Şimdi Ara

Hesap ödemeyen kız [ne yapardınız] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
4
Favori
7.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadas benden sana tavsiye, isin icindeyken insan gozunu kapiyor bazi seylere de. Eger bir kizla bir yere gittiginde, hesap gelince oyle gozunu kacirip, angut angut etrafa bakip, hic ustune birsey alinmayip sanki senin gorevinmis gibi davraniyorsa, o kizdan bir cacik olmaz. Oncelikle bir kizla maddi durum farkin olmayacak sosyal yonden yani. Ben suana kadar ne kadar kizla takildiysam, hic o konuda taviz vermedim, ki onlar da boyle kezbanliklar yapmadi. Zaten sirf turk kizlarinda var boyle seyler...
  • Kızı ben çağırdıysam ben öderim tabii. Sadece kız için değil yani. Misafirime hesap ödetmedim hayatımda. Aynı şeyide karşı taraftan beklerim.
  • Benim öyle bi sorunum olmadı. Şuana kadar takıldıgım kızların çoğunluğu çalışan kızlardı. Genelde ben ödemek istesemde ödetmeyen kızlar :) Ama şuankinde ben ödüyorum biraz garip duyguymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

ilk buluşmada zorla ödeyen kıza ne diyosunuuz?

İyidir iyi

karizma baya düştü yanlız bide pahalı bi yemekti

• Beyler siz ödeyin hesabı kızda öder size hesabı
  • Konuya bakıyorum da sizin yaptığınızın fuhuştan farkı yok. Böyle düşünüyorsanız gidin geneleve olmadı eskort kiralayın boşuna zaman öldürmemiş olursunuz.

Bakıyorum parayı ben öderim kız da karşılığını verir falan Seks karşılıklı seven iki birey tarafından yapılır. Kız karşılığını verir falan ne demek ya? Sanki o yapmayacak sevişen taraf tek sizsiniz sanki.
  • gerçekten değer veren kız sorar, bugün bende para yok yalnız diyip güldüğünde tip tip bakmaz
  • Erkek üstünlüğü.Hesabı erkek öder.
    Kızın hesabı ben ödeyim diye sorması şarttır ama ödetilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden bunları düşünüyormusunuz ? Bu kadar mı basitsiniz ?
    Ben kendime yediremem böyle düşünceyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsuki no me

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zackzek

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zackzek

quote:

Hesapları daima ben ödedim, hiç de gocunmadım. Üç kuruşun hesabını yapacak kadar küçülmem ki özellikle babamdan aldığım icazettir bu.

Beyler babası para veriyor

Rahmetli..

Allah rahmet eylesin geçmiş olsun. Miras mı var

Sağolun. Miras var zaten de yorumumda bahsettiğim şeyler 9-10 sene öncesine ait. Şu an tamamen yalnızım.

Hocam demiştim size önceleri gibi değil bu forum artık ne kadar akılsız,kopuk,düşüncesiz varsa toplandı foruma
    kimisi gider bir kelimenin lafını yapar kimisi baba parası yiyor der ne kadar dengesizsiniz siz ya ?

La bi şaka yapalım dedik iyi ki.
    Zaten arkadaşın durumu için üzüldüm ve pişmanım.
    Sanki çok bişey yapmışız gibi muamele ediyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende para olduğu müddetçe kız arkadaşıma asla paranın lafını yapmam. Az param varsada uygun bir dille söylerim paramın durumuna göre bişeyler yaparız.
    Allahtan hiç o kadar kötü duruma düşmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için ödeyip ödememesi sorun değil.Yeter ki ben öderim deme nezaketinde bulunsun.

Eğer samimiyse düşünmesi bile yeter.Enayi de olunmamalı, cimri de.İkisinin ortasını bulabilmek için de
    karşınızdaki insanın tavırları çok önemli.
  • Valla hocam durumunu bilmiyorum ama kullanıldığını hissediyorsan bir yolunu bulup ya alman hesabı olur yada yol verirsin gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

İcazet?
    http://www.tdk.gov.tr/
    Senin kullandığınla hiçbir alakası yok

diploma

babamdan aldığım diplomadır. bkz: babamdan aldığım akıldır. // babamdan aldığım derstir.

vs.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.