Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben oyunu indirdim kurdum falan tam açılacak gibi oluyor ekran siyah olup öyle kalıyor yanı bilgisayar çalışır şekilde ama hiç bir fonksiyon yapamıyorum takılıyor yanı bilgisayar acaba sorun neyden kaynaklanıyordur.
    İşlemcim i5, ram 4 , ekran kartı geforce gt425
  • oyunu denedim ama beğenmedim şunu farkettim bölümler çok uzun sürüyor savaşlar yavaş ve uzun şöyle ki mesela benim 300 mızraklım var karşıda 40 tane normalde vurdum mu inmesi lazım ya da en az 30 tanesini yemesi lazım ama 15 20 arasında alıyor.Yapay zeka güya iyi gösterilsin diye düşmanlar sırf healer ve okçu kovalıyor bende onları kovalayım derken sürüyor da sürüyor..

heroların tears ve blood sistemini beğendim güzel düşünülmüş boss fightlar da fena değildi biraz daha uğraşılsa çok güzel bir şey çıkarmış ortaya.
  • Nihayet Inferno kampanyasının birinci haritasını Hero rating ile bitirmeyi başardım. Bundan sonra karada ölüm yok artık bana, Haven'dır Necro'dur çocuk oyuncağı gibi geliyor vallahi.

Reinforcement diye bir skill olmasa bu oyunu oynamak da pek mümkün olmayacakmış herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Nihayet Inferno kampanyasının birinci haritasını Hero rating ile bitirmeyi başardım. Bundan sonra karada ölüm yok artık bana, Haven'dır Necro'dur çocuk oyuncağı gibi geliyor vallahi.

Reinforcement diye bir skill olmasa bu oyunu oynamak da pek mümkün olmayacakmış herhalde.

İnferno başka şekil oynanmaz zaten, güya kompla saldırı tarzını destekleyen bir kale.
    Adamları özellikle Cerberiler sapır sapır dökülüyor, resmen full tears gidip ne kadar defansif özellik varsa aldım anca öyle dayandılar.
    Stone skin, retaliation 3 ne varsa atıp gönderiyordum üzerlerine.
    Tearsın 2. gelen özelliği iyi baya, Gate ettiğin yaratıkların bir kısmının kalmasını sağlıyor savaştan sonra, o da olmasa hiç köpeksiz dolaşacaktım.

Bu arada ciddi bir bug daha yakaladım retaliation 3 olunca bizim adamlar 1-2 defa düşman saldırmadan karşılık veriyorlar, düşmanı öldürürse güzel, hiç zarar almıyorsun.
    Ama öldüremezse düşmandan 1 tane kalsa bile ilk andaki sayısının gücüyle vuruyor... %75 inde bu şekilde gelişti olay..

• quote:

Orijinalden alıntı: Raistlin2212

Ya arkadaşlar ben oyunu indirdim kurdum falan tam açılacak gibi oluyor ekran siyah olup öyle kalıyor yanı bilgisayar çalışır şekilde ama hiç bir fonksiyon yapamıyorum takılıyor yanı bilgisayar acaba sorun neyden kaynaklanıyordur.
    İşlemcim i5, ram 4 , ekran kartı geforce gt425

bu sorunu yaşayan yok mu ?
  • Bu oyunu hic oynamadim, kisaca nasil birseydir?

Herolu turn based strateji diyebilirmiyiz?

Ya da warcraftin turn based hali?
  • Tam üstüne bastınız, hero'lu, turn base strateji
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdrianGordon

inferno son battle ı geçemiyorum

inferno son battle inanılmaz zor olmuş, gitti benim emeklerim diye ağlıyorum neredeyse her seferinde. Bu akşam da köpeklerden uzak durayım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

inferno son battle inanılmaz zor olmuş, gitti benim emeklerim diye ağlıyorum neredeyse her seferinde. Bu akşam da köpeklerden uzak durayım bari.

Kardeş savaşa başlar başlamaz ilk yapacağın şey fire base saldırılardan aldığı hasarı %200 arttıran büyüyü köpeklere yapıştırmak. En solda 3 tane ikon var ya, birisi herkese vuran büyü, diğeri rakip birimlerden birini dibindeki bir başka birime saldırtan büyü ve üçüncüsü de benim yukarıda bahsettiğim. Köpeklerden sonra şu Juggernaut mu ne iri kıyım adamlara da aynı şekilde "mark of birşey" büyüsünü yerleştiriyorsun. Sonra köpeklerin sana saldıramaycağı bir soteden ha bire tüm mahlukatlara vuran şu büyüden atıp duruyorsun. Köpekler 150'lik öbekler halinde telef oluyorlar. Bir süre sonra sayıları makul seviyelere iniyor.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş savaşa başlar başlamaz ilk yapacağın şey fire base saldırılardan aldığı hasarı %200 arttıran büyüyü köpeklere yapıştırmak. En solda 3 tane ikon var ya, birisi herkese vuran büyü, diğeri rakip birimlerden birini dibindeki bir başka birime saldırtan büyü ve üçüncüsü de benim yukarıda bahsettiğim. Köpeklerden sonra şu Juggernaut mu ne iri kıyım adamlara da aynı şekilde "mark of birşey" büyüsünü yerleştiriyorsun. Sonra köpeklerin sana saldıramaycağı bir soteden ha bire tüm mahlukatlara vuran şu büyüden atıp duruyorsun. Köpekler 150'lik öbekler halinde telef oluyorlar. Bir süre sonra sayıları makul seviyelere iniyor.

"mark of birşey" büyüsünü çok sevdim ben Hocam, süpersin. Bir inferno kaldı, akşam taktiğini uygulayacağım bakalım.

