Şimdi Ara

Hiç karabasan yaşadınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani böyle uyanıyorsundur ve bir uyanırsın, hiç bir şekilde kıpırdayamıyorsun.

Hiç yaşadınız mı?

• çok. yorgun olup geç saatte hâlâ uyuyamayınca yaşanır. uyku felci denir ona.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadım hemde gündüz uyurken

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 13 yaşlarındayken haftada 1 olurdu neredeyse yıllardır olmuyor ama

• Evet defalarca yaşadım
    Uyanık oluyorsun el kol hareket etmiyor bağırıyorsun sesin çıkmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kere oldum.Uyku hali felç.Çok çalışmak, Uykusuz kalmak,sürekli deprasyon ve bunalımda ortaya çıkıyomuş.Vücut artık daha doğrusu beyin bir noktada tepki veriyor.Korkutucu birşeydi ilkde baya korktum 2 3 gün uyuyamadım ozamanlar tabi başımda din belasıda vardı ama sonra araştırdım bilimesel bir olaymış.Karabasan öcü die birşey yok.Boğuluyorsun biri senin gırtlağını sıkıyormuş gibi ama bilincin açık hiçbirşekilde tepki veremiyorsun olduğun yerde vucudun harekete geçmesini bekliyorsun bilincin açık bir şekilde.Bazı uzmanlar çok fazla aşırı şeker tüketiminede bağlıyor bunu doğruda olabilir.Şeker insan için uyuşturucan beter birşey bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 6 Eylül 2024; 8:6:30 >
  • 2 sene evvel Amsterdam Starbucks' da demlenirken biraz dolaşayım dedim.

İşlek bir cadde üzerinde tam köşeyi dönecekken karşıdan gelen 60' lı yaşlarında, kirli sakallı ve elinde yarım kalmış rom şişesi bulunan emice yanımdan geçerken İngilizce küfürler söyleyerek ayağıma çelme takmaya çalıştı.

Bem beyaz ayakkabılarıma bir şey oldu mu diye eğilip bakarken bu emice küfür ede ede uzaklaştı ve bir anda ortadan kayboldu.

Yaşadığım karabasan mıydı emin değilim ama ayağımdaki acıyı da hatırlarım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyanmak istiyorsun ama rüya dan çıkamıyorsun ya böyle birşey yaşamıştım

• Peki karabasan durumundan kolay kurtulmanın yolunu bilen var mı?

• her uyandığımda yaşıyorum. her seferinde ayrı bir yaratık görüyorum. birçoğunda da hareket edebilir vaziyette oluyorum. bu yüzden gece uyandıysam hemen gözümü kapatırım. hareket edemiyorsam çıkardığı sesler vs korkutucu oluyor ama hareket edebiliyorsam pek takmayıp arkamı dönüp yatıyorum genelde. tekrar arkamı döndüğümde hâlâ orada oluyor bazen. hatta arkamdaki aynada yansımasını bile görebiliyorum zaman zaman. bilim bunu açıklayabilir mi bilmiyorum. hareketsiz kaldıklarım tamam yarı uyku hali, halisunasyonlar normal ama ya hareket halinde olduklarim? neyse. korkmuyorum artik. bebekligimden beri gorup duruyorum zaten. yas 21 olmus, kafaya takacak degilim artik boyle seyleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.