Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.570
Cevap
79
Favori
356.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: ManuaL

quote:

quote:

quote:

Aracinin direksiyon kumandasını caliştiirmaz
    cihaz 800x480 çözünürlükte asla 1080p video caliştirmaz
    atakan tuning kadar berbat bir işletme yoktur internete yazın zaten cıkar orada yorumlar
    cihaz ucuz fakat kaliteli değil aracınız kaç model

2008 model aracım kumandayı da çalıştıracak benzer bir ürün tavsiyesi istesem? Atakan tuningden ziyade modeldi gösterdiğim, uygun olursa sizinle çalışmak isterim

Direksiyon kumandasını çalıştırıcak olan ürün buhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/renault-megane-2-arac-ici-goruntu-ve-navigasyon-133064089

İlandaki fiyata bakmayın size özel bir fiyat vericem

rakam çok yüksek ama ne olur bi duyalım :)

İşcilik dahil 1000 lira olur dostum sana nakitte

Araç kumandasını çalıştırabilecek tek ürün bu mudur?

Bunun dışında araç kumandasının canı cehenneme deyip daha uygun 400-500 lira dolaylarında bir öneri alabilir miyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aracinin direksiyon kumandasını caliştiirmaz
    cihaz 800x480 çözünürlükte asla 1080p video caliştirmaz
    atakan tuning kadar berbat bir işletme yoktur internete yazın zaten cıkar orada yorumlar
    cihaz ucuz fakat kaliteli değil aracınız kaç model

2008 model aracım kumandayı da çalıştıracak benzer bir ürün tavsiyesi istesem? Atakan tuningden ziyade modeldi gösterdiğim, uygun olursa sizinle çalışmak isterim

Direksiyon kumandasını çalıştırıcak olan ürün buhttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/renault-megane-2-arac-ici-goruntu-ve-navigasyon-133064089

İlandaki fiyata bakmayın size özel bir fiyat vericem

rakam çok yüksek ama ne olur bi duyalım :)

İşcilik dahil 1000 lira olur dostum sana nakitte

Araç kumandasını çalıştırabilecek tek ürün bu mudur?

Bunun dışında araç kumandasının canı cehenneme deyip daha uygun 400-500 lira dolaylarında bir öneri alabilir miyim :)

Navigold 6911 var 600 tl kamera tv anteni işciliik dahil

• bu labb senin hesabın sanırım

alttaki ürün 2004 model corsa c enjoy orjinalde track cd çaları lan aracıma uyar mı?

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bu labb senin hesabın sanırım

alttaki ürün 2004 model corsa c enjoy orjinalde track cd çaları lan aracıma uyar mı?
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-opel-corsa-astra-arac-ici-goruntu-133460232

selam aracınıza uyar fakat dıreksıyon kumandası varsa o calısmaz 2004 sonrasında calısıyor kumanda 2004 lerde calısmısyor

• quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/navigold-opel-corsa-astra-arac-ici-goruntu-133460232

selam aracınıza uyar fakat dıreksıyon kumandası varsa o calısmaz 2004 sonrasında calısıyor kumanda 2004 lerde calısmısyor

şuan üzerinde sadece flash ve radyo ile çalışan sony var direksyon kumandası zaten aktif değil teybi ben değiştirdim. kumandayıda aktif etmedim çünkü pahallı. alıştım artık olmasada olur ama benim araç 2007 de trafiğe çıktı acaba diyorum bir müdahale bir farklılık varmıdır yinede ümitliyim :) ama çalışması gri olması panele tam oturması iyi bir seçenek. bunun orjinalliği ilgimi çekiyor ama aslında istediğim android cihaz. bu kadar iç içe iken vede yandex navigasyon gibi nimet varken farklı bir işletim sistemli bir cihaz almakta düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 16 Ocak 2015; 16:31:03 >

• quote:

quote:

quote:

şuan üzerinde sadece flash ve radyo ile çalışan sony var direksyon kumandası zaten aktif değil teybi ben değiştirdim. kumandayıda aktif etmedim çünkü pahallı. alıştım artık olmasada olur ama benim araç 2007 de trafiğe çıktı acaba diyorum bir müdahale bir farklılık varmıdır yinede ümitliyim :) ama çalışması gri olması panele tam oturması iyi bir seçenek. bunun orjinalliği ilgimi çekiyor ama aslında istediğim android cihaz. bu kadar iç içe iken vede yandex navigasyon gibi nimet varken farklı bir işletim sistemli bir cihaz almakta düşündürüyor.

1aya kalmaz androıdlı cıhazlarımız gelıyor ıstersenız ozaman goruselım

• Merhaba, bu gün farkettiğim kadarıyla eq ayarlarında ne yaptıysam subwooferın sesini kısamadım teypten sub çıkışından bağlı. Eq ayarlarında lpf ayarı var ama hiç bir işe yaramıyor işlevsiz gibi geldi bu ayarlar bana. Bir sorun olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 17 Ocak 2015; 20:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bi Bora almıştım. Aracın üzerinde avgo marka cihaz var. Navigasyonu falan çalışıyordu. Tabi ben cihazdaki sd kartı çıkartıp mp3 atana kadar. Navigasyonun sd kart üzerinden çalıştığını yeni farkettim. Sd kartı biçimlendirdiğim için de harita falan gitti. Şimdi tekrardan bu sd karta nasıl navigasyon yüklerim acaba birisi lütfen yardım etsin?

