Şimdi Ara

herşeyi mühendis hak etmiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan biz o sadece üniye girebilmek için 2-3 sene evlere kapanmadık mı üniye girdik sabahlara kadar ders çalışıyoruz iş bulabilelim tek hayalimiz annemize bir ev almak değil mi olum bizim lan savunma sanayisinde çalışıp vatanımıza silah üretmek değil mi bizim hayalimiz lan bizden daha saf daha temiz başka kimler olabilir söylüyorum ama bakıyoruz bizim hak ettiklerimizi başkaları yaşıyor adam altında bmw belinde silah yanında taş gibi kadınla hayatını yaşıyor ulan o bmw'yi de silahıda biz tasarlamadık mı kadın vücudunuda silahında arabanında içindeki sistemleri biz bilmiyor muyuz oğlum kadın yürürken onun vücudundaki dengeyi kurmak için yapılan hesaplamalarıda biz biliyoruz otomobilin iklimlendirme sistemini de biz biliyoruz

şimdi çıldırıyorum abi ulan adam hakkımızı yiyor aptal gibi mezun olup iş bulmayı mı bekliyeceğiz bence hakkımızı zorla ellerinden alalım sonuçta o silahı da biz üretiyoruz droneları da zeka bize ait güçlü olan asıl biz değil miyiz adamı ortadan kaldırırsak elindekilere sahip oluruz etik vs umrumda degil biz o adam elindekilerin kıymetini bilmiyor o silahla kadını öldürecek biz onu öldürmezsek akıllı olalım abi allahın emri bu hakkını yiyen kafiri ortadan kaldır al sana kafir işte.

• Gel ağzimiza da ........ o zaman her şeyi sen yaptın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sömürü diyince insanlar sadece fabrikada çalışan işçiyi kastediyoruz sanıyor, işçinin kas gücü sömüruluyor mühendisin beyin gücü,adam zengin patronun şımarık veledi için lüks arabalar tasarlıyor,yıllarca kafa patlatıyor ve hayatı boyunca kendi yaptığı arabaya binemiyor bile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hyundai de mühendis bir tane i20 alamaz mesela normal şartlarda tabi alsada keyfini nasıl sürücek

• Anneler: Ulan her şeyi ben hak ediyoru be! Mühendisi de doktoru da ben doğuruyorum. Ama neden millet çatır çatır hayatını yaşarken kendine bir halt zannedenlerin yemeği pişirip çamaşırlarını yıkıyorum. BMW, Audi benim hakkım lan. Ben doğurdum ben! Ben doğurmasam ne mühendis olur de doktorlar.

• scientia kullanıcısına yanıt

adamım zeka dolu bir cevap hahahaa bu boku sevdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.