Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic 6 duyuruldu... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
1
Favori
25.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

benim anlıyamadığım oyun yapımcılarının nedense ısrarla değişiklik yapmak istemesi...

arkadaş grafiklerini düzelt sür şu oyunun 3.sünü tekrar piyasaya...

Oyun ne kadar güzel olursa olsun o grafiklerlede oynanmıyor be hocam...

İnnovasyon adı altında saçmalamalar işte...

Oyunu daha hızlı yapıp daha büyük bir kitleye ulaşmaya çalışıyorlar.
    Ama kaş yaparken göz,burun,kulak ne varsa çıkarıyorlar.
    Benim bir sonrakine korkum oyunu aynı anda konsollarada uyarlamaları( gerçi ogre tactics gibi bir şey yaparlar belki hata kaza süper olur)

Dediğin gibi şu grafikleri aynen 3e monte edeceklerdi, oyun cidden daha çok satardı. Bir de 5 teki skiller/büyüler/orc bağırışlarını alacaklardı.
    Tadından yenmezdi oyun ama şu an insanlar üzerinde önceki oyunlar kadar etki yaratamadı...
    2-3 sene sonra kimse "Ulan Heroes 6 vardı kurup oynayayım" demeyecek.

Aslında son dediğim son zamanlarda çıkan çoğu oyun için geçerli...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Oyunu hiç oynamadım ama oynamadan kötü diyebilirim çünkü bu saatten sonra çıkacak hiçbir Heroes serisi Heroes 3'ün yerini tutamaz. Düşünün ki 10 küsür yıl geçmiş ama hala oynuyorum hala tüm bilgisayarlarımda kurulu. Heroes 3 oyun tarihine geçmiş bir oyun. Keşke daha sonra çıkanlar en azında 10'da 1'i kadar iyi olsaydı belki tutarlardı. Isra ve Vidomina'dan sevgiler.

benim anlıyamadığım oyun yapımcılarının nedense ısrarla değişiklik yapmak istemesi...

Heroes 3'ü grafik için oynamıyoruz ki zaten. Grafik arıyorsan Dragon Age, Disciples tarzı oyunlar oynamak lazım. Heroes 3'ü efsane yapan birbirinden bağımsız ama bir o kadar dengeli 9 ırk ve her ırkta 7 levele kadar ünite, tonlarca item, set, büyü. Yüzlerce strateji. Bir sürü Hero. Kısaca oyun içeriği muhteşem ve zaten yıllardır böyle zengin içerikli ve dengeli bir oyun gelmedi piyasaya. Grafik için oyun oynamadım bugüne kadar. Grafiğe bakarsın ooooo,, vayyyyy dersin sonra 3 gün sonra gözün alışır birdaha da grafik falan umurunda olmaz. O oyunu oynatan yapay zeka, içerik, çeşitlilik ve strateji yaratma zenginliğidir. O yüzden 11 senedir Heroes 3 oynuyorum ama ondan sonra çıkanlara 1 haftadan fazla tahammül edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

İnnovasyon adı altında saçmalamalar işte...

Oyunu daha hızlı yapıp daha büyük bir kitleye ulaşmaya çalışıyorlar.
    Ama kaş yaparken göz,burun,kulak ne varsa çıkarıyorlar.
    Benim bir sonrakine korkum oyunu aynı anda konsollarada uyarlamaları( gerçi ogre tactics gibi bir şey yaparlar belki hata kaza süper olur)

Dediğin gibi şu grafikleri aynen 3e monte edeceklerdi, oyun cidden daha çok satardı. Bir de 5 teki skiller/büyüler/orc bağırışlarını alacaklardı.
    Tadından yenmezdi oyun ama şu an insanlar üzerinde önceki oyunlar kadar etki yaratamadı...
    2-3 sene sonra kimse "Ulan Heroes 6 vardı kurup oynayayım" demeyecek.

Aslında son dediğim son zamanlarda çıkan çoğu oyun için geçerli...

Her Türlü Heroes 5 AKar

• arkadaşlar bu seriye yeni başlayacak birine öneriniz ne olur? civilization serisini oynadım.sıra tabanlı stratejiye yabancı değilim ama bu oyuna şöyle bi baktım.pek anlayamadım.karışık geldi.okuyabileceğim bi kaynak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

arkadaşlar bu seriye yeni başlayacak birine öneriniz ne olur? civilization serisini oynadım.sıra tabanlı stratejiye yabancı değilim ama bu oyuna şöyle bi baktım.pek anlayamadım.karışık geldi.okuyabileceğim bi kaynak var mı?

