Bu sabah town'a golem çekenler içerikli bir konu açmıştım. Açtığım konu silinmiş ve hesabım engellenmiş. Sebebini öğrenebilir miyim?
benimde ilk açtığım 3 topici silmişlerdi halbuki konu dışı falan deildi
Banlanma sebebin ne peki ?
pm lerde editlemedigin küfürler yüzünden olabilir sana editlemen gerektigini söylemiştik
quote:
Orjinalden alıntı: forza_ares
pm lerde editlemedigin küfürler yüzünden olabilir sana editlemen gerektigini söylemiştik
Editlemediysem sadece konuyu silebilirler. Banlamalarına gerek yoktu yani. Millet ana bacı sövüyor konu açıp. Biz bi hizmet mahiyetinde konu açalım dedik ban yedik. Uzun zamandır forumu takip ediyorum. 2 defa konu açtım ikisi de hem kapatıldı hem banlandı. Hadi bunda küfür varda banlandı diğer üyelik niye banlandı hala anlamış değilim. Onda da sadece koxperlerin ss lerin koymuştum foruma ve hiçbir şekilde küfür yoktu.
Neyse kendileri bilirler. Sadece donanımhaber'in ko formu yok. cafegeveze'ye takılacağım bundan sonra.
Herkese SAYGILAR Foruma ELVEDA...
quote:
Orjinalden alıntı: forza_ares
evet
Senin açtığın o topic te manyak küfürler ettin ve editlemedin. Bu yüzden
Tamam küfürler hakkında bişey dediğim yok ama sadece konu silinebilirdi. Üyeliğimi niye banlama gereği duydularki..
Burada herşey olur Her ne olursa olsun Küfür etmende doğru birşey değil bence...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme