Şimdi Ara

Hesap ödemeyen kız [ne yapardınız] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RancStone

çakmalıksa (çakmağı çakmalıksa yani sigara içiyosak ve muhabbet iyise) ben öderim

karşılıklı seviyosak ve samimisek beraber öderdik. (öyle birisi zaten hesabı beraber ödeyelim der)

sıkıntı?

iyi saçmalamışsın tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KekiR

İlgilendiğin bir kıza hesap ödetmek bence erkekliğe yakışmaz. Ben bir kızla ilgileniyorsam hesabı ben öderim kız elini cebine bile atmasına izin vermem. Ama buluşuruz bir yere gideceğiz kız şuraya gidelim ama hesaplar benden derse uzatmam tamam derim ama hiç sohbet olmazsa direk ben öderim.

Bu elini cebine atsa bende itiraz etcem ama atmıyorkiii
    Yav zaten atsa izin vermiycemm. Bu kızdan kıllanmaya baslasdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

İlgilendiğin bir kıza hesap ödetmek bence erkekliğe yakışmaz. Ben bir kızla ilgileniyorsam hesabı ben öderim kız elini cebine bile atmasına izin vermem. Ama buluşuruz bir yere gideceğiz kız şuraya gidelim ama hesaplar benden derse uzatmam tamam derim ama hiç sohbet olmazsa direk ben öderim.

Bunu anlamanın yolu çok kolay bir senaryo yaz, ailemle aram kötü diye yaz, sonra dışarı çıktığınızda kıza ailemle aram kotu olduğu için paranın az olduğunu ve idareli harcaman gerektiğini söyle ve hesapları bu durum geçene kendisinin ödemesini rica et, eğer kız 2-3 buluşma sonra mırın kırın ediyorsa seni kullanıyordur.ama ağzını bile açmıyorsa kızın günahını aldın demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 17 Haziran 2013; 11:21:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Bunu anlamanın yolu çok kolay bir senaryo yaz, ailemle aram kötü diye yaz, sonra dışarı çıktığınızda kıza ailemle aram kotu olduğu için paranın az olduğunu ve idareli harcaman gerektiğini söyle ve hesapları bu durum geçene kendisinin ödemesini rica et, eğer kız 2-3 buluşma sonra mırın kırın ediyorsa seni kullanıyordur.ama ağzını bile açmıyorsa kızın günahını aldın demektir.

hah bunu söylüyorum işte, kız beni kullanıyor. zaten davranışlardan belli bu kızı postalıycam

• zamanla ödetin. ben sinemaları ona kitliyom
  • Şunu izlemeni tavsiye ederim
    http://www.youtube.com/watch?v=NArgtPmdjoA

• Benden çok ödüyor benim kız arkadaşım genelde geçenlerde param bitti mesela sabah erkenden kalktı para yolladi aramızda bu muhabbetler dönmüyor hiç sen ben muhabbeti yok yani

Sana tavsiyem siz sevgilisiniz birbirinize güvenerek bazı şeyleri aşmaniz lazım kiza de param yetmiyor bugün sen öde sonra ben öderim de

• quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

ilk buluşmada zorla ödeyen kıza ne diyosunuuz?

gel nikah masasına derim
  • quote:

İyidir iyi
  • 3'ün 5'in hesabını yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

Orijinalden alıntı: Acceleration

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.

İcazet?
    http://www.tdk.gov.tr/
    Senin kullandığınla hiçbir alakası yok

Bu kadar kesin konuşmanıza şaşırdım doğrusu. "Onay" mealinde kullanmış bulundum. Babamın "Paraları yedirebilirsin, sıkıntı olmaz" anlamında bana söylediği sözler bir nevi onay, izin vermesidir benim için. Baktığımda ben yanlış bir kullanım görememekteyim. Bir kelimeye değil, cümlenin tamamına bakmak gerek.

acıyorum babana. senin gibi bir oğlu olduğu için

Ne alakasi var . Bu bir gorgudur . Bence de kadinin elini cebine attirmak yakismaz bir erkege . İstisna olur , paran yoktur ayri . Ayrica adamin babasindan sanane ne . Para onun , ogul onun . Niye ailesini karistiriyorsun.

