Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • team matchmaking diyince başkalarıda giriyo oyuna, creat game diyince join game çıkmıyo nickine tıklayınca, belkide 5 lvl olmak lazım..
  • Beyler nerden izliycez Dota2yi bilen var mı ?
  • Steam hesabı olanlarhttp://dota2.com girip kayıt edicekler hesaplarını, şanslı iseler betaya çağrılcaklar.

http://dota2.com/tournaments/international/

burda canlı dota2 maçı var şuanda.
  • Beyler şuan maç yokmu acaba?Minesky vs. İG yazıyor videoda öyle kaldı.
  • Arkadaslar HON da su anda nasıl silver coin kazabiliriz yada kazanabiliyormuyuz ve nasıl? o kadar oyun oynadım 1 tane bile gelmedi daha ve hala lwl 1(0) gozukuyorum lwl 5 olmak için neler yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: binali

Arkadaslar HON da su anda nasıl silver coin kazabiliriz yada kazanabiliyormuyuz ve nasıl? o kadar oyun oynadım 1 tane bile gelmedi daha ve hala lwl 1(0) gozukuyorum lwl 5 olmak için neler yapmam gerek?

Oyuna girdiğinde sol tarafta play now yazar.Orası matchmaking yani otomatik olarak maçlara girme sistemidir.Bu maçları oynarak experiance ve silver coin kazanabilirsin.
  • Arkadaşlar 4 yıldır dota oyuncusuyum, Suan hon ve LoL oynuyorum. Oyunu beraber oynadığım arkadaşlarım bıraktı oyunu, o yüzden single takılmak zorundayım. Beraber oynayabileceğim oyunu bilen arkadaşlar varsa nickim Guaximo eklsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inthedarkness

Arkadaşlar 4 yıldır dota oyuncusuyum, Suan hon ve LoL oynuyorum. Oyunu beraber oynadığım arkadaşlarım bıraktı oyunu, o yüzden single takılmak zorundayım. Beraber oynayabileceğim oyunu bilen arkadaşlar varsa nickim Guaximo eklsinler.

Hocam ekledim ben...
    Skype'dan bende arkadaşımla beraber oynuyorum hep.Oynamayı az çok bilen birini arıyoruz.18+ olursa daha şükela olur.

Skype kullanıyorsan presto987 eklersin..
  • eski acc lerden arıyorum tüm herolar açık olandan satan varsa pm atabilir
  • Hon bedava oldu ama tüm accler acık mı degil olay nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anglosakson157

Hon bedava oldu ama tüm accler acık mı degil olay nedir ?

acc derken heroları kastediyorsan hayır değil. Tüm herolar sadece eski legacy üyelik tiplerine açıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

acc derken heroları kastediyorsan hayır değil. Tüm herolar sadece eski legacy üyelik tiplerine açıktır.

Acc demisim tüm herolar acık mı demek istemiştim.Yani ben şimdi oynamaya başlarsam tüm herolarla oynamak için para vermem gerekiyor dimi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Acc demisim tüm herolar acık mı demek istemiştim.Yani ben şimdi oynamaya başlarsam tüm herolarla oynamak için para vermem gerekiyor dimi ?

Hayır artık yeni kayıt olanlar para dahi verse tüm heroları açamıyor direk.

Eski üyeliklerden satın almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 21 Ağustos 2011; 12:34:59 >

• HON Legacy acc satıyorum fiyat 100 lira ilgilenenler pm den ulaşabilirler...
  • Ben 55 liraya satarım hocam ne yaptın sen öyle
  • Zaten çok ucuza satıyorum heroları almaya kalksan kaç tane alabilirsin 100 liraya bi hesapla istersen :) içinde 600 gold var birde
  • Beyler Sub-Account'un ne işe yaradığını bilen var mı ?
  • Öldü mü herkes ?
  • delling arkşımız clan kurdu arkadaşlar onunla irtibata geçin oynayalım beraber clan atsın sizlerede benim nickim fvgumus eklmek isteyen ekleyebilir
  • arkadaşlar 1 sene önce kadar dota oynuyordum. f2p olduguna göre hona başlıyacam oyunda item kasma felan varmı dotadaki gibi hangi herolara hang itemi kasmam lazım biraz bilgi verebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.