Şimdi Ara

hersey tmm fakat oyunda yürüyemiyorum neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyuna girdim fakat oyle duraklıyor bırı bana ne yapam konsunda yardım etsin

• abi yürüyememenin nedenleri çeşitli;
    1)server bug lıdır (mesela ben pvpx te oynarken kendi kafasına gore bi yerlere gidiodu we adamı durduramıyodum)
    2)pingin abarıyodur baya bi ondan olabilir
    3)girerken baktıın pingin ii ama server normal weya full se oynaman yawaslar baya ama hiç bişekilde yürüyemiosan sana tavsiyem sil yeniden kur herseyi
  • Firewall açıktır. Veya işyeri gibi bir server arkasından bağlanırsan haraket edemessin.
  • ya birde şu var. mesela çok güzel bir şekilde oynuyorum. lag falan yok yürü dediğim yere gidiyor. AMA örneğin death pass da town a gelmek için kağıdı kullandığımda adam şehre gelince kıpırdamıyor. bunu sadece o şehirde yapıyo. şimdi adını hatırlayamayacağım. hani 40. lvl görevinin yapıldığı yer. sizde de oluyor mu?
    birde "anghell waterfall" da iken server dc verdi. sonra o adamla bir daha oyuna giremiyorum. başka adamla aynı yerde denedim bunda da atıyor. oyun yükleniyor sular gözüküyor soonra hemen atıyo. biri biliyosa yardım etsin..
  • abi gitti o karakterin
    pvpx te oynarken aynilari benim başima geliodu tikliyorum yürümüyo,kafasina gore yerlere gidio,soe kullaniom mapin altinda yada üstünden baaşliyo,towna donunce yürümüyo vs vs...
    we en sonuncusu senin başina gelen olay aynen benim baçima gelmişti wasteland de bi yerde cart diye hata werdi oyunsora o char i bi daha kullanamadim çünkü her oyuna girmeye çaliştiimda spawnpoint le ilgili hatalar werdi
    sonra biraktim o serveri kisacasi senin server tarraa yan basmiş durumda senle alakasi yok serverin b.k gibi olmasiyla alakali olay

• Valla ayni olay bana extremedede oluyor.Arada sırada uyuz oluyorum yurumuyor oyle kalıyor mıllet bana msg atıo cevap veremiyorum.Ama olan biteni goruyorum kapatip aciodum duzeliodu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.