Hocam bırakın güzel konuşuyor ya. Sayesinde gece vakti sağlam güldüm..Benim yanında durduğumda titrediğim, yanlış bir şey yapmamak için kendimi kastığım adama, babama acıyormuş. Bak sen şuna..Rahmetlinin arkasından konuşmak kolay zaten, karşısına geçince altına işemesi garanti birinden başka bir laf beklenemez ki. Ben bu arkadaşların meselesini anladım hocam. Şimdi ben hapis yattığımdan bahsettim, ucundan niçin olduğunu açıkladım kimse düşman kesilmedi. Babam ve annemin vefatından bahsettim, kimse düşman kesilmedi. Nişanlımla zorunlu ayrılığımızdan bahsettim, kimse düşman kesilmedi. Evimin kundaklandığından bahsettim, kimse düşman kesilmedi. Bu bahsettiklerim de hep yeri gelen konularda dile getirdiklerim. Ha bunlardan neden bahsettim? İçimden geldiği için, hayatta neler olabileceğini başka arkadaşlarımızın da görebilmesi için, en basitinden sorulduğu için. Bu konuyu gördüm, fikrimi, ne yaptığımı söyleyeyim dedim. Paranın ucu göründü ya (başka iki konuda daha ufaktan bahsetmiştim gerçi?), nedense bir anda düşman kesildi birkaç arkadaş. Nedeni çok açık, söylemeyeceğim çünkü anlayan anlamıştır. Konudaki son mesajımdır bu da. Para alerjisi arkadaşlar varmış demek, ona göre hareket edeceğiz.

Sen takma kardesim bunlari. Laf olsun diye konusanlar iste.

• Normalde doğru olan erkeğin ödemesidir fakat bu kaç yaşında olduğunuza göre değişir.
  • quote:

hiç denk gelmedi. zorla ödemesini geçtim nezaketen soran bile olmadı ben hep kezolara denk geliyorum
  • kızın parası yoktur belki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.

3 kuruşun hesabı değildir bu; yanlış bakıyorsunuz olaya.

O ben ödeyeyim dediği halde hep siz ödediyseniz doğrudur, normal bir davranış. Belkide olması gereken.

Ama bir kere bile elini cebine atmayı dahi teklif etmediyse bu durumda erkek "enayi" konumuna düşer.

Hocam tekrardan geçmişe dönüyoruz. Mesele para değil ki. İki ailede de oluk oluk zaten..Mesele ailelerden alınan terbiye, hanım tarafının elini cebine attırmamak. Teklifi bile olmaz yani.

Siz yine "hanım" diyorsunuz; ben bunu eş olarak anlıyorum. O bambaşkadır zaten. Burda bahsi geçen sevgili, kız arkadaş vs. Ya kızın amacı faydalanmak ise? Bundan bahsediyoruz. Yani daha evlilik falan yok; öylesine sevgili.

"Ama bir kere bile elini cebine atmayı dahi teklif etmediyse bu durumda erkek "enayi" konumuna düşer." dediniz ama hiç sormadınız ki "ciddi miydiniz yoksa öylesine mi? diye be hocam..Evlilik olmadı bu arada, mesele karışık. Sonuç olarak ciddiyet varsa kızın eli cebine gitmeyecek diye düşünmekteyim. Bizde öylesine diye bir şey olamaz zaten, orasını pas geçiyorum.

Konu sevgili konusu olduğu için ciddi ilişki, evlilik düşüncesi vs. oraya gelmeyeceğini düşünerek detay eklememiştim. Ama sonuçta demek istediğimi anladınız.

• Başlarda hep ben öderdim. Arada o öderdi. Hiç ortak ödemişliğimiz yoktur. 25 26 ay oluyor. Kimde varsa ödüyor. Öğrenciyiz para durumları her zaman iyi olmayabiliyor
  • Kız orda neler veriyo bence hesabıda biz verelim :D
  • Kızdan ayrıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneSerhat

Bulaşık yıkamayı göze al para almadan evden çık
    Hesap geldiğinde " hass... para almayı unuttum"
    Ya çıkarıp ödeyecek
    Öderse iki seçenek var
    1- Bir daha yüzüne bakmaz
    2- Artık ortak ödemye başlarsınız.

Ödemezse de iki seçenek var
    1 Sen köpüklersin o durular,
    2 Yada o köpükler sen durularsın.

Ya da bir koşu eve gidip para alır öder. Durulama nedir la filmlerde var o sadece.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.