Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur

Gördüğünüz gibi :D

• Armadon benim beyler kurtaranlar da clandan arkadaşlar, izleyin bakalım nasıl olmuş

• beleş dediler geldik
    yılların dota oyunusu olarak bi de bunu deniyelim dedik.
    oynanış mekanikleri çok benzer bu hoşuma gitti.
    q w e r olayını pek sevmedim elim b ye gidiyor blink atmak için
    oyun sanki dümdüz ova.biyer yüksek olsa bile oradan geçmeden yüksek olduğu anlaşılmıyor.
    grafikler güzel olmasına rağmen çok koyu bi renk paleti var yavaştan alıştım ama ilk başlarda bu ne lan demiştim.gözlerim ağrımıştı.
    creep hp barları çok kısa oyun başında az atakla deny yapmak zor geldi başlarda, dotadaki gibi rahat olamadım.
    ağaçlar da sanki dümdüz kağıt gibi ve fog la aydınlık kısım renk paletinden dolayı ayırt edilse dahi çok farklı değil.w3 gibi yapamamışlar daha doğrusu.
    legion alt lane de ilk kulenin yanındaki fogu kullanmak istedim ağaçlar ve karanlık o kadar başarısız yapılmış ki nereye gireceğimi bilemedim
    alışınca düzelir tabi ama madem kopyalıyorsun oyunu, tüm iyi yönlerini al üstüne de bişeyler kat yani.
    grafikleri güzel ama modelleme başarısız dediğim gibi.
    neyse dota 2 çıkana kadar arada dotaya alternatif oluyor. icefrog ve valve a güvenim sonsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

beleş dediler geldik
    yılların dota oyunusu olarak bi de bunu deniyelim dedik.
    oynanış mekanikleri çok benzer bu hoşuma gitti.
    q w e r olayını pek sevmedim elim b ye gidiyor blink atmak için
    oyun sanki dümdüz ova.biyer yüksek olsa bile oradan geçmeden yüksek olduğu anlaşılmıyor.
    grafikler güzel olmasına rağmen çok koyu bi renk paleti var yavaştan alıştım ama ilk başlarda bu ne lan demiştim.gözlerim ağrımıştı.
    creep hp barları çok kısa oyun başında az atakla deny yapmak zor geldi başlarda, dotadaki gibi rahat olamadım.
    ağaçlar da sanki dümdüz kağıt gibi ve fog la aydınlık kısım renk paletinden dolayı ayırt edilse dahi çok farklı değil.w3 gibi yapamamışlar daha doğrusu.
    legion alt lane de ilk kulenin yanındaki fogu kullanmak istedim ağaçlar ve karanlık o kadar başarısız yapılmış ki nereye gireceğimi bilemedim
    alışınca düzelir tabi ama madem kopyalıyorsun oyunu, tüm iyi yönlerini al üstüne de bişeyler kat yani.
    grafikleri güzel ama modelleme başarısız dediğim gibi.
    neyse dota 2 çıkana kadar arada dotaya alternatif oluyor. icefrog ve valve a güvenim sonsuz.

Optionsdan brightness var arttır onu sorunun düzelir. Bu kadar da abartma.

Edit: Şu video'ya bir bakın derim. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sailyn -- 10 Ağustos 2011; 10:02:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Delling

Armadon benim beyler kurtaranlar da clandan arkadaşlar, izleyin bakalım nasıl olmuş

Tam gitti dedim bir de ws zıplattı

Güzel olmuş da o succ'ın ultiye güldüm ya can götüremedi

• Eheh yazık la pyroya :)

@Haien

Hocam ben de başlarda senin gibi düşünüyordum. Betasını çok oynamamıştım o yüzden. Sırf arkadaşlar aldı diye aldım pre-buy ile.
    Bu olay tamamıyla "Alışmış kudurmuştan beterdir." olayı. Şu oyunu 4-5 ay oynadıktan sonra DotA ile eskileri yad edelim dedik, ilk eli zor bitirdik...

Tek sorunum ilk dediğin gibi perspektifi iyi veremiyor oyun özellikle Legion tarafında ki ormana giriş-çıkışları bulana kadar biraz çekeceksin :)
  • Güzel seçim. Arrow'ları tutturdumu tadından yenmez

• O.o
  • Puppet ta bir aklıllanmamış 22 defa öldü tek başına :)

Bu parasite gereksiz bir hero bence, özellikle daha 30 saniyede o kedilerden veya minotaurlardan birini alması firstblood diye bağrıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

O.o

Pek birşeyi yok açıkçası.Parasite zaten op bir hero.Özellikle canı az olan herolar tek bir comboda ölüyor.

• Parasite kadar kolay ve güçlü bir hero yok. Sonra insanlar bs ye underrated diyor. Parasite sayesinde gank heroları (bs/mq) alınmaz oldu. Parasite oyundanki en iyi anti-ganker ve ganker.
  • Hım Rhapsody hoşuma gitti ama Master o kadar beğenmedim gibi.
    Asıl hoşuma giden HB ye gelen alt avatar :) DotA da Warlocka benzeyecek biraz daha :)
  • quote:

Armadon benim beyler kurtaranlar da clandan arkadaşlar, izleyin bakalım nasıl olmuş

Modlarini yazsana veya klasorunu yollasana

• quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

quote:

Modlarini yazsana veya klasorunu yollasana

BardUI++
    MiniUI
    Movable Frames
    Quick Courier
    Tower Range Indicators

• Tower Range ile o kadar oynamışım ki, geçen add on suz bir makinada oynadım,resmen çizgileri görüyordum hala :)
    Quick courier ne işe yarar? Direk tuş mu atıyor kolay seçim için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Tower Range ile o kadar oynamışım ki, geçen add on suz bir makinada oynadım,resmen çizgileri görüyordum hala :)
    Quick courier ne işe yarar? Direk tuş mu atıyor kolay seçim için?

yukarıdaki vidyomda izlersen minimapın hemen sağında courier işareti var. ona basınca shop açılıyor, shoptan istediğin itemleri aliyorsun sonra o courier işaretine tekrar basıyorsun o kendi itemleri getiriyor, flyingse speed basıyor. Tekrar basınca da geri base gidiyor ölümsüzlük açarak (flying).
  • Eyvallah.
    Bu arada o vidyoda takımda Legionner de var. 2 nizde aynı şekilde tank kastıysanız karşı takımı düşünmek istemiyorum ben. Adamlar ellerinde ne var ne yoksa attı ama kurtuldun :)
    Succubusun seni uyutması da lazımdı ucuz atlatmışsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Eyvallah.
    Bu arada o vidyoda takımda Legionner de var. 2 nizde aynı şekilde tank kastıysanız karşı takımı düşünmek istemiyorum ben. Adamlar ellerinde ne var ne yoksa attı ama kurtuldun :)
    Succubusun seni uyutması da lazımdı ucuz atlatmışsın :)

aynen öyle kastık legio baya iyi oynadı zatne
  • Ben master of armsı beğendim ama oynaması biraz zor olacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.