Hesabım kapatıldı dönüş alamıyorum,hesabımı açtıramıyorum.
-
-
İnstagramın maillerine dönmesi çok zor.
-
Merhaba, ücret karşılığında açabiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerİnstagramın maillerine dönmesi çok zor.
hiçbir yolu yokmu ya baya uğraştım hesabım spama falan düştü sanırım ama dönüş gelmiyor hesabım da açılmıyor kime sorsam ücret karşılığı diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetSalih01hiçbir yolu yokmu ya baya uğraştım hesabım spama falan düştü sanırım ama dönüş gelmiyor hesabım da açılmıyor kime sorsam ücret karşılığı diyor
Alıntıları GösterÜcret karşılığı açanlar oluyor o kısım doğru, çevremde kapanan hesabını açtıranlar oldu. Ama ben hiç denemedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerÜcret karşılığı açanlar oluyor o kısım doğru, çevremde kapanan hesabını açtıranlar oldu. Ama ben hiç denemedim.
Alıntıları Gösteronlara sorarmısınız özel bir maddesi falan varsa öğrenmek istiyorum çünkü 4 ay oldu olacak daha tık yok
-
özel maddesi yok.
Parayı veriyorsun 1-2 gün içinde açtırıyorlar nasıl yapıyorlarsa hesabı.
-
Kardeşim instagram:arda_sensu dm at özelden konuşalım ücret karşılığında açabilirim
-
bütün paramı dün harcadım kartımda para kalmadı ve dışarıya çıkamıyorum hiçbir şekilde para yükleyemiyorum ayrıca hesap açmak için 50 tl den fazla para isteniyor bunu karşılayabileceğimi sanmıyorum hesabım da gideli 5 ay oldu çok kez böyle cevap aldım fakat hiçbiri yardım edemedi o açıdan kafam karışık
Benzer içerikler
- +44 7537 452510
- instagram bulunabilirlik kapatma
- instagram öne çıkanlara sonradan bakanları görme
- instagram kendi kendine takipten çıkıyor
- takip isteğini bekleten erkek
- instagram hesap silme
- instagram arama geçmişi silme
- instagram silinen mesajları geri getirme
- instagram beğendiğim gönderileri görme
- instagram oluşturabileceği yeni hesapları engelleme kaldırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X