Şimdi Ara

Heroes of Newerth Buluşma Noktası / Oyun Bedava Olmuştur (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
0
Favori
33.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silvérlight

17 ağustosta ne oluyor beyler?Dota2'nin çıkış tarihi falan mı belli olacak?

Oyun çoktan yapıldı zaten. 17 Ağustosta düzenlenen turnuva başlamış olcak böylelikle Dota2'yi herkes görmüş olucak çünkü canlı olarak turnuva maçları yayınlanacak. Turnuva 21 ağustosta sona ericek. Herkese ne zaman açılcak bir fikrim yok.Belki 17 Ağustosta belki daha sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delling

quote:

Orijinalden alıntı: Sailyn

Bir bakın derim;

http://www.honcast.com/video/2011/07/09/honcast-top-10-plays-volume-10

oha parasite tundranın kuşuna girebiliyormuş

Yorum tehlikeli :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

17 ağustosta ne oluyor beyler?Dota2'nin çıkış tarihi falan mı belli olacak?

Oyun çoktan yapıldı zaten.

Yo yapılmadı.
  • Yapılmadı ne alakası var ?Belki sınırlı herolar olarak bir şeyler yapmışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 14 Ağustos 2011; 17:13:48 >
  • Hmm ama turnuvayı buglu oyunla yapmazlar sanırım ? Belli ki ana bölümler hazır. 3 gün kaldı çünkü turnuvaya
  • Beta denen bir şey var. Beta turnuvası bu da.
  • Hon forumunda birisi bu resimi koymuş sanırım Dota 2 oyun içi ekran görüntüsü. Çok iyi grafik gerçekten.

• quote:

Hon forumunda birisi bu resimi koymuş sanırım Dota 2 oyun içi ekran görüntüsü. Çok iyi grafik gerçekten.

süper ama skill barında niye 6 slot var?

• quote:

Hon forumunda birisi bu resimi koymuş sanırım Dota 2 oyun içi ekran görüntüsü. Çok iyi grafik gerçekten.

Cidden güzelmiş. Belki slotlara item koyabiliriz felan ? :D

• quote:

Oh mein Got!!! Grafikler süper gibi. Bir de üstüne favori herom Doom u koymuşlar! Niye HoN da yok Doom bringer ;/

• Team fortress gibi olmuş grafikleri. Güzel, beğendim.
  • 6 slot doom un nc lerden gelen skiller için.
    2 tane geliyor hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haien

6 slot doom un nc lerden gelen skiller için.
    2 tane geliyor hani.

Haklısın dostum güzel olcak gibi
  • Hon oynayan arkadaşlara bi sorum olucak biz arkadaşımla yeni başlıycaz ve aynı server da oynamak istiyoruz, yani benim kurduğum veya onun kurduğu ama yapamadık bi türlü, ayrıca bi programdan falan mı oynuyosunuz bi yardım edebilirmisiniz beceremedik bi türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunday35

Hon oynayan arkadaşlara bi sorum olucak biz arkadaşımla yeni başlıycaz ve aynı server da oynamak istiyoruz, yani benim kurduğum veya onun kurduğu ama yapamadık bi türlü, ayrıca bi programdan falan mı oynuyosunuz bi yardım edebilirmisiniz beceremedik bi türlü..

Aynı serverda oynamak ne alaka ? Oyun f2p olduğu için para ödemenize artık gerek yok. Normal account açın ister public ister Match Making de oyun kurup takılın. Arkadaşlığa ekleyin birbirinizi sen public den bi oyun aç yada o, sonra arkadaş listesinden senin bulunduğun oyuna girsin.

• quote:

quote:

Hon oynayan arkadaşlara bi sorum olucak biz arkadaşımla yeni başlıycaz ve aynı server da oynamak istiyoruz, yani benim kurduğum veya onun kurduğu ama yapamadık bi türlü, ayrıca bi programdan falan mı oynuyosunuz bi yardım edebilirmisiniz beceremedik bi türlü..

Aynı serverda oynamak ne alaka ? Oyun f2p olduğu için para ödemenize artık gerek yok. Normal account açın ister public ister Match Making de oyun kurup takılın. Arkadaşlığa ekleyin birbirinizi sen public den bi oyun aç yada o, sonra arkadaş listesinden senin bulunduğun oyuna girsin.

ya hocam creat game den kuruyoruz biz ama birbimizin olduğu oyuna giremiyoruz..

• quote:

quote:

quote:

lvl 5 olmalısınız

• LvL 5 sadece MM de Verified olmak için diye biliyorum ama.

Bu arada konu ile ilgili olmasda Dota 2'nin bir kaç oyun içi ekran görüntüsünü buldum onlarıda ekleyip kaçayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haien

quote:

quote:

quote:

lvl 5 olmalısınız

hadi ya demek lvl 5 olmak lazım, o zaman başkalarının oyununda kasıcaz..

• Arkadaşım play now de Team matchmaking de ve arkadaşını davet et. Sonra girin ordan rahatça oynayın. Create game diyip kuruyorsanda arkadaşın sana friend listten sağ tıklasın sonra join game desin.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.