Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skidrow un sürümü hatalıymış bende prophet sürümü kullandım.. beğenmeyenler tam anlamamışlar bayağı zahmetli.. campaign oynarken 2.bölümde end game yapıyor...oyun 2 bölümmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 15 Kasım 2011; 21:20:52 >
  • oyun fiyasko herhalde mesaj sayısına bakılırsa!
  • o 2. bölüm orkların campingimi_? ben baya çok gördüm 2. bölümde oyun hata veriyor diye internet sitelerinde.. bende karşılaştım ama çözdüm sonunda...şuan3. haritasındayım orkların.diğerleri bitti zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

oyun fiyasko herhalde mesaj sayısına bakılırsa!

bir heroes 5 gibi bile değil malesef...
  • yardım lutfen

heroes 6 orclu levelin 2.kısmını oynuyordum ama adamı ilk kaleyi almaya gonderdigimde birtane yazı cıkıyor close dedigimde oyun kitlenip kalıyor kac kere denediysem olmadı aynı sorunu yasayan varsa yardım olsun ...
  • Bu oyunu sevip sevmemek birazda kişiye bağlı aslında mesela yukarda bir arkadaş heroes 5 çok sevmiş ben heroes 5 ten nefret ediyorum mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan aqua

yardım lutfen

heroes 6 orclu levelin 2.kısmını oynuyordum ama adamı ilk kaleyi almaya gonderdigimde birtane yazı cıkıyor close dedigimde oyun kitlenip kalıyor kac kere denediysem olmadı aynı sorunu yasayan varsa yardım olsun ...

Orc 1. senaryoyu sil baştan yeniden oynamak zorundasın maalesef. Birinci senaryo sırasında yeteri kadar tears ya da blood puanı toplasan da kesinlikle tears (ya da blood) leveli atlatmaman gerekiyor. Eğer 2. senaryoya senin eleman basic tears (ya da basic blood farketmez) olarak başlarsa oyun senin bahsettiğin yerde kilitleniyor.
  • Bende Heroes 5'i çok sevip uzun bir süre oynadım,Ama Heroes 6'da en başta az ırk olması sonra grafik geliştirmelerinin sanki hep bir sorun varmış gibi hhssettirmesi beni bu oyundan çok soğuttu.Savaş modları 5te ne güzel satranç tahtasıydı,6da böle ne olduu belli olmayan vurduunda kaç adam öldü görmek için en ince ayrıntıları takibettiğin bi oyun olmuş.OLMAMIŞ:((
  • 5 ve 3 ü oynayacağım yorumlarınızı dikkate alıyorum.
    Oyunda amaç tamamen stratejiye dayalı olarak rakibin bölgesini ele geçirmek mi?
  • yanımıza adam nasıl alıyoruz bunda ya ilk bolumün sonunda elimde sadece bir kaç adam kalıyor
  • Beklenen patch çıktı, oyun sonunda biraz "beta" havasında uzaklaştı.

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5861060878/m/4731021179

Benim için en önemlilerini çöyle çevireyim;

o Critical Hits triggered by Luck not doing the extra damage Lucktan gelen kritik hasarlar doğru olarak hesaplanıyor.
    o Week of plague Week of Plague olunca -18467164619686 olan creature growth düzeltilmiş. Sonunda geçen marttan beri olan bir bug ...
    o Town and mine income Köy ve madenlerden gelen miktarda düzeltme. 4 tane vardı
    o Tactics phase setup is now remembered from one battle to another. Ayarladığınız savaş ekranı taktiksel dizilimi sonraki savaşlarada kalacak. Bravo...

o Sun Raider’s Charge not awarding damage increase
    o Imperial Griffin’s Dive Assault not dealing any damage
    o Fire Elemental’s Cremation not dealing any damage

ve daha bir sürü ama hala oyunun hızını arttırınca, sesinde Benny Hill shodakiler gibi hızlanması...
    Şunun yüzünden zevk alamadım savaşlardan ya sessiz oynadım ya yavaş.

Heroes efsanesi ne günlere geldi

• Ses hızlanması çözülmemiş mi ya hala? Gerçekten oyun zevkinin içine ediyor.

