Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

Orijinalden alıntı: siegfried

quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Ya tutorial bölümünü bir ben mi geçemedim? Bir süre sonra ordu eriyor ve tünel gibi bir yerden dışarı çıkınca da karşıma çok güçlü bir ordu çıkıyor. Nasıl geçerim burayı

Hızlı hareket etmek gerekiyor. Oraya kadar sadece 1-2 asker kaybıyla gelmek mümkün, her savaşı dikkatli oynarsan ve heronun skillerine iyi verirsen. Ne kadar turn beklersen o kadar güçlü bir ordu karşına çıkıyor. Yalnız onun ayarını hiç yapamamışlar, aniden karşına çıkacak ordu aşırı güçlenebiliyor

Açıkçası ben de bitiremedim tutorialı ama ben son düşmanı kendi kalesinde yenemedim bir türlü. Işin saçma tarafı haritadaki bütün kaleleri ele geçiriyorum. Düşmanın kalesine bakıyorum, gücü belli, sonra kalesinden arka arkaya benim gücümde iki tane ordu geliyor. ikisini de yeniyorum ama kaleyi kuşattığımda karşıma çıkan ordu yine benden iki kat güçlü ve yine ilk baktığım gücünde. El insaf yani akıl var mantık var. Nerden geliyor bu kadar yaratık. Biraz mantıklı olur oyun dediğin.

Ya haritadakileri temizliyorum hemen ama en son da karşıma hayvani bir ordu çıkıyor. Daha Tutorial da oyuncunun takılmasını sağlamak büyük başarı. Şimdi kurdum ben de Homm V'i oynuyorum güzel güzel :P

V çok iyiydi. 3 ve 4'ü de daha önce oynamaya çalışmıştım ama açıkçası kendine bağlayamadı onlar. 5'te zaten oyuna girerken çok güzel bir sinematik ile başlıyorsun, epik çapta bir konusu var, oyunu sevmeyecek olsan bile hikayesi tek başına kendine çekiyor. Ana skill ağaçları güç olarak dengeli. Gerçi bazı ırksal özellikler diğerlerine göre daha az etkili gibi hissetmiştim ama onlarda bile tek düzelik yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Oyunun En Buyuk Sorunu Ve Insanlarin Oyundan Sogumasinin Nedeni:

Easy de oynadim dusman sanki ultra hard da oynuyormus gibi surekli saldiriyor.Hard da denedim ve sonuc olarak hard la easy arasinda bi fark yok dusmanin saldirmasi acisindan sacma sapan bi seviye sistemi var buda oyun zevkini 0 a indiriyor.Yani bi kale aliyorsunuz otekisini almaya giderken sizin kalenize saldiriyorlar ve sabit olarak hep ayni zamanda ayni ordu surekli kalenize saldiriyor ve bu olay zorluk derecesinden mahrum easy dede ayni hard tada tek degisen gelen ordunun gucu durum boyle oluncada insani biktiriyor.

Hocam dediklerinize tamamen katılıyorum...

Bende oyuna bu hafta sonu başladım...İlk campaing i bitirdim ki normal de oynamama karşın oyun sonunda öyle bir ordu karşıma çıktı ki yenilmesi imkansız ne yaptımsa son savaşı geçemedim ve oyunu easy e alarak tekrar baştan başladım...
    Tabii bu sefer taktiğimi de değiştirdim tek ve güçlü bir ordu yapmaktansa 1 orta güçte ordu yaptım diğer askerleride diğer herolara paylaştırdım bir nevi küçük birlikleri akıncı birliği gibi konuşlandırdım sağda soldaki az güçteki kaleleri aldım...
    büyük orduyuda direk son savaşın yapılacağı kalenin önüne çektim sonra kaleleri sağlama alınca bütün birliklerimi tek hero altında birleştirdim ve son savaşı rahatlıkla kazandım
    sakın tek ordu dolaşmayın çünkü 5 10 askeri olan boş kaleleri ala ala ilerliyor bilmem kaç turn de gittiğin yolu tekrar tepmek zorunda kalıyorsun birde üstüne aldıkları kaleleri convert ediyorlar boşu boşuna altın kristal den oluyorsun

