Şimdi Ara

Hesap Makinesi Kayboldu !!!Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
25.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yapmış olduğunuz paylaşımlar için teşekkür ederim ..
    Sorunuma gelince , bugün bi vize esnasında hocalara çaktırmadan iphone-un hesap makinesinden işlem yapayım dedim. Ara ara hesap makinesi yok
    çıldırdım, eve geldim forumda araştırdım, bulamadım, varsa eğer şimdiden özür dilerim ... Telefonum 1.1.2 verison . En son Türkçe menü işlemlerini
    yapmıştım (sanmıyorum, nedeni bu değildir) daha sonra hiç işim olmamıştı hesap makinesiyle .. Nasıl düzeltirim, yardımlarınızı bekliyorum ?

Şimdiden teşekkürler

• şöyle bir olay vardı ama orda da çözememişler sanki
    http://forum.donanimhaber.com/m_20127605/mpage_1/key_hesap//tm.htm#20127605
  • benimde "photos" klasoru kaybkldu :(
  • mecbur yenisini yükliicez heralde .. Teşekkürler
  • Valla bendede yok hesap makınası installer dan bıseyler yuklerken yer yok bazı resımlerı sılın v.s mesajı her geldıgınde ana menuden 1-2 tane sımge gıdıyo kendı kendıne kafayaı yemek uzereyım
  • bende öyle fazla programda yok , nasıl oldu anlamadım. pufff
  • Arkadaslar iphone un orjinal hesap makınasını nasıl gerı yukleyebılırız ? installer dan fılan mumkunmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar telefonunuzda customize programı warmı yada categories bunlardan herhangi biri warsa bu programlarda bazı ikon ları görünmez hale getire biliosun eger bunlardan 1 i varsa cewap yazın size tek tek anlatayım yapılışını ama yoksa benide aşar bu konu
  • Malesef customize ile alakalı deyıl komple kaldırılmıs uygulama yuklu deyıl yanı oyle gorunuyo tekrardan yuklemek gerek.
  • SSH ile iphone'a baglanip /Applications bomununde calculator.app varmi yokmu ona bakin.
    Eger varsa demek ki program silinmemistir. Ona gore bir yol gosterelim sizlere.
  • ozaman sizin restore yapmanız gerkiyor galiba.oda bayag 1 uzun sürer bence hesap makinası için degmez va tüm bilgilerin silinecek restore dansonra
  • Ben sorunumu hallettım arkadaslar fix diskspace programını bıkac denemden sonra kurdum nıhayet kaybolan butun sımgeler gerı geldı
  • a.candemir nasıl hallettin yardımcı olabilir misin?
  • Söyledigim gıbı installerdan fix diskcpace programını yukledım bunun harıcınde hıcbısey yapmadım
  • /Applications bölümünde calculator.app yok, baktım .. Allah allah nasıl olur 2 gün önce aldım telefonu daha . Macalc ı yüklücem ama ibrickrdan hiçbi dosy atamıyorum telefona. MAcalcın pxl uzantılı dosyasını bulamadım..
  • Diskin baska bir yerinde olmasin calulator, bir arasaniz onu. Belki yanlislikla baska bolume girmistir.
    SSH ile telefona baglanip asagidaki komutlari deneyin, belki bulunur.

find / -name "calculator*" -print

bunu deneyip yazin buraya
  • Pardon harf hatasi yaptim.
    komut soyle
    find / -name "Calc*" -print
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.. Fix diskspace programını yükledim yükledikten sonra hata verdi . Kapadım açtım telefonu düzeldi mucizevi bi şekilde
  • Arkadaşlar Selam,

hazır yeri burasıyken sorayım dedim

ben bi arkdaşımın telefonunda calculator.app programını indirdim ve winscp programı ile telefonumun application bölümene copy yaptığımda summerboarda ikonu görüyorum tıklıyorum fakat sayılara bastığımda tepki yok ekran donuyor ( permissionlara baltım copyalarken 0755) nerde bir hata var yardım edermisiniz?
  • Nereden indirdiniz programi, dogru version oldugundan emin misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.