Hayır ama oyunda neler döndüğünü anlayabiliyordum hiç değilse. İlk oynadığım mobA olmasına rağmen gidip rakip kulenin etrafında yağmur dansı yapmadım.
Bu kadar kişisel alındığından senin için tam tersinin geçerli olduğunu anlayabiliyorum.
İlk oynadığım oyun Dotaydı ve tabiki hatalar yaptım öğrenmek zaman alabilir ki herkes için geçerli bu o yüzden bu derece agresif olup senin için tersi vb. zaten yukaridaki postlardada aynı agresifliği sergilemiştin Dota2 konusunda neyse muhattabım değilsin cevap verme versende karşılık vermiycem.
quote:
Orijinalden alıntı: Moonßless
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Hayır ama oyunda neler döndüğünü anlayabiliyordum hiç değilse. İlk oynadığım mobA olmasına rağmen gidip rakip kulenin etrafında yağmur dansı yapmadım.
Bu kadar kişisel alındığından senin için tam tersinin geçerli olduğunu anlayabiliyorum.
İlk oynadığım oyun Dotaydı ve tabiki hatalar yaptım öğrenmek zaman alabilir ki herkes için geçerli bu o yüzden bu derece agresif olup senin için tersi vb. zaten yukaridaki postlardada aynı agresifliği sergilemiştin Dota2 konusunda neyse muhattabım değilsin cevap verme versende karşılık vermiycem.
Agresiflikle alakası yok. Demek istediğim nasıl bu kadar beyinsiz olunabildiği. Oyunda tuturial oynamayıp oyuna girenlerden bahsediyorum. Adamların alanına 1 leveldan rush atmaya başlayanlardan bahsediyorum. Sen de gelmişsin bunları savunuyosun. Tuturial oynasan öğrenirsin zaten bunları. Ama bazıları bunu akıl falan etmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
Heroları nasıl açıyoruz?
her oyundan sonra silver kazanıyorsun. hon store dan heroes a bak.fiyatla baya fazla ucuzlardan al 2 3 tane plague rider, moon queen 65 silver mesela ama 650 silverlık herolar da var
Pazar günü 1550 olan MMR ım bugün 1400 e düştü -.-
skypedan oynayacak arkadaş arıyoruz iki kişiyiz.he birde üyeliği verified olursa iyi olur.yaşta 18+ olursa şükela olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Çarls
skypedan oynayacak arkadaş arıyoruz iki kişiyiz.he birde üyeliği verified olursa iyi olur.yaşta 18+ olursa şükela olur.
mmrlar kaç acaba? biz skypedan 3 kişi oynuyoruz 1600 1650 1610 mmrlar.
niye özel olarak programa ihtiyaç duydugunuzu anlamadım? zaten oyun içi konusma aktif
quote:
Orijinalden alıntı: fvgumus
niye özel olarak programa ihtiyaç duydugunuzu anlamadım? zaten oyun içi konusma aktif
skype sayesinde bi tuşa basmadan konuşabiliyorsun hem de oyundaki ses sisteminde sesler kötü geliyor ve takımdakiler yabancıysa rahatsız olabiliryorlar.
psuh talk ayarı varda options da rahatsızlık olayını anlayabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
quote:
Orijinalden alıntı: Çarls
mmrlar kaç acaba? biz skypedan 3 kişi oynuyoruz 1600 1650 1610 mmrlar.
benim 1400 lerde arkadaş 1600 lerde..o daha iyi oynuyor ben daha çok sport herolar oynuyorum.
benim nick prestoo arkadaşın kearushe bakabilirsin.
skype presto987
quote:
Orijinalden alıntı: Silvérlight
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sailyn
Bu Master Of Arms fazla iyi olmus ya. Lvl 1de falan vurduğu damage çok fazla. Skiller desen almış başını gitmiş. Bu Early Access diye bi saçmalık daha var. Legacy üyelere de paralı satıyor namussuzlar. Bu kadar paragöz bir şirket görmedim ben ya.
