Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.569
Cevap
79
Favori
355.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Roadstar RD8500 N marka ve modeli olan teybi 15 gün önce satın aldım aracımda 2 takım kompenant anfi ve 1000 lik subwoofer vardı bu durumdayken herşey gayet normaldi.Daha sonra subwooferı büyütelim dedik ve 1600 lük subwoofer ve 1 tane ekstradan mono anfi bağlattık.Sorunlar bundan sonra başladı ilk başta woofer kendi kendine zaman zaman sesi kesti bunun üzerine 2,5 faradlık kapasitör bağladık yine düzelmedi 64 amper olan aküyü 74 ampere çıkardık yine düzelmedi bu sefer teybin arkasından kablolardan bişeyler yaptılar bu sorun çözüldü fakat şimdide şöyle bir sorunum var.

Teyp hangi modda olursa olsun klip,müzik,bluetooh,radyo farketmeksizin nasıl bozuk cd de okuma hatası olur ses bi anlık kesilir gelir parazit gibi şimdi bunu yapmaya başladı daha önce sorun yokken izlediğim kliplerde müziklerde bile yapıyor teybe yazılım atıldı yine düzelmedi sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan45 -- 5 Şubat 2015; 22:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar hyundai i30 android navigasyon istiyorum fiyat ve özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
  • Pioneer 1400 watt 400rms çift bobin bass ım için cadence csa 650.1 i önerdiler ama 4ohm da 300 rma güç veriyor bass ım nasıl etkilenir yardım edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: parkdoor

iyi akşamlar hyundai i30 android navigasyon istiyorum fiyat ve özellikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

875 tl darwill marka 5 yil garantili full bir cihaz yok yok

• Selamlar. 2005 Model Citroen C3 için bir multimedia sistemi arıyorum.

- Yol bilgisayarı verileri, kapı açık uyarıları vs. gibi şeyleri multimedia sisteminde alabildiğim
    - Klimam manuel, ancak dijital klima bir C3'e de geçebilirim. Dijital klima kontrollerini sistem üzerinden yapabildiğim
    - Blutooth ile handsfree görüşme ve telefondan müzik dinleyebildiğim, telefon çaldığında müziğin sesini kısan
    - Navigasyon olan, mümkünse igo olan ve sesli yönlendirme esnasında müziğin sesini kısan
    - SD kart, usb falan kullanabileceğim
    - Geri görüş kamerası da dahil olan (geri vitese geçildiğinde otomatik çalışan)

Bu özellikleri sağlayan bir double din tavsiyesine ihtiyacım var. Bir de şunu merak ediyorum; Roadstar RD-8200N model bir sistem görüyorum hep. Bu sistem benim istediklerimin çoğunu karşılıyor ancak sanırım yol bilgisayarı verilerini ve klima bağlantılarını yapamıyor.

Bu konuda bilgi ve fiyat verirseniz kısa sürede almak istiyorum.

• selam citroenler için bir cihazim var citroen berlingo iiçin c3 iiçinde olabiliir yerleri ayni isterseniz araştirin

Navigold LF 622

Yada uyumsuz derseniz navigold WD6911
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

selam citroenler için bir cihazim var citroen berlingo iiçin c3 iiçinde olabiliir yerleri ayni isterseniz araştirin

Navigold LF 622

Yada uyumsuz derseniz navigold WD6911

Teşekkürler cevap için. Araştırayım ama sizden de fiyat ve ödeme koşulları öğrensem iyi olur. Peki Berlingo için olan cihaz yol bilgisayarı özelliklerini verebilecek mi bana? Sanırım arada bir bağlantı soketi oluyormuş ECU ya bağlanan. bunda var mıdır?

