Şimdi Ara

hesap hatasımı yoksa düpedüz hırsızlıkmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zafer hava limanı 2019 yolcu sayısı 82.109 bin 2020 yolcu garantisi 1.279.352 (birmilyon ikiyüzyetmişdokuzbin)

hazineden yolcu garantisi veriliyor yani açıgı tüm donanımhaber ödüyor kullansada kullanmasada ve tüm türkiye tabiki.

2044 yılına kadar sözleşme var öyle kolay degil kurtulmak verilen garantinin %4 ü karşılanmış geçen yolcu sayısı ile

soruyorum hesap hatasımı yoksa firmalarla anlaşıp sizi beni türkiyedeki herkesi mi dolandırıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Şubat 2020; 11:47:13 >

• Dünyada örneği var mı devlet garantili iş yapmanın?
  • Yapan firmaya garanti verilmesi normal bence.

Özel firma zarar edeceği bir işe girişmez. Firma hesabını kitabını yapıyor, diyor ki 1.279.352 yolcu gelecekse ben bu işe girerim.

O kadar yolcunun gelmeyeceği belli. Devlet de orada bir havaalanı istiyor. O zaman firmanın zararını devletin karşılaması normal.

Ha orada havaalanına ihtiyaç var mı veya garanti yolcu sayısı abartılı mı tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Yapan firmaya garanti verilmesi normal bence.

Özel firma zarar edeceği bir işe girişmez. Firma hesabını kitabını yapıyor, diyor ki 1.279.352 yolcu gelecekse ben bu işe girerim.

O kadar yolcunun gelmeyeceği belli. Devlet de orada bir havaalanı istiyor. O zaman firmanın zararını devletin karşılaması normal.

Ha orada havaalanına ihtiyaç var mı veya garanti yolcu sayısı abartılı mı tartışılır.
    Garanti verilmesi normal mi?

ne alaka ya?

Devletin bu konuda fizibilite yaptığını (ciddi anlamda) düşünüyor musunuz?

Benim düşüncem "Reis bize de havalimanı" denilerek bu havalimanı yapıldı.

Yazıktır, günahtır.
  • Elbette hırsızlık.

Bunu bilerek ve isteyerek yapıyorlar.

Bu işi devlet kendisi yapsa 10 kat ucuz yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    Normal mi? Kardeşim adam 10 milyona yapıp, 20 milyon kazanmazsam ben bu işe girmem diyor. Kazanamayacağı ortada. Kazanacagı para en fazla 5 milyon. Devlet 15 milyon cebinden vereceğine 10 milyona zaten kendisi yapar. 5 milyon da kazansa, toplam 5 milyona mal olur. Bunun neresi normal? Git bakalım dünyanın neresinde var böyle enayiler. Millet tarla yüzünden kardeşini öldürüyor bu memlekette. Kardeşine yapmaz insan böyle güzelliği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç dolandırıldınız mı?
    13 yıl önce açıldı
    Sizce ayıplı mı değil mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.