Şimdi Ara

Hiç dolandırıldınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya da dolandırılma teşebbüsüne maruz kaldınız mı?

• Dolandırcaklardı az kalsın beni üstelik darp edilcektim.

Akvaryum hobisi ile uğraşırken akvaryumda kullandığım dekor taşları birinin çok hoşuna gitmiş makul bir fiyata anlastık adamla bulusma yerine gidecektim taşlarla birlikte sonra bunun arkadası ekledi beni msn ye " içim rahat etmedi ama buluşmaya sakın gitme çünkü o kişi seni darp edip hem taşları hemde telefonunu falan alıcak" demişti bende gitmemiştim anlaştığımız yere.
  • bende doladırılıyodum
    x10 minim vardı istanbulda biriyle anlaştık n8 ile takaslicaktık adamla anlaştık ettik yolladık telefonları adamın kargo geldi hemen açtık baktık 3410 çakma n 8 kutusunda sonra benim kargoya baktım marmara aktarmada gözüküyo babam kargoda Allah tan hemen aradı orayı iptal oldu benim tel geri geldi o ş.refsize yolladım bidaha teli geri zekalı bide geri arıyo neoldu bizim teldiye oruçlu olmasam ana avrat gidecektimde sonra akşam ben geri aradım gizli no dan açtı salak teli sordk böyle böyle diyo ki arkadaşı vermiş kargoya almış teli içinden bi sürü yalan geri zekalı aynı anda verdik ya kargoya
  • ben dolandırıldım 35 TL 5 sene önce birinden online oyun için premium satın alcaktım. gönderdim parayı adam msnden vs silmişti.pek fazla üstünde durmadım.o zamanlar k.kartım yoktu.
  • Kücükken evet.
  • Biraz basit ama çok sinir olmuştum.Taksiye binmiştim yaklaşık 5 liralık bir mesafe oruçluydum o gün ramazan ayıydı adam evin önüne gelince dedi ki ben buradan dönüş olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim dönüş varmışmış filan bir şeyler konuştuk işte sonra adama 10 lira verdim adam 5 lira para üstü vermesi gerekirken 1 lira verdi ben de dalgınlıktan aldım ve çıktım sonra farkettim 5 liraya bile neler yapıyorlar ya
  • Mesajımı park ediyorum.

Aklıma gelince yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arkadaş dolandırıcı mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atatürk resmi dağıtıyorlardı bende severim öyle şeyleri aldım. Meğersi yardım için para istiyorlarmış. Atatürk resmi istermisiniz diye kadın dağıtıyor ama. Bende 5 tl vermiştim . Lakin Atatürk üzerinden istismar yapmaları çok koymuştu. Bu millet ya Atatürkten ya da dinden istismar yapar zaten.
  • Ben birkere dolandirildim tl ile 500 liram gitti. AMa dolandiranin dolandirici oldugunu anlamistim esimle daha yeni evliyiz esiminde tanidiginin tanidigi o nedenle bile bile pisti oldum !!
  • Duman konseri var dediler afişleri astılar.Aldık biletleri.Konser yerine bi gittik 50 kişiyiz.Sahnede bişey yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

Duman konseri var dediler afişleri astılar.Aldık biletleri.Konser yerine bi gittik 50 kişiyiz.Sahnede bişey yok....

şaka olduğunu söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 7 Ağustos 2011; 13:16:32 >
  • 3-4 sene önceydi..
    Telefon faturasını yatırmaya gidiyordum, caddede yürürken "Fatura Ödemeleri Alınır" gibi bir dükkan vardı, sadece o işle uğraşan bir yer. Girdim bende yatırdım, fişi aldım çıktım ama daha sonra nereye koyduğumu hatırlayamadım her şey bir sonraki telefon faturasında belli oldu, faturanın ödenmediği ortaya çıkınca babam " oğlum nereye ödeme yaptın sen dedi" bende söyledim baba şuraya diye, neyseki kızmamıştı
  • dolandırıldım hemde pazartesi internet sitesinden sahibinden .com dan ceptelefonu almakiçin biriyle telefonda görüştümanlaştık parayı gönderdimama bana ürün gelmedi telefonuda kapalı sinyalden sonra mesaj bırakın diyor ürünüde göndermeiştir ne yapmalyımarkadaşlar savcılıga gittimşikayetçi oldum siteyede şikayet ettim isminin RIFAT KAYA OLDUGUNU SÖYLEDİ PARAYI BU HESABA YATIRDIM ŞUBE KODU 1288 HESAP NO 6297970 LÜTFEN SİZLERDE KANMAYIN ÜRÜNLERİ GÜVENLİ GET SİSTEMİYLE ALIN
  • balıkesir Atasay Pala Kuyumculuk dolandırdı. sahte pırlanta tektaşı çaktı. 2 sene sonrada sahte oldugu anlaşılınca ben satmadım dedi. zamanı gelince bende ONA ÇAKACAM...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.