Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Master Of Arms fazla iyi olmus ya. Lvl 1de falan vurduğu damage çok fazla. Skiller desen almış başını gitmiş. Bu Early Access diye bi saçmalık daha var. Legacy üyelere de paralı satıyor namussuzlar. Bu kadar paragöz bir şirket görmedim ben ya.
  • Gold Coin almama yardim edebilecek var mi? Parayi kartsiz islemle yollarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Bu Master Of Arms fazla iyi olmus ya. Lvl 1de falan vurduğu damage çok fazla. Skiller desen almış başını gitmiş. Bu Early Access diye bi saçmalık daha var. Legacy üyelere de paralı satıyor namussuzlar. Bu kadar paragöz bir şirket görmedim ben ya.

Legacyden alsın para kardeşim zaten basiclere işkence yapıyo allah allah. Tek katıldığım konu hon lol felan hepsini oynadım ama cidden Hon yenilgiyi kabul etti ve şuan şaşırmış durumda ne yapcağı konusunda basic oyuncular haftada 15 hero o kadar azki beni ciddi anlamda bayıyo sıkılıyorum almak istesen onada para istiyoki eskiden 15$ a sattığı tüm herolara utanmasa şimdi tekine 15$ istiycek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

quote:

Bu Master Of Arms fazla iyi olmus ya. Lvl 1de falan vurduğu damage çok fazla. Skiller desen almış başını gitmiş. Bu Early Access diye bi saçmalık daha var. Legacy üyelere de paralı satıyor namussuzlar. Bu kadar paragöz bir şirket görmedim ben ya.

Legacyden alsın para kardeşim zaten basiclere işkence yapıyo allah allah. Tek katıldığım konu hon lol felan hepsini oynadım ama cidden Hon yenilgiyi kabul etti ve şuan şaşırmış durumda ne yapcağı konusunda basic oyuncular haftada 15 hero o kadar azki beni ciddi anlamda bayıyo sıkılıyorum almak istesen onada para istiyoki eskiden 15$ a sattığı tüm herolara utanmasa şimdi tekine 15$ istiycek.

Hon yenilgiyi kabul etmiş falan değil.Şuan piyasada ne lol ne dota hona yaklaşabilir.Adamlar sadece gelen parayla yetinemedi ve açgözlülükten dolayı f2p yaptı oyunu.Eskiden sadece alt avatar falan satıyordu şimdi hem early access hemde heroları satıyor.

• quote:

quote:

Ne demek Legacy'den alsın para zaten. Baştan Free olsaydı oyun dediğin doğru olabilirdi ama malesef öyle değil. Biz zamanında para verdik ve adamlar şu an oyunu f2p yaptı. Bizim bir ayrıcalığımız mutlaka olmalı ki verdiğimiz para da az buz değil. Sadece accountu almakla bitmiyor. Bunun birde shop'u var. 4 sayfa alt avatar var bende ve 2 tane de anons pack var.

• quote:

quote:

quote:

Ne demek Legacy'den alsın para zaten. Baştan Free olsaydı oyun dediğin doğru olabilirdi ama malesef öyle değil. Biz zamanında para verdik ve adamlar şu an oyunu f2p yaptı. Bizim bir ayrıcalığımız mutlaka olmalı ki verdiğimiz para da az buz değil. Sadece accountu almakla bitmiyor. Bunun birde shop'u var. 4 sayfa alt avatar var bende ve 2 tane de anons pack var.

Katiliyorum. Ben bu adamlara 30 dolar verdim, karsiligini isterim. Oyun ici avantaj olmayacagini soyledilerse bana bedava EA verecek o kadar.

• Goblin coin almak istiyorum bu tarz alimlarda yardimci olan bir site/kisi biliyor musunuz? Komisyon karsiligi bana kredi kartiyla goblin coin alacak kisaca.
  • Eee bundan banane bir kere shopu saymıcaksın oyundan tam yararlanma anlamında diyorum. Birde size ne biliyim damage boost felan versinler süper olurdu be ? Zaten 1 hafta boyunca 15 hero oynamanın zevkinden geçilmiyor. Eee o zaman oyun f2p olmadan önce 10$ dan gitmiş git isyan et ben 30$ verdim niye 10$ yaptınız diye ? Ondan sonra yok neymiş bir legacy account artık çok değerliymiş satın eminim o kadar çok alıcı olcaktır ki yani o fiyatı vercek. Zaten Dota 2 çıksın farkına varcak HON yaptığı saçmalığın neyse tartışmaya gerek yok komik geliyo bana zaten :D
  • 2 tane Announcer Pack var halen daha Badass Pack istiyorummmm. Biri bana Badass pack alsınnnn 980 goblin coins de abartı bea. Silverla alcam 6.800 ömür yetmez
  • 980 silver biriktirdim ben yenisini aldım British olanını. Birde Flamboyant vardı onu goldla almıştım. Artık S2 Games'e para yedirmek istemediğim için birşey almıyorum.
  • quote:

