Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotee

arkadaşlar skirmish oynuyorum tear of asha itemını bulmak için haritada her yere bakmak mı gerekiyo bi işaret flan yok mu bulmak için 1 saatir bina yapamıyom

Cewap wercek yok mu arkadaşlar!!!!!!
  • Heroes 3 den beri oynamıyordum.6 yı deniyorum şimdi hadi hayırlısı
  • Nasıl ve nereden yükseltiyoruz yahu ben onu çözemedim kendi kendine level atlıyor özellikler artıyor o kadar
    quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Yahu bu heroes6 hakikaten çok kötüymüş bir kere deneyim arttıkça yetenekler otomatik artıyor , movement diplomasi seçme olayı yok galiba en azından ben göremedim , kaleye giremiyoruz elementlerin az olması da sıkıyor insanı valla hiç sarmadı beni.Onca zaman hevesle beklemiştim ama büyük hayalkırıklığı oldu

İşte daha oyunu çözmeden çok kötü demek yanlış.Eskiden 2 şık gelirdi şansına birini seçerdin.Şimdi her lvl atladığında istediğin yeteneği kendin yükseltiyorsun. Biraz daha inceleyip yorum yazsa herkez daha iyi olacak.

.

• generalin resmine çift tıkla.Orada çok seçenek göreceksin kurcala biraz.
  • Ubisoft forumlarının birinde Campaign'i kronolojik sıra ile oynamak isteyenler için aşağıdaki sıra önerilmiş;

- Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
    - Prologue 1
    - Prologue 2
    - Stronghold 1
    - Sanctuary 1
    - Inferno 1
    - Haven 1
    - Necropolis 1
    - Stronghold 2
    - Sanctuary 2
    - Haven 2
    - Necropolis 2
    - Sanctuary 3
    - Stronghold 3
    - Inferno 2
    - Necropolis 3
    - Inferno 3
    - Sanctuary 4
    - Stronghold 4
    - Haven 3
    - Necropolis 4
    - Haven 4
    - Inferno 4
    - Epilogues

Ne derece doğru bilmiyorum. Bildiğim Inferno kalesinin külliyen balon olduğu.
  • Ben campaigne ilk başladığımda sıradan oynuyordum, Necrodan başlayarak.
    Sonra diğer campaignlere başladığımda bütün hepsinin aynı anda geliştiğini öğrendim. Hikaye allak bullak oldu tabi.

Bu kronolojik sıra ile oynamanızı tavsiye ederim o yüzden, biraz daha mantıklı olur.

@Fabrice İnferno gerçektende diğer ırklara göre ezik kalıyor, bu Succubusların "Charm" tarzı özelliğini kullanamadım ben hiç (atmama izin vermiyo kimseye) adamın yanımızda falan mı olması lazım acaba?
    Sen kullanabildin mi hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 20 Ekim 2011; 9:57:25 >
  • Arkadaşlar bu town portal da istediğimiz kaleyi seçme olayı nasıl olacak? Beni en yakın kaleye atıyor.3 te earth magic e abandınmı kale seçebiliyordun bundaki olay nedir ?
  • Hacı öyle "charm" gibi bir şey ben de hiç görmedim. Sanırım Lilim'ler "hold person" gibi bir şey yapıyorlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Ubisoft forumlarının birinde Campaign'i kronolojik sıra ile oynamak isteyenler için aşağıdaki sıra önerilmiş;

- Heart of Nightmares (Collectors' edition map)
    - Prologue 1
    - Prologue 2
    - Stronghold 1
    - Sanctuary 1
    - Inferno 1
    - Haven 1
    - Necropolis 1
    - Stronghold 2
    - Sanctuary 2
    - Haven 2
    - Necropolis 2
    - Sanctuary 3
    - Stronghold 3
    - Inferno 2
    - Necropolis 3
    - Inferno 3
    - Sanctuary 4
    - Stronghold 4
    - Haven 3
    - Necropolis 4
    - Haven 4
    - Inferno 4
    - Epilogues

Ne derece doğru bilmiyorum. Bildiğim Inferno kalesinin külliyen balon olduğu.

hayda sıralama bumuymuş...

Bende sıradan oynuyorum işin kötü tarafı taa necro 3.teyim...

Neyse şunu kopyalayayım da sıradan devam edeyim...

Bende diyorum hikaye neden çorba gibi diye meğer sıradan oynamadığımız içinmiş

• kronolojik sırayı paylaştığın iyi olmuş.
    şimdi bi soru sorcam

uriel i öldürdüğümüzde necro campaign bitiyo demi?
  • Campaign iyi güzel de Prologue'dan sonra ben Inferno başlayayım dedim. Bütün ayarları Hard'a getirdim, bir tek "neutral creature" sayısını normal'e çektim. Yoksa oyun AI ile benim aramda değil, haritada boş boş duran yaratıklarla benim aramda geçiyor. Neyse velhasıl kırk türlü takla atarak 5 ayda bitirdik haritayı. Expertise'den 96%, Map Completion'dan 22% puan alıp Aspirant olduk toplam puanda. Bölüm sonu ekranında karşıma piyon resmi çıkınca dellendim. Ben en azından Champion olurum, hatta Hero bile işten değil derken Aspirant olmak çok asap bozucu.

Gelsin oyunu yapan arkadaşlardan biri de göreyim nasıl becerecek o haritayı. Resmen iflahım kesildi. Custom zorluk ayarlarının da çalıştığından şüpheliyim, neutral army sayısını ve growth hızı hard'da da normal'de de aynı gibi geldi bana.

Inferno camp. ilk haritasının son savaşı çok neşeliymiş ama. Tavsiye ederim.

