Şimdi Ara

Herşey bekledigimden daha iyi ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu yıl ankara'dan ısparta'ya geldim üniversite okumaya.Makine mühendisligi bolumu...
    Isparta umdugumdan daha ii fakat Ankara'yı aratiyo gene ilk başta daha 5 gündür burdayım herkes normal dior ama neler onerirsiniz size danışayım dedim.. daha kolay ve cabuk alısmam icin.. Gercekten sabahlari ve geceleri ii oluyorum ama oglen ve akşam sularında bi karamsarlık düşüyor içime.Evdekiler baktın alısamadın atla gel diyolar ama herşey bu kadar kolay deil..Ara sıra aklıma yatmıyoda deil kayıt dondurma vs..Öyle hemen kaynaşamadım da milletle Allah'tan burda 1-2 tanıdık var yoksa kafayı yerim galiba
    Yardimlarinizi bekliyorum..Şimdiden teşekkürler

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canberk3113 -- 2 Ekim 2009; 16:43:52 >

• ya bende ıspartadayım ıspartalıyım burada lise okuyorum bana sorarsan berbat bir şehir tek yeri cafeler caddesi başkada bişey bulamazsın sosyal yönden çok zayıf bence ne diyeyim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

ya bende ıspartadayım ıspartalıyım burada lise okuyorum bana sorarsan berbat bir şehir tek yeri cafeler caddesi başkada bişey bulamazsın sosyal yönden çok zayıf bence ne diyeyim şimdi

haklısın..Ama zaten ogrenci olmasa direk köy burası..Bir de Ankara'dan gelmek koyuyor adama..Bi de aileden ilk ayrılıs vs vs...
  • quote:

ya bende ıspartadayım ıspartalıyım burada lise okuyorum bana sorarsan berbat bir şehir tek yeri cafeler caddesi başkada bişey bulamazsın sosyal yönden çok zayıf bence ne diyeyim şimdi

Moral vermen gerekiyordu sanırım

dipçik. Bende makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Kolay bir bölüm değil zaten yani derslerin başlasın düzenin otursun zaman su gibi akıp geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 2 Ekim 2009; 16:48:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Moral vermen gerekiyordu sanırım

dipçik. Bende makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Kolay bir bölüm değil zaten yani derslerin başlasın düzenin otursun zaman su gibi akıp geçer.

inş. oyle olurTam bi alışsam kaynaşsam tmmdır diyicem zaten ama Kendime 29 Ekim'e kadar süre tanıdım baktım harbiden zor geliyor yapicak bisi yok ama inş. en yakın zamanda güzel olur.
    Bir de düşünüyorum cıktım geldim bu sefer tekrar hazırlan onun stresi sonra pişman olucam oyle bişi olsa eminim ne güzel okuyordum diyecem ama işte insan psikolojisi acayip bişi vallahi
    Yorumun icin teşekkürler ayrica

• Yukarı
    Arkadaslar Yorumlarınızı bekliyorum
  • Ben 14 yıl Isparta'da yaşadım. Peder SDÜ Tıp'da öğretim üyesi. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada bitirdim. Ve lise hayatım boyunca bu şehirden kurtulmaya çabaladım. Büyük şehirden gelenler alışmakta zorlanabilirler. Şehirde bir üniversite öğrencisi için pek sosyal ortam yok. Kafeler caddesi dışında büyük caddesi yok. Büyük alışveriş merkezi yok. Çarşısı çok küçük. Hele Ankara'dan gelen birisi için çok küçük gelecektir :) Bunun dışında bir buçuk saatte (100 km) Antalya'ya gidebilirsin. Ben bu küçük şehrin sıkıntısını sık sık Antalya'ya giderek atlatıyordum.

Bunların dışında çok sakin bir şehir. Büyük olayların yaşanmadığı, geceleri rahatça gezebileceğin bir şehir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 2 Ekim 2009; 18:01:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekonomi Bence Çok İyi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş çevreni genişletmekle başlayabilirsin işe
    gerisi kendisi gelecektir
    ve sakın geri dönmek gibi bir şeyi düşünme,aklından çıkar gitsin..geçici can sıkıntısının senin hayatını kurmana engel olmasına izin verme
  • @007Fatih cok tesekkür ederim
    @blacksnake03 tesekkürler
    Arkadaslar cok değişken kararlarım ama ne yapacam gercekten bilmiyorum..Arkadas cevresini genisletecegim umarım...Zaten hedefleri olan insandım daha iyisinide yapardim istesem..Cıkıp gitsem ve bi yere yerleşemesem bile bu sefer ailemle gelmeyi düşünürüm gercekten cok kararsızım..Herşeyi zaman gosterecek.Aileden ilk ayrılış koyuyor adama..Ama zamanla alışılır eminim bakicam gercekten herşeyi zaman gosterecek...
    Fikri olp yardimci olmak isteyen varsa yorumlarını bekliyorum yine..Tesekkürler
  • ıspartada hiç bişey yok dostum 7 ay önce gitmiştim.sadece S. DEMİREL caddesi var.bide haftasonları askerler basıyoo heryeri.cazz yaparlae size kavga edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0d3a

ıspartada hiç bişey yok dostum 7 ay önce gitmiştim.sadece S. DEMİREL caddesi var.bide haftasonları askerler basıyoo heryeri.cazz yaparlae size kavga edersiniz

oyle bakalim duruma gore yapicaz bisiler herseyi zamana biraktim...
  • Abi sen ne diyorsun ya makine m. kazanmışsın bırakayım filan. İlk başlarda tabiki sorun yaşarsın ama zamanla çözülür dert etme
  • Bence zaman geçirebilecegin bir kaç kafa dengi arkadaş bulmak sorununu çözecektir; Geri dönmek en son seçenek...
  • @hüseyin16 teşekkür ederim birader inş oyle olur..
    @GölGe_TeaM inş sorunu cozer bro dedigim zamana bıraktım en son aşamada tabi ki...
  • burdur a gel ben burdurdayım fakat lise 3 üm kafa dengi adamımdır ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

burdur a gel ben burdurdayım fakat lise 3 üm kafa dengi adamımdır ama

eyw. kardesim saolasın dedigim gibi istedikden sonra arkadas sorunum yok ama tek sorun buraya alışma evresi herşeyin hayırlısı olr..Olmadı şoyle yapmayi düşünüorm Kayıt dondurup 1 yıl ankara'da ehliyet,yabancı dil yapayim diorm..Ondan sonra ki sene ailemle geleyim..Belli bi düzenimiz yok zaten..Peder serbest calisiyor,ev kira vs vs.. sizce mantıklı mı? Ama tabi ki bu en son aşamada...
  • Ankara'da oturuyordum , Esk.kazandım , YHT ile akıyom la her hafta sonu.Ortam da manyah ha ! Hiç sıkılmazsın , en iyisi yatau geçiş dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Ankara'da oturuyordum , Esk.kazandım , YHT ile akıyom la her hafta sonu.Ortam da manyah ha ! Hiç sıkılmazsın , en iyisi yatau geçiş dene.

Ah esk. olsaydi bnm kuzende orda elektrik elektronik okuyorEv falan hazırdı halamlar orda yaşıor bakalım hayırlısı..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.