Bildirim
Hesap ödemeyen kız [ne yapardınız] (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Kız mı ödeyecekti parayı -
Çok şükür paramın olmadığı zamanda yine de buluşalım dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Acceleration
quote:
Orijinalden alıntı: PostMortem
quote:
Orijinalden alıntı: Itachi-san
quote:
Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.
İcazet?
http://www.tdk.gov.tr/
Senin kullandığınla hiçbir alakası yok
Bu kadar kesin konuşmanıza şaşırdım doğrusu. "Onay" mealinde kullanmış bulundum. Babamın "Paraları yedirebilirsin, sıkıntı olmaz" anlamında bana söylediği sözler bir nevi onay, izin vermesidir benim için. Baktığımda ben yanlış bir kullanım görememekteyim. Bir kelimeye değil, cümlenin tamamına bakmak gerek.
acıyorum babana. senin gibi bir oğlu olduğu için
Ne alakasi var . Bu bir gorgudur . Bence de kadinin elini cebine attirmak yakismaz bir erkege . İstisna olur , paran yoktur ayri . Ayrica adamin babasindan sanane ne . Para onun , ogul onun . Niye ailesini karistiriyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.
artı1
ama zamanında bir kız arkadaşım buluşma noktasına gelmeden önce beni arayıp şöyle demişti; bak bugün her şey benden sen ödemeyeceksin, eğer ödersen bir daha görüşmeyiz
Eğer kız kan emici ve kezban değilse akıl eder zaten. -
hesap ödeyen kız mı olur uzun süre berabersen tamamda.. yani kız senin yanında cüzdanını çıkarıp para ödemeye kalksa sen rahatsız olmayacak mısın düşünemedim açıkçası -
quote:
Orijinalden alıntı: hatunkisii
hesap ödeyen kız mı olur uzun süre berabersen tamamda.. yani kız senin yanında cüzdanını çıkarıp para ödemeye kalksa sen rahatsız olmayacak mısın düşünemedim açıkçası
Beleşçi kız detected -
quote:
Orijinalden alıntı: Ride The Lightning
quote:
Orijinalden alıntı: hatunkisii
hesap ödeyen kız mı olur uzun süre berabersen tamamda.. yani kız senin yanında cüzdanını çıkarıp para ödemeye kalksa sen rahatsız olmayacak mısın düşünemedim açıkçası
Beleşçi kız detected
biz oyun oynuyorduk kaybeden ödüyordu ayrıca
beleşçi değilim ben
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
3 kuruşun hesabı değildir bu; yanlış bakıyorsunuz olaya.
O ben ödeyeyim dediği halde hep siz ödediyseniz doğrudur, normal bir davranış. Belkide olması gereken.
Ama bir kere bile elini cebine atmayı dahi teklif etmediyse bu durumda erkek "enayi" konumuna düşer.
Hocam tekrardan geçmişe dönüyoruz. Mesele para değil ki. İki ailede de oluk oluk zaten..Mesele ailelerden alınan terbiye, hanım tarafının elini cebine attırmamak. Teklifi bile olmaz yani.
Bu arkadaşın parası yok demek ki yakınıyor.Sizde olması duruma çözüm değil yani.Benim de çok param olsa ödetmem.
Konuyu açan arkadaş: Arkadaşım kız yiyici olabilir, ilerde böyleleri anca yolun yolcusu oluyor.İlerde olmadan sen yolcu et, kafanda soru kalmasın.Parana gelecek kız gelmesin, gelecekse de o gece işi bitince evi terketsin sabaha çok çirkin oluyolar.
2. durum: Olamaz mı? Kız ödemek istemiştir, sen de hadi benden oluversin dersin.Ama bu böyle gitmez.Sinemaya ve yemek yemeye mi gideceksiniz, ilk yemeğe gittiniz diyelim."Yemek benden, sinema senden" demekten utanma.Ne yiyorsan ne içiyorsan sadece kendininkini öde.Hatta masada hesap ödeme, kasaya git "benim bi buçuk iskenderle kola vardı" de.Utanma
-
Sürekli paraları sana ödetiyorsa kesinlikle iyi niyetli değildir, para ödemeye çalışıp senin baskınla ödemiyorsa sen hafif safsındır.Eğer ilk tercih ise ben olsam tak diye ayrılırım, kullandırmam kendimi.Tabi çok seviyorsan şaka yolu ile vurabilirsin inceden, en sevdiğim yöntemdir.