Civilization inan daha karışıktır.Ayrıca sıratabanlı diye bu iki oyunu benzer diye düşünme apayrı oyunlar. Heroes i hep satranç a benzetmişimdir.
  • Yahu bu heroes6 hakikaten çok kötüymüş bir kere deneyim arttıkça yetenekler otomatik artıyor , movement diplomasi seçme olayı yok galiba en azından ben göremedim , kaleye giremiyoruz elementlerin az olması da sıkıyor insanı valla hiç sarmadı beni.Onca zaman hevesle beklemiştim ama büyük hayalkırıklığı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

arkadaşlar bu seriye yeni başlayacak birine öneriniz ne olur? civilization serisini oynadım.sıra tabanlı stratejiye yabancı değilim ama bu oyuna şöyle bi baktım.pek anlayamadım.karışık geldi.okuyabileceğim bi kaynak var mı?

5 ile başlamanı öneririm. Campaigni oynarken ister istemez öğrenirsin oyunu. Zaten gelişmeler/özellikler yavaş yavaş açılıyor, gayet rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Yahu bu heroes6 hakikaten çok kötüymüş bir kere deneyim arttıkça yetenekler otomatik artıyor , movement diplomasi seçme olayı yok galiba en azından ben göremedim , kaleye giremiyoruz elementlerin az olması da sıkıyor insanı valla hiç sarmadı beni.Onca zaman hevesle beklemiştim ama büyük hayalkırıklığı oldu

İşte daha oyunu çözmeden çok kötü demek yanlış.Eskiden 2 şık gelirdi şansına birini seçerdin.Şimdi her lvl atladığında istediğin yeteneği kendin yükseltiyorsun. Biraz daha inceleyip yorum yazsa herkez daha iyi olacak.
  • Daha once oynamamiş biri olarak ilgim var ama yukledim oyunu camping dedim 130k altin var her yeri aldim ama 1sey uretemiyorum sadece aldigim 1 kaleden 100 asker urettim onuda yanima alamadim demona yenildim :(
    rehberde bulamadim ufak taktik falan verseniz
  • Hocam kalede farklı tiplerde asker yapmak için inşa etmeniz gereken binalar oluyor. Bunları yaptınız mı acaba?
  • Ben mi beceremedim yoksa, başta creatureları konumlandırma yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Hocam kalede farklı tiplerde asker yapmak için inşa etmeniz gereken binalar oluyor. Bunları yaptınız mı acaba?

yok inşa falan etmedim ele gecirilecek yerleri aldim işte savaslari ettim. bir ton odun elmas altin var cikartamiyorum :(
    nasiş insa edecegim bilmiyorum:(
  • süper bişey buldum

şimdi level 10 dan sonra level 15 e kadar pointlerimizi vermiyoruz level 15 olunca dark elemantal,water elemantel,air elemantal,bi tane kayadan adam vardı ismini unuttum...
    direk bu skillere veriyoruz ve sağlam birimler çıkartabiliyoruz savaş esnasında...
    özellikle air elemantal kodumu oturtuyor
    dark elemantal de necromancer büyücülerine karşı oldukça iyi ghost ve lich türevleri büyü ile saldıramıyor çünkü
    işte bunu yapınca oyun çok kolaylaşıyor necromancer 3. bölümdeyim daha 1 tane asker kaybetmedim air ile dark elemantal sağolsun

• @ genelkurmay89

Inferno campaign'ine geldiğinizde tekrar görüşelim. Yüzlerce köpek kaybediyorsunuz, hayvan mezarlığına döndü harita. AI'nin nedense ciddi bir köpek düşmanlığı var. (Inferno'da öyle summon filan gibi büyüler yok).

