teyp için ise ekranın kesilip içine teyp yerleştirilmesi işi var oda 400 tl istiyor yapacalk tesisatçı fm transmitterden nasıl ses alınnmaz ses sistemi kurulduktan sonra açsak müziği hafif baslı dinleyemez miyiz
cızırtı gelir araç ne kaç model
2001 seat cordoba model orijinal kasetçalarlı göğüs tek parça plastik halinde
dilerseniz şöyle biir sistem yapabliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 29 Ocak 2015; 10:55:04 >
evet benimde istediğim şey bu aslında kullanıcı arkadaşlar çok ucuza yaptırıyor bana 400 çekyiler şaşırdım nerdesiniz nerde yaparsınız bunu ayrıca teyp daha içerde olsun göğüs ile simetrik şekilde
teypli 400 sony teyp tak dedim 400 olur dedi ama bende istanbulda değilim aksaraydayım tuz gölü yanındaki konya aksaray
anladım valla fiyat iyi bence ama pazarlikla 350ye indirebilrisiniz
sony teyp 200 lira sadece kesmeye 200 alınır mı kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: kaya000
sony teyp 200 lira sadece kesmeye 200 alınır mı kardeşim
sadece kesilmicek traşlancak vs vs vs en az 2saat ugraşirlar
teyb,n gireceği yerde elektrik aksamları var mıdır zarar görecek klima ekiğmanları var mı yoksa boş mudur içerisi
vardır
yolladığın resimdeki araç ibiza mı cordoba mı ikisinin de iç konsol aynı
valla internetten buldum cordoba olması lazım
Merhaba bir sorum olacak. Aracıma Ar-Lox multimedya teyp taktırdım. Bu cihazın işletim sistemi nedir, herhangi bir uygulama, program eklemek mümkün mü? Birde wma video yükledim usb ye fakat tanımadı, açılmıyor. Desteklediği video formatı nedir?
Merhaba,
Denizlide tanıdığınız birileri var mı acaba ? 2005 model mazda 3 için navigold almayı düşünüyorum. şuan bir online alışveriş sitesinde navigold ürün için distibütor olduğunu beyan eden biri satıyor faturalı + garantili diye not düşmüşler 850 TL alta linkte ilgili ürünü görebilirsiniz. bu cihaz iyi midir, güncel verisyonlumudur kronik sorunları var mıdır acaba ? kısaca yardımcı olursanız sevinirim üstad.
2side benim ilanim isterseniz benden alabilirsiz herzaman yardımcı olurum montaj içinde yardımcı olurum denizlide var tanıdıklarım
Üstad cahilliğime ver lütfen sorularımı. iki cihaz arasında ki fark nedir ? 150 TL lik fark için ne gibi farklılığı var ?
bu akşam bir arkadaşım gelecek misafirliğe aynı araçtan onda da var şayet hoşuna giderse iki adet sipariş edebiliriz ki öncelikle onada güzelce anlatmam lazım iki cihazı sunduğu farkları, yoksa hem bende hem arkadaşta soru işareti kalmasın birde benim tavsiyemle alıp sonra pişman etmiyeyim arkadaşı, iyice anlatayım ki kafasına yatsın alacaksa öyle alsın ürünü. teşekkürler şimdiden.
quote:
Orijinalden alıntı: handofdoom
Üstad cahilliğime ver lütfen sorularımı. iki cihaz arasında ki fark nedir ? 150 TL lik fark için ne gibi farklılığı var ?
bu akşam bir arkadaşım gelecek misafirliğe aynı araçtan onda da var şayet hoşuna giderse iki adet sipariş edebiliriz ki öncelikle onada güzelce anlatmam lazım iki cihazı sunduğu farkları, yoksa hem bende hem arkadaşta soru işareti kalmasın birde benim tavsiyemle alıp sonra pişman etmiyeyim arkadaşı, iyice anlatayım ki kafasına yatsın alacaksa öyle alsın ürünü. teşekkürler şimdiden.
Cihazlarin işlemcileri ve rami + garanti süresi farklı ucuz olan 500mhz işlemci var pahali olanda 1.2 ghz işlemci var ucuz olan 128mb ram var pahali olanda 256mb ram var ucuz olan 2 yıl garantili pahali olan 5 yil garantili o gösterdiğiniz linkteki cihazla benim ucuz olarak attığım cihaz aynı