• quote:

quote:

quote:

Harfiyen dediğini yaptım ama yine hüsran oldu sonuç yaaa Dur bakalım ama inat ettim. Bugün bitecek bu inferno da. Yeniden dediğin taktiği uygulayacağım ama daha sotelere kaçacağım. İnat ettim resmen.

• Necromancerin ilk bölümde takıldım haritayı temizliyorum ama en son kalede kalan elemanın ordu çok güçlü benim askerler bir türlü daha fazla olmuyor onun ordusuna göre.Mezarlıklar var 4 tanesini buldum 5. son kaleyi alınca mı çıkacak yoksa haritada ben bulamadım da ondan mı askerler fazla artmıyor.Birde en başta beraber başladığımız hero olduğu yerde duruyor o deyusun yardım etmesini sağlayabiliyor muyuz?
  • bana da birkaç konuda yardımcı olursanız sevineceğim

1. si hangi ırkın daha çok avantajı olduğuna kanaat getiremedim sizin görüşünüz nedir bu konuda (tabii sağlam okçulara karşı benim de bir sempatim var)

2. si büyü konusunda sıkıntı yaşıyorum bana şavaş esnasında kullanabileceğim işe yarar bir büyü söyleyebilir misiniz? veya stratejik anlamda farklı işlere yarayan yeteneklerde olabilir... (düşman adamları birbirine saldırtan büyü vardı onu bulamıyorum mesela şimdi)
  • Anastasya'nin üçüncü bölümündeyim.turnler geçmiyor ya bu kadar mı uzun sürer.Her bir turnde 5 dk bekliyorum yuh!
  • 3'ten sonra kafada bitirdim oyunu, alışamadım diğerlerine. Biraz da geri kafalıyım bu oyun işlerinde, hala KKND, Tiberian Sun falan oynayan adamım. CoH, TW serilerini kenara koyarsak eskiye takılıp kaldık. :) Neyse buna göz atalım biraz, bir ihtimal oynarız.
  • KKND gibi oyun mu vardı yaw :) Dark Colony vardı bir de onada bayılırdım, çok zorlamıştı beni o .
    Böyle orjinal birimlerin olduğu stratejiler yapmıyorlar artık.
    Sıra tabanlı zaten hiç çıkmıyor artık, heroesa mecburuz şu sıralar (gerçi ben Frozen Synapsis ile kafayı bozdum o ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 11 Kasım 2011; 12:00:49 >
  • Dark Colony, Knights and Merchants, Dune 2000, Starcraft... O dönemler iyiydi, oyunlarda ayrı bir hava vardı. Şimdi çıkan oyunlarda o hava yok. Ya da dediğim gibi ben biraz geri kafalıyım, alışamadım. Çünkü millet çatır çatır oynuyor. :)
  • Yükledim bitirdim sildim, bu felaket bugları ve sıkıcı oynanışıyla(bence)bir daha kolay kolay bakmam yüzüne.
    Adam gibi hatasız bir ek paket çıkarırlarsa belki düşünürüm tekrar bakmayı ama oyun beni stratejik açıdan hiç tatmin etmedi şu haliyle, kendimi zorlayarak bitirdim resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

bana da birkaç konuda yardımcı olursanız sevineceğim

1. si hangi ırkın daha çok avantajı olduğuna kanaat getiremedim sizin görüşünüz nedir bu konuda (tabii sağlam okçulara karşı benim de bir sempatim var)

2. si büyü konusunda sıkıntı yaşıyorum bana şavaş esnasında kullanabileceğim işe yarar bir büyü söyleyebilir misiniz? veya stratejik anlamda farklı işlere yarayan yeteneklerde olabilir... (düşman adamları birbirine saldırtan büyü vardı onu bulamıyorum mesela şimdi)

Bana en avantajlı ırk Necro geliyor. Boş ünite yok gibi. Ghost savaş sırasında heal ediyor.İlaveten Necromancy var. Bütün bunlar bir yana, şehirde yaptığın bir bina sayesinde savaşta ölen adamları şehirden geri alabiliyorsun parasıyla. Bu oyunda para sıkıntısı da pek yok gibi, her bir şey pek ucuz. Hal böyle olunca Necro ölümsüz gibi ilerliyor.

Savaş sırasında en işe yarar yetenek Reinforcement. Genelde kim tank olacaksa ona atıyorum. Haven'da Sister, Necro'da Ghoul, Sanctuary'da Naga vs. Böylece savaş sonunda nadiren adam kaybediyorum. Heal ve Mass Heal, Stone Skin Magic Hero'larda sık kullandığım bir özellik. Might hero'larda Life Drain'i seviyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

bana da birkaç konuda yardımcı olursanız sevineceğim

Bana en avantajlı ırk Necro geliyor. Boş ünite yok gibi. Ghost savaş sırasında heal ediyor.İlaveten Necromancy var. Bütün bunlar bir yana, şehirde yaptığın bir bina sayesinde savaşta ölen adamları şehirden geri alabiliyorsun parasıyla. Bu oyunda para sıkıntısı da pek yok gibi, her bir şey pek ucuz. Hal böyle olunca Necro ölümsüz gibi ilerliyor.

Savaş sırasında en işe yarar yetenek Reinforcement. Genelde kim tank olacaksa ona atıyorum. Haven'da Sister, Necro'da Ghoul, Sanctuary'da Naga vs. Böylece savaş sonunda nadiren adam kaybediyorum. Heal ve Mass Heal, Stone Skin Magic Hero'larda sık kullandığım bir özellik. Might hero'larda Life Drain'i seviyorum.

tavsiyeler için çok teşekkürler oyun içinde kesinlikle bakacağım bunlara...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.