• quote:

Arkadaşlar bu town portal da istediğimiz kaleyi seçme olayı nasıl olacak? Beni en yakın kaleye atıyor.3 te earth magic e abandınmı kale seçebiliyordun bundaki olay nedir ?

Binayı full upgrade etmen lazım kalede, sonra o binanın olduğu kaleleri seçebiliyorsun, yoksa en yakın kaleye gönderiyor ya da sadece town portal olana.

@Fabrice
    Dediğim o işte bende bir türlü holdlayamadılar...

Zorluk seviyesini ben de anlayamadım, sadece netrual ya da bellirlenmiş hero olmayan gruplar güçleniyor,
    yoksa bilgisayarın heroları aynı şekillerde saldırıyor hep, düşman sayısında çok bir gelimşme olmuyor ve çoğunlukla aynı turnlerde saldırıyor.
    Savaşta da fazla bri taktik kullanmıyorlar, 5. oyunda zorluk derecesi arttıkça çoşardı adamlar (gene bazı takıntıları vardı onun sayesinde geçerdik)

• @siberarmi,

Hocam Lilim'lerde ekranın sol alt tarafında bir simge çıkıyor farkındasınızdır, Sister'larda heal simgesinin çıktığı yerde. O simge vasıtasıyla büyüyü atıyorlar. Fakat Lilim stack'inin toplam HP'si (ya da sayısı ?) vs. rakip stack'in toplam HP'si ile ilgili büyüyü atıp atamayacağınız. Simgeye clicklediğinizde rakip mob'ların bazılarına atabiliyor bazılarına atamıyor olabilirsiniz. Atılabilen stack'lerin altında kırmızı neon yanıyor, bunlar müsait diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Arkadaşlar bu town portal da istediğimiz kaleyi seçme olayı nasıl olacak? Beni en yakın kaleye atıyor.3 te earth magic e abandınmı kale seçebiliyordun bundaki olay nedir ?

Binayı full upgrade etmen lazım kalede, sonra o binanın olduğu kaleleri seçebiliyorsun, yoksa en yakın kaleye gönderiyor ya da sadece town portal olana.

@Fabrice
    Dediğim o işte bende bir türlü holdlayamadılar...

Zorluk seviyesini ben de anlayamadım, sadece netrual ya da bellirlenmiş hero olmayan gruplar güçleniyor,
    yoksa bilgisayarın heroları aynı şekillerde saldırıyor hep, düşman sayısında çok bir gelimşme olmuyor ve çoğunlukla aynı turnlerde saldırıyor.
    Savaşta da fazla bri taktik kullanmıyorlar, 5. oyunda zorluk derecesi arttıkça çoşardı adamlar (gene bazı takıntıları vardı onun sayesinde geçerdik)

Binayı full yükselt derken bir basic birde advanced town portal var. 3 kalemdede her ikiside kurulu olduğu halde hala en yakın kaleye atıyor beni.

• @Fabrice Hocam sende noob ettin bizi iyice :) 355 adet Lilim ile (nasıl bir isimse artık)1 tane gobline bile atamadım sana öyle diyeyim.

@xanty Evet son hali dediğim o Advanced versiyonu, belki heronun binayı yaptıktan sonra bir kere gitmesi lazım şehre bilemedim şimdi.
    Advanced kurduktan sonra büyüyü seçince mouse imleci casting pointerına dönüşüyor ve kale kapılarına tıklayabiliyorum.
  • quote:

@Fabrice Hocam sende noob ettin bizi iyice :) 355 adet Lilim ile (nasıl bir isimse artık)1 tane gobline bile atamadım sana öyle diyeyim.

Hocam kusura bakma, belki gözden kaçmıştır bir şeyler diye düşündüm. Rakip stack immune filan diyeceğim ama tahmin ediyorum sadece Goblin'e pek çok ayrı yaratığıa denemişsindir. Hero'nun üzerinde hem kendi hem rakip birimlerin özelliklerini kullanmayı engelleyen bir artifact filan olabilir mi? Böyle bir artifact var mı bilmiyorum, bir ihtimal diye yazıyorum.

Succubus'u Lilim'e upgrade ettin mi diye sormuyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Succubus'u Lilim'e upgrade ettin mi diye sormuyorum tabi.

Upgrade mi? Ne upgrade'i?

Şaka bir yana herşeyi denedim, 300 tane vardı sonlara doğru, fantazi yaptım (succubuslarla fantezi tehlikli bir olay ) 7 ye böldüm stacki ,etraftaki basit neutrallere,2-3 adamlı herolara saldırdım bana mısın demedi...

Lilimler beni beğenmiyor tahminimce, griffonlarde beğenmiyor, ne varsa gene orclarda var Harpylerimin yanına dönem bari.

• 6 yı tavsiye ediyormusunuz beyler. edinelimmi :)
  • quote:

@Fabrice Hocam sende noob ettin bizi iyice :) 355 adet Lilim ile (nasıl bir isimse artık)1 tane gobline bile atamadım sana öyle diyeyim.

@xanty Evet son hali dediğim o Advanced versiyonu, belki heronun binayı yaptıktan sonra bir kere gitmesi lazım şehre bilemedim şimdi.
    Advanced kurduktan sonra büyüyü seçince mouse imleci casting pointerına dönüşüyor ve kale kapılarına tıklayabiliyorum.

Ben ana karakterimi blood a yönelttim.Sanırım o yüzde town portalı efektif bir şekilde kullanamıyorum.Eğer öyleyse çok saçma olur kimse seçiminin town portalı etkilemesini istemez.
  • Ben "olur, alınsın" derim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.