Roadstar RD-8200N için görüşleriniz nedir?
  • Selam WD6911 550 tl

LF622 820 TL

Berlingo icin bir cihaz bu lf 622 aynı zamanda peu 307 tepe partner vb araclara da uyuyor sizin cihaza da olabilir
    Roadstar çöp bir cihazdir kalitesizdir max 1 yıl kullanırsıız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 6 Şubat 2015; 14:51:53 >
  • iyi günler telefonunuzuz rica etsem navigasyon için görüşebileceğim biri bide navi özellikleri tşklr
  • Selam benim cihazın markasını bilmiyorum fakat açılırken toyota yazıyor sorun radyo cekmiyor yeni anten aldım bağladım yine aynı sorun neyde olabilir

• 2013 model seat ibiza icin navigasyonlu obd bilgiside veren cihaz onerebilir misiniz? Flasorleri vitesin onune alabilecegim tus takimini temin ettim efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cotyora666 -- 13 Şubat 2015; 15:06:30 >
  • fiat doblo 2011 model aracima multimedya taktirmak istiyorum.birkac model var orjinal doblo torpidosuna uyumlu bunlardan hangisi daha iyi. saundmagus.navimate. navimedia .3 farkli urunu goruyorum internet sitelerinde ,siz hangisini onerirsiniz neden.elinizde bunlardan varmi hangisi kac tl.

• selamlar renault fluence racıma multimedya bakıyorum ne önerirsiniz?

GittiGidiyor
    RENAULT MEGANE 3 FLUENCE NAVİGASYON MULTİMEDİA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/renault-megane-3-fluence-navigasyon-multimedia-149422384

böyle bir cihaz buldum ne dersiniz?
    bir çok çesit var ama sanırım bu seri yeni gelmiş..
    çükü yaklaşık 5-6 aydır bakıyorum bu seriyi görmemiştim.
    sizde var mı bu seri?

• @nazmi28 selam o cihaz aracinizin direksiyon kumandasını caliştiirmaz bende üst serisi s100 olarak navigold var
    @tolgaaaaa selam ben darwill oneriririm garanti süresi 5 yil elimde mevcuttur
  • Peki s100 cihaz almış olsam çalıştırır mı?
    S100 bildiğim kadarıyla menü türkçe değil birde fiyat ne kadar mal olur?

• evet menü türkçe değiil fiyati 1200 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

evet menü türkçe değiil fiyati 1200 tl

Direksiyon kumandası tamamen çalışır mı?
    Tüm fonksiyonları tamamen uyum sağlar mı?
    Canbus sorunu falan olmaz dimi?
    Çünkü megane 3 formunda bi arkadaş ankarada bir multimedyacıyla denemiş 5-6 tane cihaz denemişler hiç birinde kumanda çalışmamış...
    Benim görüştüğüm bir necvox satıcı platinyum serisiydi...
    Buda uyumlu değil demişti...
    Sizin önerdiğiniz bu S100 cigazın çalıştırnası gerçekten enteresan...
    Eğer böyle birşey varsa fluence bölümünde de paylaşırım...

• Daha önce benim aracım gibi bir araca taktınız mı?
    Orjinal navigasyonlu fluence yada megane 3

• quote:

Orijinalden alıntı: nazmi28

Daha önce benim aracım gibi bir araca taktınız mı?
    Orjinal navigasyonlu fluence yada megane 3

Istanbulda iseniz yerimze ugrayin cihazimiza bakin cayimizi icin
    Biz kalite ve hizmet satiyoruz ucuzunu degil kalitelisini satiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 13 Şubat 2015; 1:12:55 >
  • Formu okurken bir tarafdanda araştırma yapıyorum.
    Benim aracda orjinal navigasyon var.
    Bu sonradan takılan multimedyalar bu navigasyonlu fluence yada megane 3 lere tam uyum sağlamıyormuş.
    Direksiyon kumandası çalışmıyormuş.

Şimdi açık ve net bir bir şekilde
    Sendeki cihaz benim aracıma uyum sağlayıp direksiyon kumandası aktif olacak mı?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.