Eee bundan banane bir kere shopu saymıcaksın oyundan tam yararlanma anlamında diyorum. Birde size ne biliyim damage boost felan versinler süper olurdu be ? Zaten 1 hafta boyunca 15 hero oynamanın zevkinden geçilmiyor. Eee o zaman oyun f2p olmadan önce 10$ dan gitmiş git isyan et ben 30$ verdim niye 10$ yaptınız diye ? Ondan sonra yok neymiş bir legacy account artık çok değerliymiş satın eminim o kadar çok alıcı olcaktır ki yani o fiyatı vercek. Zaten Dota 2 çıksın farkına varcak HON yaptığı saçmalığın neyse tartışmaya gerek yok komik geliyo bana zaten :D

Biz bu oyunu aldigimizda asla kozmetik disi urun alinamayacak denmisti. Bize verilen bu sozun bize karsi tutulmasini istemek en dogal hakkimiz. Oyuna para verdik istersen daha az armorla falan oynayalim?

• quote:

Eee bundan banane bir kere shopu saymıcaksın oyundan tam yararlanma anlamında diyorum. Birde size ne biliyim damage boost felan versinler süper olurdu be ? Zaten 1 hafta boyunca 15 hero oynamanın zevkinden geçilmiyor. Eee o zaman oyun f2p olmadan önce 10$ dan gitmiş git isyan et ben 30$ verdim niye 10$ yaptınız diye ? Ondan sonra yok neymiş bir legacy account artık çok değerliymiş satın eminim o kadar çok alıcı olcaktır ki yani o fiyatı vercek. Zaten Dota 2 çıksın farkına varcak HON yaptığı saçmalığın neyse tartışmaya gerek yok komik geliyo bana zaten :D

Sen şu anda diğer oyuncularla beleşe eşit oynayabildiğine şükret. Dota2 de paralı olacak. Sen oynayamıcaksın merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Sen şu anda diğer oyuncularla beleşe eşit oynayabildiğine şükret. Dota2 de paralı olacak. Sen oynayamıcaksın merak etme.

Ben geçenlerde araştırdım çoğu blog'da Dota2'nin f2p olduğunu yazmışlar ama tam bilmiyorum. Sanırım öyle olursa sistemi aynı yeni HoN ve LoL gibi yani Hero'ları satın alıcakmışız. Tam bilmiyorum çoğu f2p olcak yazmış ama 17 ağustosta görücez. Bana kalırsa paralı olur ve 40$ dan aşşağı olmaz. Fakat genede Dota 2 çıkınca HoN user kaybedicek bu kesin. Adamlar HoN forumunda Dota2'nin çıkış tarihini bekleyip oyun hakkında sohbet ediyor. HoN sözlerini tutmassa olacağı buydu yani yapcak birşey yok. Açıkcası bence HoN u başka bir şirkete satsınlar bence çok iyi olur. S2 gibi para göz ($2) şirketin elinde HoN çürüyor.

MssPuding hariçç

• Pro adam varsa 1700 oyunlara beklerim.

S2 rezalet bir firma bu arada. O kadar saçma bufflar ve nerfler yapıyorlar ki aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crabeinmorn -- 14 Ağustos 2011; 11:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Allahım şükürler olsun ne büyük nimet. Hafızanı öpüyorum hatırlarsan oyunu alcağım gün bedava olmuştu ki konuyada yazmıştım bedava olmuş diye ^^. Merak etme oynuycam. Neyse pardon ben şükretmeye devam edeyim böyle büyük bir nimet kolay kolay bulunmaz. İyi günler

• 17 ağustosta ne oluyor beyler?Dota2'nin çıkış tarihi falan mı belli olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

17 ağustosta ne oluyor beyler?Dota2'nin çıkış tarihi falan mı belli olacak?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DotA_2_17_Agustosda_Turnuvayla_Gorucuye_Cikacak-18100.htm

Anlayan varsa anlatsın :D
  • quote:

Bir bakın derim;

http://www.honcast.com/video/2011/07/09/honcast-top-10-plays-volume-10

oha parasite tundranın kuşuna girebiliyormuş
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.