Şimdi Ara

Hesap Ekstresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şimdi babamın hesabından çekmeyi düşünüyorum bu aylık ekstreyi euro olarak gözüküyor tabi ki battle.net de fakat babamın tanımlı bi' euro hesabı yok.böyle olunca -ya da euro hesabı olsa da- ücret ekstreye tl olarak mı yansır yoksa euro olarak mı? ya da kredi kartı borcunu öderken bi' sorun çıkar mı euro olarak ödenmesi falan istenir mi ne olur bi' aydınlatabilirseniz süper olur :P bilgim yok da pek...

• gittigidiyordan alabiliyorsan hic ugrasma
  • TL olarak görünüyor ekstrede.
    hiçbir sorun çıkmaz raad ol geniş takıl
  • Konu biraz eski ama yeni gördüm. Bu pazar Winged Guardian ve dün adını unuttum bir tane undead kedi peti aldım. Sitede euro yazıyor ama banka onu güncel kura çevirip o anda kredi kartına tl olarak yazıyor. 20 euro wg için 48 tl yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
  • bunu yapabilmek için bankadaki hesabınızı yabancı para kullanımına açmanız gerekiyor diye biliyorum. (kredi kartınızı yani )bunu yaptıktan sonra banka ödemeyi firmaya yapıyor ve hesap kesim tarihindeki döviz kurundan extreye tl olarak yansıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoody

bunu yapabilmek için bankadaki hesabınızı yabancı para kullanımına açmanız gerekiyor diye biliyorum. (kredi kartınızı yani )bunu yaptıktan sonra banka ödemeyi firmaya yapıyor ve hesap kesim tarihindeki döviz kurundan extreye tl olarak yansıtıyor.

yapıkredi sanal kredi kartı ile yaptım alışverişin ikisinide ve alış veriş yapıldığı anda tl olarak geçti hesaba.
  • doğrudur. ben zamanında bonus ile yapmıştım. farklılık olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman güzel.teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.