Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

campinge hiç başlamadım custom game oynuyorum çok önyargılı yaklaşmıştım ama sanki olmuş gibi bana zevkli geldi ama dlc lere ihtiyaç var acilen dragonlar ve bikaçten yeni ırk gelmesi lazım

Oyun gene çok zevkli ama dediğin gibi çeşitlilik çok az en sevilen 2 kaleyi niye koymadıklarını anlamadım ben( Dungeon, Wizard)
    Etrafta hiç elf ve dwarf yok sonra, bir yerde insanların ve orcların davet edilmediği festival falan var herhalde hepsi orada.
    1. oyundan beri etrafta bulunun bu 2 kalenin oyunda olmamasını anlamadım, bir de üstüne Su bazlı yeni bir kale (Sanctuary)getirdiler.
    Oyuna para verdim ama adam gibi bir ek paket isterim tekrar para vermek için. Şu kale ekranları ve 2-3 tane daha kale gelmeden abuk subuk bir kaçtane harita/görev DLC si çıkarırlarsa nah onlara para.

Bu arada bir iki sayfa geride campaignlerin kronolojik sırası var, ona göre oynrsan daha mantıklı olur.

• Ya ben binalarda urettigim adamlari her zaman alamiyorum yanima, şuan karşimda dişli bir dusman çikti o düşmanlari almaliyim ne yapmaliyim arkadaslar o adamlari almak icin.
  • Kenidini Town Portal büyüsüyle ışınla geri adamları al veri dön.
    Ya da kaleden yeni bir Hero kirala onunla al bütün adamları, asıl Heroya aktar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Kenidini Town Portal büyüsüyle ışınla geri adamları al veri dön.
    Ya da kaleden yeni bir Hero kirala onunla al bütün adamları, asıl Heroya aktar.

Birkaç kez dedigin gibi yaptim onlada kimi zaman yapamiyorum sanirim
    şu an 2. bolumdeyim armorun parcalari olan duşmanla savasacagim ama kiraladigim hero sadece dovusebiliyor asil heromla tikladigimda kirmizi isaretle olmaz diyor sanirim lvli yuksek oldugundan
  • Yok ya levelden öyle bir şey demez, ya oyunun müthiş buglarından biridir ya da yan bir görev vardır yapman gereken.
    Ya da blood veya tear seçmene göre saldırabiliyorsundur.
  • quote:

Yok ya levelden öyle bir şey demez, ya oyunun müthiş buglarından biridir ya da yan bir görev vardır yapman gereken.
    Ya da blood veya tear seçmene göre saldırabiliyorsundur.

Askerleri almak icin kalenin kapisindan iceri girmem lazim miş :D cozdum bunu
    Saldiramadigim sanirim dedigin gibi blooda dogru yoneldimi saldiramiyorum. kenarlarindada deadly yaziyor sanirim saldiramadiklarimda.
    Bu arada hep yurumek zorundamiyim tlport dan falan bahsetmişti yukarda arkadas nasil olacak kolay işinlanma falan varmi giden gunlerdne gidiyor dusman o arada cok gelişiyor.
    bu bolumu gectim 3gundur 2 bolum bitirebildim o derece yani :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 25 Ekim 2011; 0:18:18 >
  • final campaign e kadar geldim ama başlayamıyorum neden bilen warmı continue yazısı tıklanabilir değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

final campaign e kadar geldim ama başlayamıyorum neden bilen warmı continue yazısı tıklanabilir değil

Ben daha gelemedim oraya kadar, belki nette vardır diye bir baktım.
    Ana sitesinde Bugların yazıldığı foruma girdim;

Senin olayı bulamadım ama şöyle hazin bir sounç var

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/3141070459

oyundaki buglarım maşallahı var...
  • Kepazeliğe bak yahu;

### Sentinel's and Praetorian's Shielded ability also buffs enemy units.
    It seems that the Shielded ability works for both sides while it should only work for the Sentinel's side only. This affects the AI units too in favor of the player.

Benim en çok canımı sıkan savaş sırasında oyunu load ederseniz scroll takılıyor. Yani ekran bir tarafa doğru başlıyor kaymaya kendi kendine, ne yapsanız kurtaramıyorsunuz. Tek çare masaüstüne çıkıp oyuna yeniden girmek.

@siberarmi - Hocam nedir hocam sizin uplay id'niz filan? Friend list'e ekleyeyim, olur da denk gelirsek oynarız belki. Gerçi bu aralar benim küçük sıpa akşam uyumamak için kırk tane yeni numara icat ettiği için pek oyuna giremiyorum ama belki ilerde vakit olur.