Town screen olmaması, çok fazla tırtıklı görüntüler ve AA desteği olmaması, bir de bu hızlanınca seslerin mal olması yüzünden sinirlenip silmiştim.
  • Arkadaşlar oyun harika neden sevmediniz anlayamadım. Bu oyunun 3.cüsünü oynamış ve ondan sonra sevdalısı olmuşsanız grafikler modern olsa da 6.cı oyununda mantık olarak ne kadar benzer olduğunu anlardınız. Campain oynarken mantık şu olmalı Hero'nuz ilerlerken bütün küçük gruplara saldırın ve askerlerden hiç kayıp vermemeye çalışın bu sayede hediyeleri alıp kahramanınızı geliştirebilirsiniz. Aslında ne kadar kolay söylüyorsun dediğinizi duyar gibiyim hiç kayıp vermeden gitmek pek tabiki mümkün sadece o kalabalık büyü ekranından bir iki sağlam büyü ve özellik indirmelisiniz. Örneğin 1 tane slow ve bir tane uzaktan halleden büyü almak önemli. Zira okçu vb. uzakçı türleri uzaktan vuran bir büyü ile mümkün olduğunca ilk başlarda halletmelisiniz. karadan gelen diğer asker ve yaratıkları ise slow ile yavaşlatırsanız en az 2-3 turn sonra size saldırabilir ve o 2-3 turn içinde zaten uzakçı askerleriniz onu bitirir. Bunun dışında kalelerin de özellikleri var dikkat edin. Örneğin necrolarda bütün ölen askerlerin canlandırılabildiğini hatırlatayım fazla para harcamazsanız biriken para ile her savaştan sonra ölen askerlerinizi tekrar tekrar canlandırabilir ve katlanarak artan bir asker popülasyonuna erişirsiniz. Birde oyundaki zor ile kolay arasındaki fark şu kolayda şu çevrede gördüğünüz düşmanların katlanarak artma hızı yavaş zorda ise hızlı yani oyunun başlarında kolay ile zor arasında bir fark yok tabi ama aradan 2-3 ay geçtiğinde zor olan oyunda swarmlar tronglar çıkmaya başlıyor ver çok aşırı zorlaşıyor. Eğer usta değilseniz zor oyunu seçmek iyi bir fikir değil en kolayını seçip zevk almaya bakın. Hepinize iyi eğlenceler..

• 1.2 patch sonrası deneyen arkadaşlar, görüşlerini paylaşabilir mi?
  • Çok bir şey değişmedi hocam, bir kaç tane oyun bozan bugı ve campaigndeki bir kaç bugı düzelltiler. Ve düzgün çalışmayan mekanikleri anca oturttular(luck mesela 1.2 ye kadar buglıydı)
    Ama oynanış aynı gene oyunun hızını arttırınca Benny Hill'e dönüşüyor hala... ve Arachna silahının stacklenmeside duruyor hala. Yuh artık ne diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Ocak 2012; 9:36:24 >
  • Shooterların engellerden etkilenmeden full vurduğu ve +3 power verdiği oku aldım, sanırım bug var çalışmıyor.
  • Son durum nedir acaba oyunda? Görünüşe göre buglar devam ediyor.

Asıl merak ettiğim dengeyle ilgili ciddi değişiklik var mı? İlk oynadığımda herkes tanktı resmen. Tonla adamım olsa bile ufak tefek orduları yenmek inanılmaz uzun sürüyordu.
    1.4'e kısaca baktım her türlü heal nerf yemiş, damage veren özellikler de güçlenmiş görünüyor.
    http://forums.ubi.com/showthread.php/675233-Patch-1-4-is-now-live-What-s-coming-next-Forums
    Ama ufak bir değişiklik mi oynanış ciddi anlamda değişti mi bilmiyorum. Düzelme olduysa orjinalini de alayım editor falan da var oyalanırım uzun bir süre diye düşünüyorum. Hem de Paul Romero reyizin hakkını yememiş olurum.

• Hocam 1.4 ün hemen 2 paragrafta bitiyor yenilikleri :) O denge işi 1.5 ile gelecek oda en erken haziran sonu, 1-2 hafta da geç kalır kesin.
    Gelen özellikler güzele benziyor umarın şu ankinden daha bağlayıcı olur. İlk savaşlarında sıkıldığım Heroes oyunu budur herhalde...
    buglarda tam yol devam.

Bu arada 1.5 ile gizli bir şey daha gelecek, ben kale ekranları diyorum(Ubisoft ne akla hizmet çıkarttırmış bunu bilemiyorum...)

eklent: Oyunu çıktığı gibi alan bir saf olarak, adam gibi bir ek paket çıkmadığı sürece para harcamayın derim ben. Heroes'in eski oyunları gog.com dabaya ucuza var onlar ile idare edin. Kings bounty oynayın.
    Ama M&M heroes 6 (adı niye değiştirdilerse...) uzak durun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Haziran 2012; 13:44:15 >
  • Ben de bir ümitle güncelleyip denedim 1.4 yine hayal kırıklığı. Savaşlar inanılmaz sıkıcı halen. Lucky vuruş yapıyorum sinematik falan tam havaya giriyorum sonuç: kalabalık olduğum halde ve karşıdaki güçsüz unit olduğu halde 1 kişi ölüyor. Oyunu geri sildim bile.
    Kale ekranı, güzel ek paketler gelse bile almayı düşünmüyorum. Yine de konuyu takipteyim. @siberarmi oyun güzel oldu derse alırım.

3'ün tüm bölümlerini bitirmeye çalışayım sonra da 4 oynarım. Herkesin kin kustuğu 4 bile bence çok daha eğlenceli bu oyundan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 12 Haziran 2012; 14:40:56 >
  • 4. oyun sırf değişik olduğu için gereksiz sert yorumlar aldı. Bence heroların savaşa direkt ve çok fazla dahil olmaları dışında bir sorun yoktu. (tek vuruşta 35 tane Black Dragon öldürecek adamın ne diye orduya ihtiyacı olur :)) Yoksa hikaye olarak en iyi heroes oyunudur belki.

6. oyuna çok sağlam destek ve değişim lazım ama Ubisofttan beklemiyorum böyle bir olay...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.