-Eee aşkım bir hesap öde artık, sömürdün beni.Öyle bakma şaka yapıyorum, söz bir dahakini sen ödeyeceksin -
quote:
Helal be abi.Asagiya dogru okuyarak geldim kendim gibi birini bulamicam heralde diyordum.Bende kiz arkadaslarimla sevgilim olmasa bile hesap odetmem.Ama sus pus kalmazlar odemeye kalkarlar izin vermem.Bana ters geliyor bu durumlar.Param yoksada zaten disari cikmam.Erkek arkadas neysede kizla para muhabbeti beni bozuyor,yanliz degilmisim sevindim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1 lira çıkar sende tam var mı de. hep bozuk var mı diye sorulmazki -
quote:
Hocam hesap ödemek ayrı kızın sürekli sana hesabı kitlemesi ayrı. Elini cüzdana atmıyorsa terbiyesizliktir bu
Kafanızı kullanacaksınız bu durum da, başlarda siz ödeyeceksiniz haliyle, aslında normal koşullarda erkek her zaman öder. Ancak bir süre sonra, analiz yapmanız gerekli, size hiçbir demeyip, olay nakarata sarmışsa, ayrılmalısınız. Diğer bir varyasyon;
size teklifte bulunuyorsa bir kaç kere izin vermeyin, gene siz devam edin, bakalım sizi saf ayağına mı alıyor acaba diye nasıl olsa ödeyecek bari, sormadı demesin diye, size laf oyunu yapıyor olabileceğini göz önünde bulundurun ve eğer bir daha ki sefere yine ben ödeyeyim derse, tamam diyin ve ruh haline bakın, mırın kırın etmeye çalışırsa gene yolları ayırın. Hiç demezse, bu seferde senden olsun diyeceksiniz, burada bir sorun yok. 10 kere bir mekana gidip, 1 kere bile ödenmeme durumu kız açısından da yakışı kalmaz. Her şeyin bir adab-ı vardır.
Zaten olumlu durumlarda sıkıntı yoktur. Baktınız ödüyor, gözlemleriniz sonucunda yani iyi niyetliyse, elinden geldiğinizce kıza hesap ödettirilmez. Adab-ı muaşeret kuralıdır bu, eğitimle ailenizden almanız gerekir. Değilseniz, değiştirilmelisiniz kendinizi.
iyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: krstarica
Kafanızı kullanacaksınız bu durum da, başlarda siz ödeyeceksiniz haliyle, aslında normal koşullarda erkek her zaman öder. Ancak bir süre sonra, analiz yapmanız gerekli, size hiçbir demeyip, olay nakarata sarmışsa, ayrılmalısınız. Diğer bir varyasyon;
size teklifte bulunuyorsa bir kaç kere izin vermeyin, gene siz devam edin, bakalım sizi saf ayağına mı alıyor acaba diye nasıl olsa ödeyecek bari, sormadı demesin diye, size laf oyunu yapıyor olabileceğini göz önünde bulundurun ve eğer bir daha ki sefere yine ben ödeyeyim derse, tamam diyin ve ruh haline bakın, mırın kırın etmeye çalışırsa gene yolları ayırın. Hiç demezse, bu seferde senden olsun diyeceksiniz, burada bir sorun yok. 10 kere bir mekana gidip, 1 kere bile ödenmeme durumu kız açısından da yakışı kalmaz. Her şeyin bir adab-ı vardır.
Zaten olumlu durumlarda sıkıntı yoktur. Baktınız ödüyor, gözlemleriniz sonucunda yani iyi niyetliyse, elinden geldiğinizce kıza hesap ödettirilmez. Adab-ı muaşeret kuralıdır bu, eğitimle ailenizden almanız gerekir. Değilseniz, değiştirilmelisiniz kendinizi.
iyi forumlar.
gerekli cevap verilmiştir. konu kilit + üye ban
-
2-3buluşmanın ardından ya da kaynaşınca şakayla karışık direk söylerdim
4 yıllık kız arkadaşım 1 ay sonra 5 olacak dün gibi hatırlarım ilk buluşmamızda cüzdanı çıkarttım tam parayı verecem kız elime atıldı dur ben öderim diye olmaz falan derken bana sağlam bi tokat attı parayı ödedi o gün bu gündür başka kızın yüzüne bile bakmam. -
ilk mesajlar abazalıktan kırılan mod :D -
quote:
Orijinalden alıntı: -b0Ni
Gece evine kahve içmeye gideceksek ben öderim hepsini
Thats the spirit -
Kız fakirse
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X