daha sonra necromancer sınıfının campainge geçtim ama denyo birliğin teki merkez şehrime doğru yola çıktı kaç turn onu kovaladım ve merkez şehre benden önce varacak gibi birde kaleyi kaptırıp üstüne kalemi convert ederse gitti kristaller
    birde işin kötü tarafı son savaşı yapacağım yerdeki ordunun üstüne gelince kafatası işareti çıkıyor ki buda onun ordusunun benim ordudan kat kat üstün olduğunu gösterir işimiz zor hadi bakalım...
    tabii bu campaing de de taktik değişikliğine gideceğim
    taktik şu
    etraftaki tüm kaleleri alıcam ondan sonra
    son savaşı yapacağım kalenin önüne dikelicem
    adamın dışarı çıkardığı orduları teker teker indiricem
    tüm herolarıma verdiğim askerleri bir yere topluyacağım
    sonrada gazamız mübarek olsun

Bütün cumartesi pazarımı bu oyun için harcadım umarım hayal kırıklığına uğramam...

• son yıllarda adam gibi oyun çıkarmaz oldular kesin bir sorun çıkıyor güzelim serileri mahvediyorlar
  • Week of plague geldi geçti üstümden adam falan çıkaramıyorum artık. -2000 -3000 gibi değerler var üstlerinde haftalar geçse de yenileri eklenmiyor.Bu sorunla karşılaşan ve yardım edebilecek var mı ?
  • necromancerların ilk campaingteki son kale savaşını yaptım çok tırt bir ordu beni bekliyordu işini kolayca bitrdim sonra zindanlara indiğimde baya güçlü bir ordunun beni beklediğini nerden bilebilirdim ki

ama onunda icabına baktım 2.campainge geçtim...

ne yalan söyleyim necromancer sınıfı hakkaten hoşuma gitti ölüleri diriltebiliyorsun diriltemediklerini altar of darkness (yanlış yazzmış olabilirim) kurarak tekrar altın karşılığı diriltebiliyorsun altın varsa ordun hiç eksilmiyor
  • oyun çok zor necroların 2.bölümündeyim haftalar geçtikçe düşmanlarımızda güçleniyo we bi türlü geçemiyorum.gördüğüm her moba daldığım için böyle oluyo bidaha hiç dalmadan direk questleri bitircem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

oyun çok zor necroların 2.bölümündeyim haftalar geçtikçe düşmanlarımızda güçleniyo we bi türlü geçemiyorum.gördüğüm her moba daldığım için böyle oluyo bidaha hiç dalmadan direk questleri bitircem ...

bende her moba dalıyorum ama iyileştirici skiller + diriltme skili baya iş görüyor ghost lar da heal yapabiliyor + olarak wampiric skillerde heal artırırken karşıdakinin canından götürüyor...
    birde rakibin elemanlarının attacklarını düşüren bir skill var tek kişiye atılanı %40 a kadar toplu atılanı %20 kadar attacklarından götürüyor hemde 5 tur boyunca

her savaşta 1 2 adam kaybede kaybede 2. bölümde ilerledim ama daha bitiremedim..

yalnız 1. oyunun zindan bölümü neydi öyle ya nerden baksan 750 askerle gittim 550 askerle çıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 18 Ekim 2011; 9:40:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

quote:

oyun çok zor necroların 2.bölümündeyim haftalar geçtikçe düşmanlarımızda güçleniyo we bi türlü geçemiyorum.gördüğüm her moba daldığım için böyle oluyo bidaha hiç dalmadan direk questleri bitircem ...

bende her moba dalıyorum ama iyileştirici skiller + diriltme skili baya iş görüyor ghost lar da heal yapabiliyor + olarak wampiric skillerde heal artırırken karşıdakinin canından götürüyor...
    birde rakibin elemanlarının attacklarını düşüren bir skill var tek kişiye atılanı %40 a kadar toplu atılanı %20 kadar attacklarından götürüyor hemde 5 tur boyunca

her savaşta 1 2 adam kaybede kaybede 2. bölümde ilerledim ama daha bitiremedim..

