Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.569
Cevap
79
Favori
355.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pazar günü saat 3 gibi müsait olabilirim Sabiha gökçen havalimanının orada oturuyorum size baya uzaktayım. Bende arkadaşımda Media Mark'tan aldık orada zaten bağlayıp deneme imkanınız var, adamlar son ses bile yapıp dinleiyorlar en azından bizim buradaki MediaMarkt öyle yapıyor.

Ayrıca benim kullandığım bu:

Arkadaşımdaki ve sizin gösterdiğinizde bu:

Bunların tek farkı birinde dahili mono anfi var ve ön tarafa bas kontrol paneli geliyor, bununla bası arttırıp azaltabiliyor yada tamamen kapatabiliyorsun. Beni sana tavsiyem anfili olanı alman çünkü anfisiz olanı aldığında birde bass mono anfisi alman gerekecek performanslı kullanmak istiyorsan.

Şöyle örnek verim; ilk önce aracımda kenwood 4 kanal bir anfi vardı bununla 2 takım hertz komponent ve köprüleme ile alpine sub'ı kullanıyordum arkadaş anfili Alpine'yi alınca bende bass yokmuş dedim gittim ufak bir kenwood mini bas anfisi aldım bu şekilde kendine geldi.

• SamirCakir kullanıcısına yanıt
    Güzel açıklamalarınız ve örnekleriniz için teşekkürler.
    Bende corsa da standart ses donanımı var. onu bozmak istemiyorum sadece SWE 815 alıp takacağım muhtemelen bagaja. boyutları hoşuma gitti açıkçası yarın carousel mediamarkt te bir bakayım diyorum belki test etme şansım olur.
    sabiha gökçen evet biraz ters bana göre. boğaza yakın bi yere işiniz düşecek olursa daha iyi olabilir benim için.
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    Ses sistemi işi hastalık gibi, bende ilk olarak aracımın arka kapılarında hoparlör yoktu onları takim dedim Hertz dsk 165.3 mid takımı aldım bu sefer ön orjinal kolonlar basık kaldı onlarıda değiştirim dedim baktım teyp yetmiyor hadi bi 4 kanal anfi takim dedim baktım, mid takımı basslar daha derin olsun dedim Alpine 844BR sub aldım, 4 kanal anfi ile koöprüleme yaptım baktım mono anfili tesisatta bas daha dolgun geliyor gittim birde mini bir mono bas anfisi aldım. En son şöyle adam gibi 5 kanallı ekranlı navigasyonlu 1 teyp alim dedim araç ayarları teyp içerisinde olduğu için aracım için yapılmış bir teyp alim dedim. Sonuç olarak masrafım işçilikler falan dahil 2500 tl nin üstüne çıktı. Neyseki artık son noktaya eriştim gibi :)

Durum böyle o tarafa geçersem, özelden telefonunuzu atın iletişime geçeriz. Kolay gelsin.
  • Merhaba,
    Dün Ford Focus aracıma Ar-Lox marka cihaz taktırdım. Fakat şöyle bir problemim var,
    Cihaza USB bağladığımda normal bir şekilde müzik dinleyebiliyorum, anamenüye tıkladığım anda anamenü geliyor fakat tekrardan USB ye tıkladığımda USB takılı değil hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  • 2001 odel seat cordoba aracım var ses sistemi kurmak istiyorum araca fakat araç orijinal kasetçalarlı fm transmitterden müzik sağlıyorum ses sistemi kurduğum zaman fm transmitter den müzik sağlıklı olarak sağlanabilir mi birde araçtaki hoparlörden müzik itici şekilde baş ağrıtıyor daha tok ses için hoparlör mü değiştirilmeli ..
    Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

• kaya000 kullanıcısına yanıt
    Fm transmitter ile kaliteli bir ses beklemeyin. Bahsettiğiniz sesi az çok tahmin edebiliyorum. Kaliteli ses alabilmek ve dinlediğin müzikten keyif almak istiyorsanız hoparlörleri kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim. Amfi falan takmayacağım uygun fiyata bir şeyler yapmak istiyorum diyorsanız aracınızdaki hoparlör çapları nedir bilmiyorum ama eğer 16'lık ise JBL CS6 16 CM COAXIAL, 13 cm'lik hoparlörse JBL CS-5 13 cm Coaxial tavsiye edebilirim. Hoparlör değiştirip deneyin yine memnun kalmadıysanız ses kaynağını yani teybi değiştirmeniz gerekir ki sizdeki teyp miladını doldurmuş artık.

Bahsettiğim JBL 16 cm'ik hoparlörleri arkadaşımın getz'inde amfisiz olarak direk pioneer teypten bağlamıştık ve ses gayet tatmin ediciydi. Daha profesyonel bir ses sitemi kurmak isterseniz yine tavsiyelerde bulunabilirim.

Kolay gelsin.
  • 2006 Seat Altea aracımın hoparlörleri kaç watt nerden öğrenebilirim sanki yetersiz gibi. Çok pahalı bir şey aramıyorum sadece temiz kaliteli hoparlör arıyorum. Sizce ne taktırmslıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic 2010 model otomatik vites aracim var aracima cd takamiyorum surekli busy yazisi cikiyor ayar oldum kime gostersem yapmiyor 6li changer var diye ne yapmam gerekiyor servise de cesaret edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SamirCakir

Fm transmitter ile kaliteli bir ses beklemeyin. Bahsettiğiniz sesi az çok tahmin edebiliyorum. Kaliteli ses alabilmek ve dinlediğin müzikten keyif almak istiyorsanız hoparlörleri kesinlikle değiştirmenizi tavsiye ederim. Amfi falan takmayacağım uygun fiyata bir şeyler yapmak istiyorum diyorsanız aracınızdaki hoparlör çapları nedir bilmiyorum ama eğer 16'lık ise JBL CS6 16 CM COAXIAL, 13 cm'lik hoparlörse JBL CS-5 13 cm Coaxial tavsiye edebilirim. Hoparlör değiştirip deneyin yine memnun kalmadıysanız ses kaynağını yani teybi değiştirmeniz gerekir ki sizdeki teyp miladını doldurmuş artık.