@ MORFEUS

Hocam asker almak için kaleye giriyorsunuz ya. Orada alt tarafta bir çuval altın (asker satın alma) ikonunu yanında tahta / çekiç resmi olan bir ikon var. Oraya basın. Karşınıza çıkan ekranda şehirde ne tür binalar yapabiliyorsunuz bakın. Önceliği asker üreten ve üretilen askerlerin sayılarının artmasına yarayan binalara verin. Böylece sadece 1. seviye birimler değil 2 ve 3. seviye daha kuvvetli birimler satın alabilirsiniz. Bu binaları oyunun başında ne kadar erken inşa ederseniz, askerleriniz o kadar önce birikmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakır-cu

Ben mi beceremedim yoksa, başta creatureları konumlandırma yokmu

Güncel...
  • quote:

quote:

Güncel...

Tactics diye bir skill var, onu alırsan istediğin gibi yerleştiriyorsun. Almazsan ne çıkarsa bahtına.
  • quote:

@ genelkurmay89

Inferno campaign'ine geldiğinizde tekrar görüşelim. Yüzlerce köpek kaybediyorsunuz, hayvan mezarlığına döndü harita. AI'nin nedense ciddi bir köpek düşmanlığı var. (Inferno'da öyle summon filan gibi büyüler yok).

@ MORFEUS

Hocam asker almak için kaleye giriyorsunuz ya. Orada alt tarafta bir çuval altın (asker satın alma) ikonunu yanında tahta / çekiç resmi olan bir ikon var. Oraya basın. Karşınıza çıkan ekranda şehirde ne tür binalar yapabiliyorsunuz bakın. Önceliği asker üreten ve üretilen askerlerin sayılarının artmasına yarayan binalara verin. Böylece sadece 1. seviye birimler değil 2 ve 3. seviye daha kuvvetli birimler satın alabilirsiniz. Bu binaları oyunun başında ne kadar erken inşa ederseniz, askerleriniz o kadar önce birikmeye başlar.

Evet oyun necro ve insanlarla çok kolay, heal ve buff özellikler üstüne hero ana özelliği adam kaybettirmeden savaş geçmenizi sağlıyor.

En ezik kalan ırk İnferno benimde gördüğüm kadarıyla, dediğin gibi köpekler olan dayağı yiyiyor ve çok güçsüz. Genellikle 2-3 hafta kalede biriktirip alıyorum köpekleri en başta.
    İnferno ile verebileceğim önceki oyunlardaki hızlı saldırı/düşük defans olayını terk edip, direkt defensa yüklenmeniz.
    Özellikle Might ağacındaki Reinforcements yeteneği baya bir işe yarıyor, savaştaki kayıpları en aza indirirsiniz.
    Üstüne bir kaç defans özelliği alırsanız iyice çoşar.

İsterseniz büyülere yönelip Fire bolt ile 2000 küsür hasar verebilirsiniz ama ordunun yarısı 2 .turda yok olunca armageddon bile kurtarmıyor maalesef.
    Tek tavsiye edebileceğim büyü Drain Life, Demona yapıp gönderin kaleye.

Sanctuary ve Orclar dışında bir kaleden zevk alamadım bu oyunda, onlarında Capiagnleri yavan geldi, custom game'e döneceğim artık.

Bu arada oyunda bazı ciddi buglar var, nasıl gözden kaçırmışlar hayret. Uçan Griffonlar hiç gelmiyor ya da hasar veremiyor en basidinden, bu sayede çok zor görünen iki savaşı çok rahat kazandım.
    Ama bilgisayar geliştrid kendini artık Griffonların Battle Dive özelliğini kullanmıyor

• quote:

quote:

quote:

Güncel...

Tactics diye bir skill var, onu alırsan istediğin gibi yerleştiriyorsun. Almazsan ne çıkarsa bahtına.

Teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Güncel...

Aslında var, kahramanın yetenek ağacında tactics diye bir yetenek vardı yanlış hatırlamıyorsam. LvL 5 ve LVL 15 de açılıyor.
  • Necronun 3. bolumunde takildim.

Normal zorluk seviyesinde oynuyorum, 6 haftada son kale haric butun kaleleri ele gecirdim, bol bol adam bastim ve neredeyse hic unite kaybetmedim. Son kaleye gittigimde ise lvl21 Necro hatun vardi ve ordusu benim 2 katimdi. Bende 500 iskelet okcusu varken onda 1000 var, bende 35 spider varken onda 60 tane var vs vs.

Cok hizli oynamama ragmen nasil boyle oldu anlamadim. Yokmudur burayi gecmenin bir yolu? 5-6 hafta adam biriktirip gitmeyi dusunuyorum ama onun ordusuda bu sirada kesin katlanacak
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.