Şimdi Ara

hesabın dondurulması sonucu karakterlerin durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda bir arama yaptım ama sanki biraz dezenformasyon biraz da bilgi eksikliği var gibi. biraz geç gibi ama WoW'a başlamayı düşünüyorum. her ay oynayacağımı sanmıyorum. buradan çıkışla hesabı dondurma konularına girmişken şöyle bir şeyler yazıldığını gördüm. 6 ay ödeme yapmazsak karakterlerimiz silinebilir diyordu. başka birileri de hiç bir şey olmaz derken, insan bir tereddüte düşüyor. zaman, para, emek meselesi var hem de.

siz oynayanlardan ve sürekli dondurma işlemini yapanlardan ricam bu konuya bir açıklık getirmenizdir. hatta donduranlar dondurma sürelerini de yazarlarsa pek iyi olur bence.

• Öyle birşey söz konusu değil hocam 2 yıl donuk kaldı hesabım 2 yıl sonra girdiğimde hala bastığım bufflar üzerimdeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OFFlee_

Öyle birşey söz konusu değil hocam 2 yıl donuk kaldı hesabım 2 yıl sonra girdiğimde hala bastığım bufflar üzerimdeydi

• bişey olmaz forumda askerlik yapıp oynayan bile var yani
  • sağolun, o halde çok iyi. kafa karışıklığı sadece. battlechesti de aldım. şu aralar trial'deyim. yaz tatili çalışma vakti biraz. yaz okulunda başlarım inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞK ACISI VE YAPILMASI GEREKENLER
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.