • Bu aralar Macig The Gathering Duels of The Planeswalkers 2012'yi harıl harıl oynuyordum, 2 gün önce tesadüfen HOMM6 gördüm direk yatay geçiş yaptım ama ilk izlenim hüsran...
    Her seri 3DO'yu aratıyor, sanırım beklentiler yüksek olduğu için bu hüsranı yaşıyorum.
    Ayrıca oyunda Titan, Dragon, Devil gibi ünitelerin olmadığını da spoiler yiyerek öğrendim, iyice soğudum. Ek paket ile falan getirecekler heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Bu aralar Macig The Gathering Duels of The Planeswalkers 2012'yi harıl harıl oynuyordum, 2 gün önce tesadüfen HOMM6 gördüm direk yatay geçiş yaptım ama ilk izlenim hüsran...
    Her seri 3DO'yu aratıyor, sanırım beklentiler yüksek olduğu için bu hüsranı yaşıyorum.
    Ayrıca oyunda Titan, Dragon, Devil gibi ünitelerin olmadığını da spoiler yiyerek öğrendim, iyice soğudum. Ek paket ile falan getirecekler heralde.

Duels of The Planeswalkers 2012 çıktı mı? duymadım bak hiç damlıyayım hemen :)
    Dediğin gibi 3DO çıtayı çok yükseklere taşıdı ondan sonra gelen her oyun ne kadar iyi olsa da onun yarattığı etkiyi yaratamadı.

Eski elitelerin olmadığnı önceden öğrenmen iyi olmuş aslında, ben diğer ırklarınkileri baya bir kesmişim farkında olmadan.
    Sonradan her ırkı denemek için Custom gamelere geçince hüsrana uğradım bunlarmıymış son üniteler diye.
    Gördüğünüzde "Nasıl kesecez olum bunları, s*çacaklar ordunun ağzına" diyecek bir yaratık yok oyunda. Grafikleri güzel olabilir ama sanatsal ve karizmatik açıdan bırakın 3ü 5 i 4. oyunun bile yanına yaklaşamaz.
    Eskiden adamda 2-3 tane Titan/Dragon olsa çekinirdik dalmaya bunda görüyorum adamda 10 tane angel var, aynen devam...

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Bu aralar Macig The Gathering Duels of The Planeswalkers 2012'yi harıl harıl oynuyordum, 2 gün önce tesadüfen HOMM6 gördüm direk yatay geçiş yaptım ama ilk izlenim hüsran...

Duels of The Planeswalkers 2012 çıktı mı? duymadım bak hiç damlıyayım hemen :)
    Dediğin gibi 3DO çıtayı çok yükseklere taşıdı ondan sonra gelen her oyun ne kadar iyi olsa da onun yarattığı etkiyi yaratamadı.

Eski elitelerin olmadığnı önceden öğrenmen iyi olmuş aslında, ben diğer ırklarınkileri baya bir kesmişim farkında olmadan.
    Sonradan her ırkı denemek için Custom gamelere geçince hüsrana uğradım bunlarmıymış son üniteler diye.
    Gördüğünüzde "Nasıl kesecez olum bunları, s*çacaklar ordunun ağzına" diyecek bir yaratık yok oyunda. Grafikleri güzel olabilir ama sanatsal ve karizmatik açıdan bırakın 3ü 5 i 4. oyunun bile yanına yaklaşamaz.
    Eskiden adamda 2-3 tane Titan/Dragon olsa çekinirdik dalmaya bunda görüyorum adamda 10 tane angel var, aynen devam...

Gördüğünüzde "Nasıl kesecez olum bunları, s*çacaklar ordunun ağzına" diyecek bir yaratık yok oyunda.
    Duels of The Planeswalkers 2012 de bol bol bu cümleyi kurarsın

Misal;
    http://gatherer.wizards.com/Pages/Card/Details.aspx?name=Darksteel%20Colossus
     Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 17 Ekim 2011; 12:22:32 >

• Duels of The Planeswalkers ilk defa duydum. Biraz videolarına baktım fena görünmüyor. Daha önce hiç oynamadığım için öğrenmesi çok zor mu olur ki?
  • quote:

Misal;

Maşallah güzel kart, sahibine bağışlasın diyeceğim artık :)
    Oyunu bırakırım ben adam bunu sürse, hem uğraş kes hem de direkt desteye dönsün. tey tey.

