Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heroes in blade serisinden sonra 3 boyutlu olanlarını birtürlü çözemedim.. Eskisi daha eğlenceli geliyordu. benim fikrim tabi
  • 12 Temmuzda gelecek patch "Pirates of the Savage Sea" ile sonunda oyuna kale ekranları gelecek.

Pek uğraşmamışlar gibi gerçi ekranlarla(genede şu ankilerden iyi...;

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 15 Haziran 2012; 16:46:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

12 Temmuzda gelecek patch "Pirates of the Savage Sea" ile sonunda oyuna kale ekranları gelecek.

Hocam 6 oynanmaz be acayip zor ayrıca eski homm serisi havasını vermiyor gerçi III den sonra saçmaladılar bence en güzel oyunu III bide wog kurunca ayrı zevkli 4 ü bir kere kurdum ilk oyuna girdim sonra hemen sildim sanki oyunu ilk kes oynuyorum gibi geldi birşey anlamadım şimdi tekrar bakıcam

• quote:

12 Temmuzda gelecek patch "Pirates of the Savage Sea" ile sonunda oyuna kale ekranları gelecek.

Aynen yahu hiç uğraşılmadığı belli. 5'te 3D'ye ilk geçiş olmasına rağmen ne kadar etkileyici ve detaylıydı. Şu görüntüler 4'teki rastgele bina koyulmuş kale ekranlarını andırdı bana...

• 1. oyundaki kale görüntüleri bile daha iyiydi neredeyse...

5. oyunda tavan yapmıştı zaten, her kalenin farklı bir konsepti vardı ve muhteşemdi özellike Tear of Asha ile gelen binalar çok iyiydi. 5 ten sonra bu ekranları gördülçe sinirim bozuluyor.

Tek beklentim kaldı, oda Ubisoft 7.oyunu Heroes ismine yaraşır bir şekilde yapar umarım.Tabi yaparlarsa...
    6.ya gereken özeni göstermeyecekleri belli.
  • Arkadaşlar v1.1 için hile trailer'i arıyorum fakat bulduklarımın hiçbiri çalışmadı. Şimdi diyeceksiniz belki hileyle mi oynuyorsun diye ama sinirlerim bozuldu ve denemek istiyorum. Elinde olan yardımcı olursa sevinirim.
  • Bu oyun çıktımı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levyeli

Bu oyun çıktımı yahu?

Ekim ayında çıktı, sen baya bir geç kaldın hocam.
    Eski oyunlara göre biraz fos olduğu için ve milyon tane bugı anca düzelmeye başladığı için fazla ses getirmedi ne yazık ki...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: levyeli

Bu oyun çıktımı yahu?

Ekim ayında çıktı, sen baya bir geç kaldın hocam.
    Eski oyunlara göre biraz fos olduğu için ve milyon tane bugı anca düzelmeye başladığı için fazla ses getirmedi ne yazık ki...

Evet muhtelemen tutmadığı için duymadım bende. 3 ten sorasını tanımam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levyeli -- 26 Haziran 2012; 18:00:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piceyyuz

Arkadaşlar v1.1 için hile trailer'i arıyorum fakat bulduklarımın hiçbiri çalışmadı. Şimdi diyeceksiniz belki hileyle mi oynuyorsun diye ama sinirlerim bozuldu ve denemek istiyorum. Elinde olan yardımcı olursa sevinirim.

yok mu yardımcı olacak biri?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar v1.1 için hile trailer'i arıyorum fakat bulduklarımın hiçbiri çalışmadı. Şimdi diyeceksiniz belki hileyle mi oynuyorsun diye ama sinirlerim bozuldu ve denemek istiyorum. Elinde olan yardımcı olursa sevinirim.

Hile olarak kod kullan
  • Birileri başlığı değiştirsin bari millet çıktı mı diye soruyor. Oyun raflara kaldırıldı artık neredeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

quote:

Hile olarak kod kullan

biraz daha açarsan ne kodları ve nasıl kullanılıyor?

• "Pirates of the Savage Sea cıktı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

"Pirates of the Savage Sea cıktı mı

Çıkmadı, çıksada adama dönmez o 6. oyun içine ediyorlar yeni oyun çıkardıkça III e online falan mod yapsalar harika olur.
  • Seriye oynamaya yeni başlayacağım inşallah.4. oyundan başlamayı düşünüyorum seversem seriye baştan başlarım.Grafik konusunda problemim yok yani.Peki 4'den başlarsam senaryoda sorun olur mu yoksa oyunlar ayrı ayrı senaryolara mı sahip ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ageof98

Seriye oynamaya yeni başlayacağım inşallah.4. oyundan başlamayı düşünüyorum seversem seriye baştan başlarım.Grafik konusunda problemim yok yani.Peki 4'den başlarsam senaryoda sorun olur mu yoksa oyunlar ayrı ayrı senaryolara mı sahip ?

ya 3 ten başla yada 5 ten başla 6 serinin bence en kötüsü (4. yü saymasak)
  • bu arada arkadaşlar 6.nın ek paketi çıkmadımı normalde temmuzda çıkması gerekiyordu. belki 6 ya bir çeki düzen gelir...
  • Ufak bir DLC çıktı, 4-5 tane harita ekliyor yeni. Yakında da Sandro' nun olduğu bir DLC çıkacak, keşke eski herolara dokunmasalardı ...
  • Patchlerden sonra yeniden oynamaya başladım fakat anlamadığım bir nokta var her ırk için sadece iki bölüm mü var ? Gerhaltı geçtikten sonra end game yazdı direk
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.