Şimdi Ara

Hesabımdaki karakter kaç ayda silinir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wowu bırakalı yaklaşık 1 sene olacak (şu an 11 ay falan oldu). Başlıktan da anlayabileceğiniz gibi karakterlerim silinmişmidir? Silinmemişse yeniden başlamayı düşünüyorum.

• Sen karakterlerini , kendin silmedigin sürece kalırlar acc da yıllar gecsede , şayet sildiysen de açtığın bi karakter blizzin data baseinde 5 yıl durur, yani level 1 karakteri bile silsen 5 yıl icinde tekrar alabilirsin.
  • anladım, çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizincanus

Sen karakterlerini , kendin silmedigin sürece kalırlar acc da yıllar gecsede , şayet sildiysen de açtığın bi karakter blizzin data baseinde 5 yıl durur, yani level 1 karakteri bile silsen 5 yıl icinde tekrar alabilirsin.

Kesin değil ama. Öyle bir kural vardı üye olurken kabul ediyordun. Silinirse felan diye.

5 yıl rakamına nereden ulaştın bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelin-uial -- 9 Ağustos 2010; 10:52:35 >
  • Benim 1 yılda silinmemişti.
  • Ben askere gittim geldim ayn şekilde devam ediyorum. Bi problem olmadı. Yaklaşık 15ay sonunda Kullanıma açtırdım tekrar. Hiç bir karaktere birşey olmadan nasıl bıraktıysam o halde buldum.
  • Wow da silmiyorlar. Ama geçen warhammerdan maille silindiği bildirildi. Zaten verdiğim paraya acıdığım, üç gün katlanabildiğim bir oyundu. Güldüm tabi. Silersen ekime silmezsen ... hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go

quote:

Orijinalden alıntı: wizincanus

Sen karakterlerini , kendin silmedigin sürece kalırlar acc da yıllar gecsede , şayet sildiysen de açtığın bi karakter blizzin data baseinde 5 yıl durur, yani level 1 karakteri bile silsen 5 yıl icinde tekrar alabilirsin.

Kesin değil ama. Öyle bir kural vardı üye olurken kabul ediyordun. Silinirse felan diye.

5 yıl rakamına nereden ulaştın bu arada?

5 yıl falan değil çok sınırlı bir süreydi o bir kere 5 yılı nerden çıkarıyorsunuz 2 aydan fazla tutacaklarını sanmıyorum tabi arkadaş silmeye meraklı değil ama bi bilgi olsun dedim

• 6 ay boyunca tutulması garanti . 6 aydan sonra silinme ihtimali var
  • Wow un Kendi forumlarından bulabilirsiniz , geçenlerde arkadasım sildiği level 40 warrior U geri aldı ve o karakteri sileli 1,5 yıl olmuştu , ticket açıp konuyu GM e bildirdi , neden sildiğini ve tekrardan neden istediğini bildirdi adama karalerini geri verdilier,
    Başka bı yerde okuduğum kisi level 1 karakterini geri almış , gm kendisine açık açık dalgamı geciyorsun diye sormuş , elemanda gerekçesini söyleyip lvl 1 chari geri almış
    Durum bundan ibaret
  • Silinmiş karakterleri bilmiyorum fakat ben bir keresinde hesabımı kapattırmak için girmiştim sisteme bütün hesabı silip bırakacaktım. Çıkan mesajda Blizzard accountları kapatır ama silmez tarzı bir ibare vardı. Yani istersen bir gün geri dönersin umuduyla mevcut karakterlerini silmiyorlar ama silinenler hakkında bilgim yok.
  • 3 sene'den sonra butun karakterlerim duruyordu... 3 sene kesin silmedigini biliyorum simdilik...
  • Bir Şey Olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.