Şimdi Ara

Hesap Satış Hakkında Önemli Yardım Edin Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben League of Legends oyununda hesap almıştım ve daha sonradan satmıştım. Sattığım adam 6 ay kullandıktan sonra hesap askıya alınmış ve benden hak talep ediyor. Adam dolandırıcı olduğum iddiasında bulunuyor ve bu durum üzerinden hukuken işlem başlatacağını söylüyor. Ortada kanıtlanabilir bir şey yok. Sizce adam işlem başlatabilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• Hayır zaten 2 tarafta haksız olduğu halde adamın hak talep etmesine mi güleyim bilemedim

Hesap Alışverişi kesinlikle yasak olduğundan hak falan savunamaz istediğine ağlayabilir

Soğuk su içmesini söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 10 Haziran 2017; 0:28:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap satışı herşekilde yasak riotun hesapları istediği gibi banlama hakkı var istediğini yapmasını söyle

edit: 6 ay sonra yediyse büyük ihtimalle kendi suçudur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F40EE863A -- 10 Haziran 2017; 0:57:22 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    eyvallah içimi rahatlattın kardeşim saol ama adam hesap satışı ğzerinden değil doladırıcılıktan dava açmayı düşünüyor sence ne olur?
  • hesap satışından değil dolandırıcılıktan dava açmak istediğini belirtti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anonim4

hesap satışından değil dolandırıcılıktan dava açmak istediğini belirtti

Satış yasak olduğu için böyle bişey yapabilceğini sanmıyorum ama sahurda babama sorarım hakim olduğu için bilgisi olur
  • sorarsan memnun olurum kardeşim eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada hesabı satış yaptığımın kanıtı var sadece o da mesajlar.
  • benim anlamadığım neden dolandırıcı olacakmışsın? hadi hesabı geri alsan tamam da hesap banlanmış senin ne işine yarayacak? tekrar satın alma gibi bir olayın olacağını sanmıyorum.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    kardeşim hesabı ben de satın almıştım ilk sahibi ticket atarak geri almaya çalışmış o yüzden askıya alınmış adam da beni sorguluyo
  • Anonim4 A kullanıcısına yanıt
    adam satın aldığı hesabı satıyor bu durumda sen dolandırılmış olmyor musun?
    nasıl yani anlamadım?
    yukarıda yazdığından yanlış anlamadıysam sen hesabı ilk sahibinden satın alıyorsun başka adama satıyosrun? ilk sahibi ticket ile geri almaya çalışyor? biraz uykum var yanlış anlamıl olablirim
  • beyinler fişek.
    evet doğru
    doğruysa ilk sahibi geri almaya çalışarak seni dolandırmış oluyor hesabı sattığın adam sana dava açarsa sende ilk sahibine aç zincirleme lol hesabı davası olsun
    ilk adamı hatırlamıyom 10 ay falan oldu :AS:ASDç:
  • Beyler Son olarak kesin bir şey sorucam. Yani şu anda bana dava açabilir mi açamaz mı?0
    3 yıldan 5 yıla kadar cezası var , internet cafeci abimiz vardı hesap satışından müebbet yedi , allahtan idam gelmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

3 yıldan 5 yıla kadar cezası var , internet cafeci abimiz vardı hesap satışından müebbet yedi , allahtan idam gelmedi.

AHSUASDUHASDUAFHAUSFHAFHU
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.