Şimdi Ara

Hesaba aynı anda 2 kişi girerse ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banlanma söz konusu mudur arkadaşlar? Btf4 oynuyorum da

• İki farklı yerden aynı Origin hesabıyla aynı anda Online olman mümkün değil ki zaten .Biri offline olmak zorunda ki bu durumda zaten BF4'ü Origin'de Offline olan kişi oynayamayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 21 Mart 2016; 23:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master user

İki farklı yerden aynı Origin hesabıyla aynı anda Online olman mümkün değil ki zaten .Biri offline olmak zorunda ki bu durumda zaten BF4'ü Origin'de Offline olan kişi oynayamayacak

Onu biliyorum usta
    Asıl anlatmak istediğim ben oyundayken yanlışlıkla diğeri origin hesabıma girerse banlanma olur mu diye sordum

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim aynı hesapla aynı anda birden fazla yerde Online olamayacağın yani sadece bir kişi Online olmak zorunda ki sen oyundaysan Online'sındır.Öteki kişi zaten istese de Online olamaz diye biliyorum.Offline modda kullanabilir anca.Ayrıca bu tarz şeyler ban sebebi falan değildir olamaz da ciddi düşündün mü bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: master user

Benim bildiğim aynı hesapla aynı anda birden fazla yerde Online olamayacağın yani sadece bir kişi Online olmak zorunda ki sen oyundaysan Online'sındır.Öteki kişi zaten istese de Online olamaz diye biliyorum.Offline modda kullanabilir anca.Ayrıca bu tarz şeyler ban sebebi falan değildir olamaz da ciddi düşündün mü bunu

Arkadaşlarım şehir efsanesi yaptılar bunu, içime fena kurt düşmüştü çok teşekkür ederim hocam

• ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Başka kullanan biri varsa hesabı dönüşümlü sorunsuz kullanırsınız sonuçta garip bir şey değil bu da o arkadaşları karambole falan almak lazım

• Sıkıntınız olmasın, Online olarak hesaba kim girerse, diğeri offline olur ve oyundan düşer yani Online oyundan düşer. Örnek vereyim: The Division, The Crew serisi tamamen online gerektiren oyunlardır, Online olmadan oynanamaz fakat Assassin's Creed : Origin, Syndicate, Unity gibi oyunlar offline olarakta oynanabilir. EA Origin için durum nasıl bilemem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 27 Mayıs 2021; 11:25:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçilen ay kesin geliyor mu?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hortlatmış olayım. Hiçbirşey olmaz. Sadece başka bilgisayardan girildiğine dair uyarı verip offline moda alır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.