Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heores 3 gold'u yükledim artık şu oyundaki rezillikten sonra. Canım çekti vallahi. En zorda karşıma bir eleman geldi. Benim 12 meleği 46 tane ejderhasıyla yedi bitirdi ki adamın ejderhasının yanındaki çerezleri!!! saymıyorum bile.
    En güçlü elemanımdı. Öldü adam teker teker benim kaleleri yedi ejderhalarla. Sonra sıktı dönüş yok dedim çıktım oyundan. Hamlamışız.
  • Hayatımda hiç oynamadım bu seriyi.Oynarsam sarar mı ?Ya da öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Hayatımda hiç oynamadım bu seriyi.Oynarsam sarar mı ?Ya da öğrenebilir miyim ?

Hiç satranç oynadınmı ? Oynadıysan sardımı. Satrancın bilgisayar oyunu şekli

yukarda verdiğim inceleme videosunu izle kendin karar ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Hayatımda hiç oynamadım bu seriyi.Oynarsam sarar mı ?Ya da öğrenebilir miyim ?

Hiç satranç oynadınmı ? Oynadıysan sardımı. Satrancın bilgisayar oyunu şekli

yukarda verdiğim inceleme videosunu izle kendin karar ver.

İlkokulda satrançta birinciliklerim var hocam Satrancı 7 yaşımdan beri oynarım O zaman deneyelim.

• inferno son battle ı geçemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

inferno son battle ı geçemiyorum

Köpeklerden uzak duracaksın. Yoksa mümkün değil.
  • ubisoft ve black hole la bu müzikler olmayacak arkadaşlar
    heroes 3 ün müziklerini dinleyeyim dedim 4 combat müziği var ki homam 6 da sadece 2 biri kale savaşlarında diğeri normal savaşlarda(bu da homam 5 ile aynı) kullanılıyor
    homam oynayanlar bilirler müzikler belki de en önemli parçadır bu oyunda
    homam 6 nın 5 ten en önemli farkı homam 3 teki o bağımlılık hissini edinmiş olması
    siz ne dersiniz bilmiyorum ama oyun kendine bağlıyor oyuncuyu
    ah heroes 3-4 ah o kadar çok oynadım ki hayatımın parçası olmuşlar
    müzikleri dinlerken hüzünlenmemek elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 23 Ekim 2011; 4:18:33 >
  • Arkadaşlar 2 sorum olcak

skirmishte baya oynadım heromu 25 lewel yaptım inventoryde 20 tane item topladım ama Dynasty Bonuses yazan yere hiç bi item konulmuyo oraya ne koyabilirim
    bide ana binam full upgrateli ama 4. binaları acamıyorum tear of asha diye item istiyo sanırım onumu bulmam gerekiyo?
  • Dynasty silahları özel silahlar, campaigni oynarken çıkıyor karşına ve senle level atlıyor.Dynasty özelliklerini sadece Ubisoftun serverlarına bağlıyken kullanabiliyorsun, eğer orjinal değilse böyle bir şansın yok.

2.si için Parçalarını bulup birleştirmen gerekiyor, çok güçlü ordular tarafından ya da bosslar tarafından korunuyor parçalar ve her haritada yok.
  • tears of asha onceki serilerde puzzle çözüldüğünde görünen yeri bulup kazdığında(dig) çıkıyordu. Aynı mantık devam olabilir. Bulup bir kaleye götürdüğünüzde oranın özel binasını dikebiliyordunuz.....
  • Yok bunda parça parça bütün haritaya dağılmış, o eski hazine avcısı mantığıda kalmamış.

Multide kurmak çok zor bu yüzden, karşı tarafın en güçlü herosu alıyor bir parçasını taşın, o adamı öldürecek kıvama gelince zaten oyun bitiyor.
    Üstüne binaların tipide olağan üstü kötü...

Önceleri dışardan da gözükecek göze hoş gelen bir şeyler yapmışlardır diye düşündüm.
    Sonrasında gerçekten kalelere hiç önem vermediklerini farkettim...
    Bravo.
  • custom game oynuyorum hep en kolayda oynuyorum hep yeniliyorum, çok hamlamışız çoook, birde büyüleri yeteri kadar iyi kullanamıyorum galiba...
  • daha camping te 2ıncı bolumdekı gerhalt ı halt edemıyorum,cok zor..ben adam bastıkca oda basıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Dynasty silahları özel silahlar, campaigni oynarken çıkıyor karşına ve senle level atlıyor.Dynasty özelliklerini sadece Ubisoftun serverlarına bağlıyken kullanabiliyorsun, eğer orjinal değilse böyle bir şansın yok.

2.si için Parçalarını bulup birleştirmen gerekiyor, çok güçlü ordular tarafından ya da bosslar tarafından korunuyor parçalar ve her haritada yok.

Hmmm Anladım cok saolasın demekki oynadıgım haritada yok ozmn yeni harita acıp tekrardan oynıyayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

daha camping te 2ıncı bolumdekı gerhalt ı halt edemıyorum,cok zor..ben adam bastıkca oda basıyor.

Halt etmek derken ?
  • harita yaması falan gelir mi acaba, bana bayağı az geldi haritalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

harita yaması falan gelir mi acaba, bana bayağı az geldi haritalar...

en az 2-3 dlc gelir bu oyuna yeni ırk yeni yaratıklar ve pek tabikide haritalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

daha camping te 2ıncı bolumdekı gerhalt ı halt edemıyorum,cok zor..ben adam bastıkca oda basıyor.

Halt etmek derken ?

fazla halt olmus orda sanırım..halt etmısım..

Bu arada haritayı temızlemeye gelmıyor cok lazım olan ıtem veya hazıneler ı alın gerısı dırek bolumleri yapın..yoksa gecılmıyor valla.
  • campinge hiç başlamadım custom game oynuyorum çok önyargılı yaklaşmıştım ama sanki olmuş gibi bana zevkli geldi ama dlc lere ihtiyaç var acilen dragonlar ve bikaçten yeni ırk gelmesi lazım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.