Şimdi Ara

Hesap ödemeyen kız [ne yapardınız] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
4
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.

İcazet?
    http://www.tdk.gov.tr/
    Senin kullandığınla hiçbir alakası yok

takdir ettim dostum. eğer bunu şimdi söylemeyzsem bütün gece yakınıcam, hayatımın bir alanında yerinin olmasını istiyorum ne dersin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

hesap ödeyen kız mı olur uzun süre berabersen tamamda.. yani kız senin yanında cüzdanını çıkarıp para ödemeye kalksa sen rahatsız olmayacak mısın düşünemedim açıkçası

valla isin ucunda ask mesk sevisme opusme vs vs yoksa o kiz benim sadece arkadasimdir o durumdada kalkip hesap oderse hic rahatsiz olmam
  • quote:

Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.

Olay budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Gece evine kahve içmeye gideceksek ben öderim hepsini

+ bilmem kaçtır saymadım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

3 kuruşun hesabı değildir bu; yanlış bakıyorsunuz olaya.

O ben ödeyeyim dediği halde hep siz ödediyseniz doğrudur, normal bir davranış. Belkide olması gereken.

Ama bir kere bile elini cebine atmayı dahi teklif etmediyse bu durumda erkek "enayi" konumuna düşer.

Hocam tekrardan geçmişe dönüyoruz. Mesele para değil ki. İki ailede de oluk oluk zaten..Mesele ailelerden alınan terbiye, hanım tarafının elini cebine attırmamak. Teklifi bile olmaz yani.

Siz yine "hanım" diyorsunuz; ben bunu eş olarak anlıyorum. O bambaşkadır zaten. Burda bahsi geçen sevgili, kız arkadaş vs. Ya kızın amacı faydalanmak ise? Bundan bahsediyoruz. Yani daha evlilik falan yok; öylesine sevgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Olay budur.

al birini vur otekine

Hesap ödemeyen kız [ne yapardınız]

• hesabın kalsın mahşere
  • Erkek adam öder ve susar.

(inceyi bulana ödül)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.k -- 17 Haziran 2013; 3:33:33 >
  • Çalışan isi gücü olan biriysen odemen normal kıza odettirilmez ama okulunu okuyor eline ailemden para geliyorsa sadece hesap ortak ödenir arada sen odersin o kadar. Yanına az para al 10-15 olsun bir kaç kez bu taktiği dene laf ederse yolla gitsin yüzsüzluge gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3 kuruşun hesabı değildir bu; yanlış bakıyorsunuz olaya.

O ben ödeyeyim dediği halde hep siz ödediyseniz doğrudur, normal bir davranış. Belkide olması gereken.

Ama bir kere bile elini cebine atmayı dahi teklif etmediyse bu durumda erkek "enayi" konumuna düşer.

Hocam tekrardan geçmişe dönüyoruz. Mesele para değil ki. İki ailede de oluk oluk zaten..Mesele ailelerden alınan terbiye, hanım tarafının elini cebine attırmamak. Teklifi bile olmaz yani.

Siz yine "hanım" diyorsunuz; ben bunu eş olarak anlıyorum. O bambaşkadır zaten. Burda bahsi geçen sevgili, kız arkadaş vs. Ya kızın amacı faydalanmak ise? Bundan bahsediyoruz. Yani daha evlilik falan yok; öylesine sevgili.

"Ama bir kere bile elini cebine atmayı dahi teklif etmediyse bu durumda erkek "enayi" konumuna düşer." dediniz ama hiç sormadınız ki "ciddi miydiniz yoksa öylesine mi? diye be hocam..Evlilik olmadı bu arada, mesele karışık. Sonuç olarak ciddiyet varsa kızın eli cebine gitmeyecek diye düşünmekteyim. Bizde öylesine diye bir şey olamaz zaten, orasını pas geçiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

Orijinalden alıntı: Acceleration

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

İcazet?
    http://www.tdk.gov.tr/
    Senin kullandığınla hiçbir alakası yok

Bu kadar kesin konuşmanıza şaşırdım doğrusu. "Onay" mealinde kullanmış bulundum. Babamın "Paraları yedirebilirsin, sıkıntı olmaz" anlamında bana söylediği sözler bir nevi onay, izin vermesidir benim için. Baktığımda ben yanlış bir kullanım görememekteyim. Bir kelimeye değil, cümlenin tamamına bakmak gerek.

acıyorum babana. senin gibi bir oğlu olduğu için

Ne alakasi var . Bu bir gorgudur . Bence de kadinin elini cebine attirmak yakismaz bir erkege . İstisna olur , paran yoktur ayri . Ayrica adamin babasindan sanane ne . Para onun , ogul onun . Niye ailesini karistiriyorsun.