Araçtaki cihaz bu:http://www.otomuzikmarketim.com/AVGO-AVG-1100-NAVIGASYONLU-2-YIL-GARANTILI-DOUBLE-DIN,PR-532.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bad_sector -- 18 Ocak 2015; 20:15:13 >
  • Merhaba eq ayarları kısmında bahsettiğim menü bu LPF- MPF ve HPF ayarları hiç bir işe yaramıyor. Bildiğim kadarıyla LPF sub bass ayarı yani alçak geçirgen ses filtresi (low-Pass filter) teybin Sub çıkışından bass anfisi diğer çıkışlardan da 4 kanal anfi bağlı. Acaba bu ayarlar zaten hiç çalışmıyormu süs olarakmı konmuş yoksa teypte bir sorunmu var ? Bahsi geçen menü aşağıdadır.

Teşekkürler

• merhaba arkadaşlar Opel corsa D 2008 model aracıma bagaja veya koltuk altı monte edebileceğim subwoofer almak istiyorum
    neler önerebilirsiniz.
    Amazon da güzel ürünler var ancak Türkiyeye 150 dolar kargo + 100 dolar gümrük vergisi ile geliyor astarı yüzünden pahalıya çıkıyor.
    bagajda örneğin fazla yer kaplamayan köşe yada tabana monte edilebilir veya koltuk altı stepne lastik içine sığacak ebatlarda subwoofer ilkemizde ne uygun fiyata nerelerden temin edilebilir?

özellikle Boss Bass800 modeline baktım amazonda ama alanlar 3 hafta ile 5 ay içinde bozulduğuna dikkat çekmişler.

Araçta standart ses donanımı var. ek olarak çok gerekmedikçe amfi takmayı düşünmüyorum o yüzden hazır bir sistem düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

Merhaba eq ayarları kısmında bahsettiğim menü bu LPF- MPF ve HPF ayarları hiç bir işe yaramıyor. Bildiğim kadarıyla LPF sub bass ayarı yani alçak geçirgen ses filtresi (low-Pass filter) teybin Sub çıkışından bass anfisi diğer çıkışlardan da 4 kanal anfi bağlı. Acaba bu ayarlar zaten hiç çalışmıyormu süs olarakmı konmuş yoksa teypte bir sorunmu var ? Bahsi geçen menü aşağıdadır.

Teşekkürler

Montaj yapan kişiyle görürşürseniz sze bilgi verecektir telefon numarasını özelden atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

merhaba arkadaşlar Opel corsa D 2008 model aracıma bagaja veya koltuk altı monte edebileceğim subwoofer almak istiyorum
    neler önerebilirsiniz.
    Amazon da güzel ürünler var ancak Türkiyeye 150 dolar kargo + 100 dolar gümrük vergisi ile geliyor astarı yüzünden pahalıya çıkıyor.
    bagajda örneğin fazla yer kaplamayan köşe yada tabana monte edilebilir veya koltuk altı stepne lastik içine sığacak ebatlarda subwoofer ilkemizde ne uygun fiyata nerelerden temin edilebilir?

özellikle Boss Bass800 modeline baktım amazonda ama alanlar 3 hafta ile 5 ay içinde bozulduğuna dikkat çekmişler.

Araçta standart ses donanımı var. ek olarak çok gerekmedikçe amfi takmayı düşünmüyorum o yüzden hazır bir sistem düşünüyorum.

Gümrük vergisi ürün fiyatının %20 si değil mi? Ya da cihaz 500$ mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

quote:

merhaba arkadaşlar Opel corsa D 2008 model aracıma bagaja veya koltuk altı monte edebileceğim subwoofer almak istiyorum
    neler önerebilirsiniz.

Evet 500dolar cigazdir 150 dolar kargo 100dolarda vergidir arkadas oyle soyledi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler SKRlllEX ....
    Aracım 2007 model Accent Era ... Şu an normal teyp'i mevcut (eraların okuyucu kafası özürlü olan teyplerinden 2 defa değiştim iflah olmadı)

500 TL'yi geçmeyecek ama direksiyon kumandası olan, konsol 7 inc kaldırdığı için bu büyüklükte hangi ürünleri önerirsiniz... Hatta yaptığım araştırmalardan elde ettiğim birkaç ürünü size danışmak isterim...

http://www.otomuzikmarketim.com/JAMESON-JS-096-DOUBLE-DIN-FULL-SISTEM-EN-YENI,PR-147.html (Bu üründe herşey var önerirmisiniz)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicbass

quote:

neler önerebilirsiniz.