Bahsettiğim JBL 16 cm'ik hoparlörleri arkadaşımın getz'inde amfisiz olarak direk pioneer teypten bağlamıştık ve ses gayet tatmin ediciydi. Daha profesyonel bir ses sitemi kurmak isterseniz yine tavsiyelerde bulunabilirim.

Kolay gelsin.

Ses sistemi kurmadan once bellirttiginiz isimlerdeki hoparlorleri mi denememi istiyosunuz

• kaya000 kullanıcısına yanıt
    Ben bir şey istemiyorum. Sadece size tavsiyelerde bulundum ister yaptırın ister yaptırmayın. Kaliteli sesten bahsetmişsin kalite kavramı kimine göre yüksek ses anlamına gelir, kimine göre müzikteki tüm detayları kafa şişirmeden adam gibi dinlemektir. Tabi ki bunlar öyle ucuz işler değil. Sizinde eğer adam gibi ses istiyorsanız ve fazla masraf yapmak istemiyorsanız teybi değiştirmenizi ve daha önce tecrübe ettiğim ve tavsiye ettiğim JBL koaksiyel hoparlörler ile değiştirmen tavsiyem. Yaparsınız yapmazsınız size kalmış. Yine söylüyorum bunlar sadece birer tavsiye.

Ayrıca şunu da belirtmem gerekiyor; Belirttiğiniz isimler dediğin JBL en son Harman Kardon (ünlü ses sistemleri üreticisi) çatısı altında üretiliyor. Pioneer, Kenwood vss.. gibi piyasada satılan satılanların hemen hepsi alt sınıf ve aşırı pahalı üst segmen ürünlerini zaten kolay kolay alamazsın. Jbl uygun fiyata kaliteli hoparlör harman Kardon kalitesi ilede alınabilecek en iyi hoparlördür.

Bu işlerden anlamıyorsan sana tavsiyem ya hiç bulaşma kazıklanırsın, yada güvendiğin bir yere git yaptır, derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 25 Ocak 2015; 21:21:10 >

• hocam roadstar rd-8200n var bende fakat navigasyon yuklu degıl ve nette bakmadıgım yer kalmadı ücretsiz bir navıgasyon programı mevcutmudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yevkumen

hocam roadstar rd-8200n var bende fakat navigasyon yuklu degıl ve nette bakmadıgım yer kalmadı ücretsiz bir navıgasyon programı mevcutmudur

evet var fakat ücretlidir fiyati 50TL dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

hocam roadstar rd-8200n var bende fakat navigasyon yuklu degıl ve nette bakmadıgım yer kalmadı ücretsiz bir navıgasyon programı mevcutmudur

ya ücretsiz olanlar dururken neden ücretli kullanalım kardeş kime vercem ben 50 tl
  • quote:

quote:

quote:

ya ücretsiz olanlar dururken neden ücretli kullanalım kardeş kime vercem ben 50 tl

Valla dostum ücretsiz bulabiliyorsan kullan crackli vs bizim yazilimlarimiz başarsoft tarafindan lisansli yazilimdir Hesabimiza Havale yaptiktan sonra 4GB hafiza karti içerisinde yüklü olarak adresinize kargolanacaktir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla dostum ücretsiz bulabiliyorsan kullan crackli vs bizim yazilimlarimiz başarsoft tarafindan lisansli yazilimdir Hesabimiza Havale yaptiktan sonra 4GB hafiza karti içerisinde yüklü olarak adresinize kargolanacaktir

Bende yeni arac aldım üstünde multimedia cihazı var markasını tam bilmiyorum ama açılışta toyota yazıyor yarın markasına bakarım sizin navigasyon her cihaza oluyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: eto83

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yeni arac aldım üstünde multimedia cihazı var markasını tam bilmiyorum ama açılışta toyota yazıyor yarın markasına bakarım sizin navigasyon her cihaza oluyormu

Navigasyon modulu varsa cihazda program yoksa program veriyoruz

• SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Navigasyon menüsü var fakat basıyorum bisey çıkmıyor

• eto83 kullanıcısına yanıt
    Marka verirseniz uygun programi verebilirim

• merhaba arkadaşlar orijinal kasetçalarlı oto teybim var cd çalar ekletebilmem için göğüsü kesip içine cd usb okuyuculu teyp takacaklARINI söylediler fakat ben bunu istemiyorum fm transmitter den yaranlanmak üzere orta halli bi ses sistemi kurmak istiyorum müziğin kaynağı transmitter olacak şekilde bana ses sistemi için almam gereken ekipmanlar nelerdir malzemeyi ben alcam kurmasını tesisatçı yapacak çok fiyat çekiyorlar en fazla 250.300 tl lik bi sistem istiyorum yardımcı olan olursa sevşşnirim pek anlamam bu işten
  • fm transmitten iyi ses alamazsıız 250 300e de güzel teyp acak alabilrsiiz bütcenizi biraz yükseltip bu işe girmenizi tavsiye ediyorum yoksa memnun kalamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.