yalnız 1. oyunun zindan bölümü neydi öyle ya nerden baksan 750 askerle gittim 550 askerle çıktım

necro 2.bölümde kiril diye bi adamla kapışıyom.
    68 ghost,10 lich,8 mızrak atan war.adamın 95 maniac(kırbaçlı),37 cerberus,55 succubus(ranged) war ne yapsam yenemedim >.<

• quote:

quote:

quote:

68 ghost,10 lich,8 mızrak atan war.adamın 95 maniac(kırbaçlı),37 cerberus,55 succubus(ranged) war ne yapsam yenemedim >.<

o bölümü geçtimde adamlarımın anasını ağlatmıştı...

dediğim gibi büyülerini iyi kullanman gerekiyor o bölümde 50 kadar attacker kaybettim (ismi neydi onların yaa) 30 kadar da ghost kaybettim...yoksa büyü kullanmasam kesin ölmem lazım çünkü adamın üstüne fare ile gelince kırmızı kafatası işareti çıktı
    O eleman baya sağlam söyleyim :) inferno atıp durdu dün gece sinirden zıp zıp zıpladım....

• Orijinalden alıntı: AdrianGordon

Hocam büyülerini ve Ghostun healini iyi kullanman lazım orada.
    Hiç gholun kalmaması kötü olmuş onlar güzel tanklarlardı, ghost tek başına o kadar dayanmaz.
    Lvl 15 isen shadow elemantal ybüyüsü çıkıyor oda işe yarar baya.
  • kiril'i yendim peki kendi yansımamı nasıl yencem 5 adamım kaldı sadevce
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Teken

bu arada canım homm3 çekti :) nette arıyorum su an deli gibi..

Hocam ben D&R da bütün seriyi (5. youn ve ek paketleri dahil) 19 liraya aldım, 3 ay kadar önce, 1. bir türlü çalıştırmadım ama 2 yi 3ü doya doya oynadım :)
    Her Heroes severin alması gereken bir paket bence.

D&R'da ve teknosa'da heroes of might and magic all seasons adında 29TL'ye satılan bir oyun var. Bundan mı bahsediyorsunuz? Bunun içinde 5. oyun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

D&R'da ve teknosa'da heroes of might and magic all seasons adında 29TL'ye satılan bir oyun var. Bundan mı bahsediyorsunuz? Bunun içinde 5. oyun var mı?

All seasons sadece 4. oyundu galiba.

Kapağı aşağıdaki gibiydi;
    http://www.amazon.co.uk/Heroes-Might-Magic-Collection-PC/dp/B004WO57E4/ref=dp_cp_ob_vg_h__title_0/279-2605062-1090809

• hmm az kalsın yanlış oyunu alıyorduk teşekkürler.. ne açıklama ne de kapak resmi koymuşlar siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: Aumar

Riqimaru doğru söylüyor pek fazla bir fark yok. xanty sende doğru süylüyorsun 5in grafikleri bence daha tatlı ve güzel =) Özellikle kale olayı beni bitirdi. Oyunladaha bu gün tanıştım ve hoşuma gitti... Yani 5 ve 6 da bir fark yoksa yani dağlar kadar bir fark yoksa buda 6. oyunun ellerinde patladığı anlamına geliyor =) Ama 5. oyun ekpaketlerle sanki dahada fazla toparlanmış gibi ?? Bence 6 için çıkacak yamaları beklemeli ve o yamalardan sonra doğru bir karara bağlanabilir =) Ama şu an ki Homm 6 fazlasıyla 5 hatta yanlış oldu =) 5 in çan çin çon hali gibi olmuş =) Bunlar kişisel yorumlarım. Elbetteki 6. oyunu beğenen arkadaşlar vardır saygımı duyarım =) Zaten ben daha bu gün başladım beee :P

Yeni başladıysan 5 le 6 ile ne uğraşıyorsun. 3 ü oyna gerisi boş gelir

Bu kadar ejder i bir arada başka yerde göremezsin

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu...

Offff offf offf bu nasıl SS böyle, direkt 6'yı kaldırıp, 3'ü atasım geldi PC'ye.