Hocam bırakın güzel konuşuyor ya. Sayesinde gece vakti sağlam güldüm..Benim yanında durduğumda titrediğim, yanlış bir şey yapmamak için kendimi kastığım adama, babama acıyormuş. Bak sen şuna..Rahmetlinin arkasından konuşmak kolay zaten, karşısına geçince altına işemesi garanti birinden başka bir laf beklenemez ki. Ben bu arkadaşların meselesini anladım hocam. Şimdi ben hapis yattığımdan bahsettim, ucundan niçin olduğunu açıkladım kimse düşman kesilmedi. Babam ve annemin vefatından bahsettim, kimse düşman kesilmedi. Nişanlımla zorunlu ayrılığımızdan bahsettim, kimse düşman kesilmedi. Evimin kundaklandığından bahsettim, kimse düşman kesilmedi. Bu bahsettiklerim de hep yeri gelen konularda dile getirdiklerim. Ha bunlardan neden bahsettim? İçimden geldiği için, hayatta neler olabileceğini başka arkadaşlarımızın da görebilmesi için, en basitinden sorulduğu için. Bu konuyu gördüm, fikrimi, ne yaptığımı söyleyeyim dedim. Paranın ucu göründü ya (başka iki konuda daha ufaktan bahsetmiştim gerçi?), nedense bir anda düşman kesildi birkaç arkadaş. Nedeni çok açık, söylemeyeceğim çünkü anlayan anlamıştır. Konudaki son mesajımdır bu da. Para alerjisi arkadaşlar varmış demek, ona göre hareket edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Beyler kızla sinema-kafe-kfc flan gidiyorsunuz kız hesabı ben ödüyeyim flan demiyor bu durumda ne yapardınız?

Sinema bileti senden
    kafe senden
    sinema senden
    yemek senden
    ~~~~ senden

hem sevgilim olsun dersiniz hem para ödemeye geldimi laf edersiniz. Fakirliğin lüzumu yok çıkar ver parayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Kafanızı kullanacaksınız bu durum da, başlarda siz ödeyeceksiniz haliyle, aslında normal koşullarda erkek her zaman öder. Ancak bir süre sonra, analiz yapmanız gerekli, size hiçbir demeyip, olay nakarata sarmışsa, ayrılmalısınız. Diğer bir varyasyon;

size teklifte bulunuyorsa bir kaç kere izin vermeyin, gene siz devam edin, bakalım sizi saf ayağına mı alıyor acaba diye nasıl olsa ödeyecek bari, sormadı demesin diye, size laf oyunu yapıyor olabileceğini göz önünde bulundurun ve eğer bir daha ki sefere yine ben ödeyeyim derse, tamam diyin ve ruh haline bakın, mırın kırın etmeye çalışırsa gene yolları ayırın. Hiç demezse, bu seferde senden olsun diyeceksiniz, burada bir sorun yok. 10 kere bir mekana gidip, 1 kere bile ödenmeme durumu kız açısından da yakışı kalmaz. Her şeyin bir adab-ı vardır.

Zaten olumlu durumlarda sıkıntı yoktur. Baktınız ödüyor, gözlemleriniz sonucunda yani iyi niyetliyse, elinden geldiğinizce kıza hesap ödettirilmez. Adab-ı muaşeret kuralıdır bu, eğitimle ailenizden almanız gerekir. Değilseniz, değiştirilmelisiniz kendinizi.

iyi forumlar.

gerekli cevap verilmiştir. konu kilit + üye ban

üye ban ahadjahahahaahha

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Gece evine kahve içmeye gideceksek ben öderim hepsini

Nedense aklıma Gta sa geldi.

• seviyorsan zaten ileride karın olacak hesapların tamamını sen ödeyeceksin

niyetin nefsinden murat almaksa hotel parasını da ödetebilirsin, yapanlar biliyorum:D
  • Her türlü yol verirdim, verdim.
  • Senden olcak tabi kardes parasız kızla mı gezilir? İstiyorsa öder istemiyorsa ödemez sen git kızla takıl istediğini yap ben hiçbir şey yapmıyım de..
  • Tamamen kızın karakteriyle alakalı bence cebinde parasi yoksa ayrı ona bişey demiyorum varken de vermiyorsa orada sorun var takilmayin ayrilin hacı

• kullanıyorsa ama bunu paradan değil başka yollardan anlıyorsan ne biliyim fotolar çekip de hani sevgilim var benim de kim olduğunu ben bile önemsemiyorum ama sevgili işte havasındaysa kızı salla gitsin ama sevgisine inandığınsa tabi sen ödicen. türk toplumunda yerleşmiş bazı yargılar var kız bakire olmalı hesabı erkek ödemeli gibi. yolunmayla alakası yok bunun gerçekten seven için usulü yordamı budur. bu da seninle eğlencesine birlikte değilim her şekilde ve koşulda yanındayım demektir kıza. 10 hesap vardır 1 gün bozuğun çıkmaz mesela kız öder bu normal ama yarı yarıya bile normal değil bence. tabi kız öderken burnundan getirmezse sen nasıl güzel güzel ödeyip kızla sohbet etmeye devam ediyosan o onda biri öderken de kızın aynı şekilde davranması lazım.
    kısaca erkeksen sen ödiceksin kız düzgünse bu normal şartlar altında . kıza kitlemek kadar ayıp bi şey olamaz bunu diyen kişi kıza paracı diyodur ama kendisi daha paracıdır.

• İlgilendiğin bir kıza hesap ödetmek bence erkekliğe yakışmaz. Ben bir kızla ilgileniyorsam hesabı ben öderim kız elini cebine bile atmasına izin vermem. Ama buluşuruz bir yere gideceğiz kız şuraya gidelim ama hesaplar benden derse uzatmam tamam derim ama hiç sohbet olmazsa direk ben öderim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.