Evet 500dolar cigazdir 150 dolar kargo 100dolarda vergidir arkadas oyle soyledi sanirim

ürün 116 dolar. kargo 135 dolar gümrük vergisi olarak amazın 93 doları aştığı için ağırlık boyuta göre vss 100 dolar import deposit fee belirliyor. yani totalde 350 dolar civarı tutuyor.
    amazon artık gümrükte takılıp vergi ödenmediği için geri dönen ürünler yüzünden otomatik alıyor. diyelim gümrükte ürün için 40 dolar aldılar 60 doları iade ediyor. ama peşin olarak vermek zorundasınız chatten falan ikna edilemiyor adamlar.100 dolarlık ürün için zaten 130 dolar kargo saçma o ayrı

dolayısı ile önerileriniz nelerdir?
    dışarıya vereceği ses çok önemli değil. ben basslardan memnun kalayım araç kullanırken o bana yeter.

Az önce şans eseri şu ürünü buldum birde geçen yıla ait konu hakkında yorumlar buldum. fiyat yine biraz çok olsada işimi görür gibi geliyor. birde bi yerde dinleme şansım olursa tamam der 2 aya kadar alırım.

Alpine SWE 815

ilgili forum linki
    Link@magicbass@SKRlllEX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 20 Ocak 2015; 19:23:46 >

• nohackmove kullanıcısına yanıt
    İlandaki ürünün anfisiz versiyonunu Chevrolet Aveo aracımda kullanıyorum Kenwood mini bir mono anfi ile basslar çok ama çok yeterli. Arkadaşımın aracında Fiat Punto Evo ilandaki anfili sub var çok çok iyi. Bende sizin gibi sesin yüksek çıkmasından değil kaliteli ses almaktan yanayım. Zaten dev gibi subları ne diye bağaja koyup zangır zangır sokağı inletirler anlamış değilim zevk meselesi tabi.

Arabanın içinde bangır bangır olsun ama sokakları inletmekten hoşlanmam derseniz kesinlikle alabileceğiniz en iyi subwoofer bu kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsınız.
  • haklısınız hesaplayınca amfi kablolar ve subwoofer ve tabii ki kabin deyince zaten 400tl yi geçiyor normalde ama yinede daha ucuza bulurmuyum diye araştırıyorum.
    mediamarkt ta var. daha uyguna bulamazsam 3 e 5 e bakmam media markt ten alırım onlar montajınıda yapıyorlar beylikdüzü şubede nasıl olsa.

@SamirCakir
    sizde varsa eğer size uygun olursa haftasonu bir ara gelip dinlemek isterim. sesini merak ediyorum araç içinde
    ben 1 buçuk ay sonra alacam çünkü en erken bu süre içinde test etmeyide isterdim.

bazen kadıköye geçerim dolaşmaya normalde bakırköy civarında yaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 20 Ocak 2015; 19:22:07 >
  • selam o ürünler kumandanızı çalıştırmayabilir
  • quote:

selam o ürünler kumandanızı çalıştırmayabilir

teşekkürler.. bugün sayfada olan cep tel. aradım.. Yanlış hatırlamıyorsam ufuk bey tel. açtı ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim.. Bana navigold wd 6911 önerdi. Ürünü çok beğendim ancak tedirginliğim bu ürün bozulursa Trabzonda servisi yok. Ayrıca oktay ithalat diye bir yer ithal ediyor bu ürünü.. 1 yıl sonra hadi kardeş ben dükkanı kapadım dediğinde biz bu ürünü nerede yaptıracağız... O yüzden size yukarıda yazdıgım roadstar belki bundan kaliteli değil ama digicom arkasında... siz navigold için başka bişey diyebilir misiniz bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarrah87 -- 20 Ocak 2015; 21:04:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarrah87

quote:

selam o ürünler kumandanızı çalıştırmayabilir

teşekkürler.. bugün sayfada olan cep tel. aradım.. Yanlış hatırlamıyorsam ufuk bey tel. açtı... Bana navigold wd 6911 önerdi. Ürünü çok beğendim ancak tedirginliğim bu ürün bozulursa Trabzonda servisi yok. Ayrıca oktay ithalat diye bir yer ithal ediyor bu ürünü.. 1 yıl sonra hadi kardeş ben dükkanı kapadım dediğinde biz bu ürünü nerede yaptıracağız... O yüzden size yukarıda yazdıgım roadstar belki bundan kaliteli değil ama digicom arkasında... siz navigold için başka bişey diyebilir misiniz bana?

Valla hocam ne diyim ben kaliteli ve iyi bir cihaz önerdim size o roadstar jameson gibi cihazlarin parçalari piyasada bulunmuyor büyük şirket oldukları için kullanıcı hatası deyip geçiyorlar bizim cihazlarimizin garantisi bitse dahi elimizden geldiğince yardimci oluyoruz hatta inanin roadstar navitech jameson vb markali cihazlari kullanıcılar 1 ay nasil bekleyeyim parasi neyse vereyim üç aşşağı beş yukar siz tamir edin diyorlar servise bile göndermiyorlar direk bize getiriyorlar bizim satiş + montaj + tamir olduğu için cihazlarla biz ilgileniyoruz o oktay ithalat in yetkili servisi de biziz

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.