• quote:

kiril'i yendim peki kendi yansımamı nasıl yencem 5 adamım kaldı sadevce

kendi yansımanla savaşmı yapıyorsun
    yansımamla konuşma yaptım sadece...

oyunun zorluk derecesi çok ayarsız ben ona kızıyorum...Turnler uzadıkça karşımıza deli gibi ordular çıkıyor
  • quote:

quote:

kiril'i yendim peki kendi yansımamı nasıl yencem 5 adamım kaldı sadevce

kendi yansımanla savaşmı yapıyorsun
    yansımamla konuşma yaptım sadece...

oyunun zorluk derecesi çok ayarsız ben ona kızıyorum...Turnler uzadıkça karşımıza deli gibi ordular çıkıyor

Valla hocam bana da aksine daha önceki oyunlara göre kolay geldi.
    Hep normalde oynardım heroes serisini, ilk defa kesmedi Harda getirdim, hala tatmin değilim :)
    Şöyle basit bir taktik vereyim, çok çabuk yayılmaya bakın, etrafınızda 2-3 bölgeyi ele geçirip 1 ay tutabildiniz mi deli gibi ordular çıkartıyorsunuz.
    Her şehrinize town portal yapıp upgrade edin mutlaka.
    Ve ele geçirdiğiniz bölgelerde Fortları koruyacak herolar bırakın, karşı tarafın 4-5 askerli herosu gelip fortu almasın tam hafta başı, birde convert ederse işiniz yaş olur.

Ben dediğim gibi bölgeleri ele geçirip covert ettikten sonra 1 ayda insan üstü ordu çıkıyor. Başlarda crystal biraz sorun oluyor ama para sorunu neredeyse hiç yaşamadım(önceki oyunlara nazaran)
    Kalelerin son birimlerine çok gıcık olduğum için çok geçe bırakyıorum onları, oraya gidecek malzemeyle her ele geçirdiğim kaleyi en sona kadar upgrade ediyorum(en azında fort kısmını ki gelen adam sayısı artsın)

Savaşlarda da hero özelliklerini iyi kullanın, özellikle Human ve Undead ordularında adam kaybetmeden ilerliyorum.

@dusty Hocam harbiden o görüntü yeter, çok yakın zamanda bütün HoMM3 bitirmiş olmasam kuracaktım bende.
    Belki 5. kurarım bu aralar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Ekim 2011; 11:35:35 >

• arkadaşlar skirmish oynuyorum tear of asha itemını bulmak için haritada her yere bakmak mı gerekiyo bi işaret flan yok mu bulmak için 1 saatir bina yapamıyom
  • Oyunu hiç oynamadım ama oynamadan kötü diyebilirim çünkü bu saatten sonra çıkacak hiçbir Heroes serisi Heroes 3'ün yerini tutamaz. Düşünün ki 10 küsür yıl geçmiş ama hala oynuyorum hala tüm bilgisayarlarımda kurulu. Heroes 3 oyun tarihine geçmiş bir oyun. Keşke daha sonra çıkanlar en azında 10'da 1'i kadar iyi olsaydı belki tutarlardı. Isra ve Vidomina'dan sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Oyunu hiç oynamadım ama oynamadan kötü diyebilirim çünkü bu saatten sonra çıkacak hiçbir Heroes serisi Heroes 3'ün yerini tutamaz. Düşünün ki 10 küsür yıl geçmiş ama hala oynuyorum hala tüm bilgisayarlarımda kurulu. Heroes 3 oyun tarihine geçmiş bir oyun. Keşke daha sonra çıkanlar en azında 10'da 1'i kadar iyi olsaydı belki tutarlardı. Isra ve Vidomina'dan sevgiler.

benim anlıyamadığım oyun yapımcılarının nedense ısrarla değişiklik yapmak istemesi...

arkadaş grafiklerini düzelt sür şu oyunun 3.sünü tekrar piyasaya...

Oyun ne kadar güzel olursa olsun o grafiklerlede oynanmıyor be hocam...

1.000 mesajımıda bu konuya atmış bulundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelkurmay89 -- 18 Ekim 2011; 16:47:19 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.