• Bana da tam tersi oluyor, bazı savaşlardan sonra scorll olayı hiç olmuyor,ne mosue ile ne de klaveye ile...
    Aynı şekilde oyundan çıkıp girince düzeliyor bir tek.

Benim nickim cyberarmy. (olması lazım gene siberarmi de olabilir tam emin olamadım şimdi.)

Sıpanla oynamay devam et hocam o daha zevklidir oyunlardan :)
    Benim de ev doluydu 5-6 gündür adam gibi oturamadım ne Dark Soulsa ne de buna ama kuzenler sağolsun bir dişlemedikleri kaldı PS3 ü.
  • orda + işareti war dikkat etmemişim ordan hero seçerek oynayabiliyoruz sonbölümü
  • orjinal oyunu en ucuza nerden alabilirim veya indirebilirim?
  • quote:

Bana da tam tersi oluyor, bazı savaşlardan sonra scorll olayı hiç olmuyor,ne mosue ile ne de klaveye ile...
    Aynı şekilde oyundan çıkıp girince düzeliyor bir tek.

Sanırım savaş esnasında auto-save dosyasını load ederseniz bahsettiğiniz oluyor. Mouse'un orta tuşuna basarak ileri geri gidebiliyorsunuz ama çok saçma tabi, neden böyle bir şeyle uğraşmak zorunda kalsın ki oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roses

orjinal oyunu en ucuza nerden alabilirim veya indirebilirim?

GG'den key aldım ben. Nuclear isimli bir arkadaş 38 TL'ye Rus key'i satıyor. Sanırım bu forumda da var kendisi. Basit bir şekilde İngilizce'ye çevriliyor, herhangi bir sorun olmadan oynayabiliyorsunuz.
  • isteyene torrent te mevcut :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

isteyene torrent te mevcut :)))

Bunu söylerken kendimden utanıyorum biraz ama şu aralar oyunu oynamak isteyenler sadece buradan edinsin.

Çok pişmanım oyunu lak diye aldığım için :/
    Betadan itibaren süre gelen buglar var hala resmen oyunun %50 sine para verdik...
    İlla parayla alacağım diyorsanız bugların için bir patch bekleyin yada indirime girmesini bekleyin Steam'de.

1995 ten beri Heroes oynarım ilk defa buglar yüzünden bölümlerde ilerleyemediğim ve baştan başlamak zorunda kaldığım yerler oldu.
    5. oyunda da bazı buglar ve dengesizlikler vardı ama bunun yanında sütten çıkmış ak kaşık gibi kaldı o.
  • Heroes 3 complete edition orjinal olarak bende var isteyen senihcan_4@hotmail.com a mesaj atsın fiyat önerisiyle.
  • 2.bölümde gerhaltı yok etmenın bir yolu var mı ya adamda 2k ordu var.

NOt:Barracksina hero koydum fazla adam üretmesin diye.Ayrıca hero kiraliyor ve hafta adam koyor ona bende salrip yok ediyor zayif herosunu buna rağmen adama yetişemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSBeyaz -- 30 Ekim 2011; 10:17:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zgtrkr

isteyene torrent te mevcut :)))

Bunu söylerken kendimden utanıyorum biraz ama şu aralar oyunu oynamak isteyenler sadece buradan edinsin.

Çok pişmanım oyunu lak diye aldığım için :/
    Betadan itibaren süre gelen buglar var hala resmen oyunun %50 sine para verdik...
    İlla parayla alacağım diyorsanız bugların için bir patch bekleyin yada indirime girmesini bekleyin Steam'de.

1995 ten beri Heroes oynarım ilk defa buglar yüzünden bölümlerde ilerleyemediğim ve baştan başlamak zorunda kaldığım yerler oldu.
    5. oyunda da bazı buglar ve dengesizlikler vardı ama bunun yanında sütten çıkmış ak kaşık gibi kaldı o.

Hocam o kadar pişman olmana gerek yok, bu oyun yine güncellenirse adam olur. Stronghold 3'ü gördün mü sen asıl?

• De düzelene kadar yarı fiyatına iner, neyse olan oldu önümüzdeki heroeslara bakacağız.

Stronghold 3 arkadaşın biri link göndermiş zaten, oradan "denedim" biraz sonra sildim :)
    Hiç mi test etmezler, denemezler oyunları hem sıkıcı hem de 275 adet bug var. Ben demi bir sorun var diye nete baktım herkes sövüyor zten oyuna :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.