@Riqimaru
    Duels of The Planeswalkers bir Magic the Gathering oyunudur, kartlarla oynarsın.
    İnternetten arat biraz eğer zaten bilgisayar oyunlarında sıra tabanlı olayları seviyorsan hoşuna gidebilir.

• Ufak bir arama yaptım zaten de asıl sorum, daha önce oynamadığım için öğrenmem çok mu zor olur? Buna cevabı da ancak ben kendim deneyerek veririm heralde.
  • quote:

quote:

Misal;

Oyunu bırakırım ben adam bunu sürse, hem uğraş kes hem de direkt desteye dönsün. tey tey.

Birde Trample vermişler, karşısına mecbur 11 saldırının hepsini karşılayacak bir sürü adam koyman gerekiyor yoksa kalan hasarı direk oyuncuya geçiriyor.

@Riqimaru
    Öğrenmesinin çok zor olacağını sanmıyorum ancak kartların anlamlarını öğrenmek için biraz ingilizce gerekli. Oyunda salt güç yerine mantık ve şans gerekiyor. Deli gibi yaratığınız olduğu esnada karşı tarafın çok basit bir hamlesi direk yenilmenize neden olabiliyor.
    Oyunda oldukça fazla strateji var, asla monotonlaşmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 17 Ekim 2011; 13:41:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Ya tutorial bölümünü bir ben mi geçemedim? Bir süre sonra ordu eriyor ve tünel gibi bir yerden dışarı çıkınca da karşıma çok güçlü bir ordu çıkıyor. Nasıl geçerim burayı

Hızlı hareket etmek gerekiyor. Oraya kadar sadece 1-2 asker kaybıyla gelmek mümkün, her savaşı dikkatli oynarsan ve heronun skillerine iyi verirsen. Ne kadar turn beklersen o kadar güçlü bir ordu karşına çıkıyor. Yalnız onun ayarını hiç yapamamışlar, aniden karşına çıkacak ordu aşırı güçlenebiliyor

Açıkçası ben de bitiremedim tutorialı ama ben son düşmanı kendi kalesinde yenemedim bir türlü. Işin saçma tarafı haritadaki bütün kaleleri ele geçiriyorum. Düşmanın kalesine bakıyorum, gücü belli, sonra kalesinden arka arkaya benim gücümde iki tane ordu geliyor. ikisini de yeniyorum ama kaleyi kuşattığımda karşıma çıkan ordu yine benden iki kat güçlü ve yine ilk baktığım gücünde. El insaf yani akıl var mantık var. Nerden geliyor bu kadar yaratık. Biraz mantıklı olur oyun dediğin.

Ya haritadakileri temizliyorum hemen ama en son da karşıma hayvani bir ordu çıkıyor. Daha Tutorial da oyuncunun takılmasını sağlamak büyük başarı. Şimdi kurdum ben de Homm V'i oynuyorum güzel güzel :P

• quote:

quote:

quote:

Misal;

Birde Trample vermişler, karşısına mecbur 11 saldırının hepsini karşılayacak bir sürü adam koyman gerekiyor yoksa kalan hasarı direk oyuncuya geçiriyor.

@Riqimaru
    Öğrenmesinin çok zor olacağını sanmıyorum ancak kartların anlamlarını öğrenmek için biraz ingilizce gerekli. Oyunda salt güç yerine mantık ve şans gerekiyor. Deli gibi yaratığınız olduğu esnada karşı tarafın çok basit bir hamlesi direk yenilmenize neden olabiliyor.
    Oyunda oldukça fazla strateji var, asla monotonlaşmıyor.

Ben de hiç magic the gathering oynamamıştım, bu oyunun tutorialıyla öğrendim bir saatte. Kuralları basit sadece tremble vs yeteneklerin ne işi yaradığını bilmek lazım. Açıkçası beni sarmadı oyun, tuzak kartları pek bir işe yaramıyor. Ayrıca destelerin güçleri dengesiz ve şansa çok bağlı kalıyorsun. Uçan yaratıklarla dolu bir desten varsa resmen durdurulmaz oluyorsun, benzer bir rakip karşına gelmediği sürece. Mana veren kartlar eline gelmedimi ise ayvayı yiyorsun ne yaparsan yap.

Yugioh daha zevkliydi çoğu açıdan.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.