Legacyden alsın para kardeşim zaten basiclere işkence yapıyo allah allah. Tek katıldığım konu hon lol felan hepsini oynadım ama cidden Hon yenilgiyi kabul etti ve şuan şaşırmış durumda ne yapcağı konusunda basic oyuncular haftada 15 hero o kadar azki beni ciddi anlamda bayıyo sıkılıyorum almak istesen onada para istiyoki eskiden 15$ a sattığı tüm herolara utanmasa şimdi tekine 15$ istiycek.
Hon yenilgiyi kabul etmiş falan değil.Şuan piyasada ne lol ne dota hona yaklaşabilir.Adamlar sadece gelen parayla yetinemedi ve açgözlülükten dolayı f2p yaptı oyunu.Eskiden sadece alt avatar falan satıyordu şimdi hem early access hemde heroları satıyor.
early acses :D cok komik ya bunu satması saten coğu oyuncunun isyan etmesi demek hon ne dotanın nede lolun yanına yaklasabilir bunuda bil.
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
quote:
Orijinalden alıntı: Silvérlight
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sailyn
Bu Master Of Arms fazla iyi olmus ya. Lvl 1de falan vurduğu damage çok fazla. Skiller desen almış başını gitmiş. Bu Early Access diye bi saçmalık daha var. Legacy üyelere de paralı satıyor namussuzlar. Bu kadar paragöz bir şirket görmedim ben ya.
Legacyden alsın para kardeşim zaten basiclere işkence yapıyo allah allah. Tek katıldığım konu hon lol felan hepsini oynadım ama cidden Hon yenilgiyi kabul etti ve şuan şaşırmış durumda ne yapcağı konusunda basic oyuncular haftada 15 hero o kadar azki beni ciddi anlamda bayıyo sıkılıyorum almak istesen onada para istiyoki eskiden 15$ a sattığı tüm herolara utanmasa şimdi tekine 15$ istiycek.
Hon yenilgiyi kabul etmiş falan değil.Şuan piyasada ne lol ne dota hona yaklaşabilir.Adamlar sadece gelen parayla yetinemedi ve açgözlülükten dolayı f2p yaptı oyunu.Eskiden sadece alt avatar falan satıyordu şimdi hem early access hemde heroları satıyor.
early acses :D cok komik ya bunu satması saten coğu oyuncunun isyan etmesi demek hon ne dotanın nede lolun yanına yaklasabilir bunuda bil.
Hocam tartışma çıkarmak için mi upluyosun eski mesajları?
yeni gördüm saldirim dedim :D
quote:
yeni gördüm saldirim dedim :D
Honun dotadan daha iyi olması call of dutynin csden daha iyi olması gibidir.Dotada,csde efsanedir ancak zamanı dolmuştur.Yeni gelecek olan dota 2'yi bende büyük bir heyecanla bekliyordum ancak benim için tamamıyla bir hayal kırıklığı oldu malesef.Lol'ü söylemeye ise gerek duymuyorum.
benim hona lafim yok güzel oyundur degildir sadece boyle bi oyunda para yatırılırak güclenilmesi cok sacma bişiy sadece lafım ona keske lola örnek alsa
quote:
benim hona lafim yok güzel oyundur degildir sadece boyle bi oyunda para yatırılırak güclenilmesi cok sacma bişiy sadece lafım ona keske lola örnek alsa
Haklısın bu konuda.Malesef bu tarz p2p oyunlarında bir süre sonra ilk başta alınan para ile yetinmiyor yapımcılar.
Beta sürümünde gece gündüz oynardım.Ne günlerdi.Paralı olunca bıraktım şimdi bedava olmuş ama eski tadı alamıyorum
Kimler var kimler yok ? Bende Betayı çok oynadım :D
Ekleyebilirisiniz Nick Guaximo
1600+ arkadaşlar varsa oyun atabiliriz ? p2p acc oluras iyi olur