Şimdi Ara

Heuksal magic block

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heuksal da bulunan magic defans artıran skilin yanında bulunan magic block skili tam anlmıyla ne yapar ??

Yazdığı kadarıyla magic block oranını artırıyor. Kullanan varmı ??

• Çok etkili bir skilldir.

Özellikle full str glavierlara önerilir. Pvp anında Mag attack absorb eder. Bu da daha az damage almanı saglar. Ama az damage i magical attacklardan alırsın. Nuke gibi. Nukerlere karşı çok etikli bir skill. Şayet Kırmızı tüten bir glavier sana doğru geliyor ve sende bir nukersen..

KAÇ
  • mavi tütüyor o da arkadaş senin bahsettiğin sikile demiyor skillerdeki 2. kitabı soruyor orada block ratio %10 increase diyor . onu bende anlamadım nasıl arttırıyor blocku ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chuckygelin23

mavi tütüyor o da arkadaş senin bahsettiğin sikile demiyor skillerdeki 2. kitabı soruyor orada block ratio %10 increase diyor . onu bende anlamadım nasıl arttırıyor blocku ??

Gelen atakları %10 ihtimalle block etme özelliği veren bir skill
  • Magic block diyor..

Ama o block senin glavie ile block vurmanla alakasi yoktur.
    Sanırsam, Block Ratio %10 increase biz her nasıl shieldlarimıza basıyorsak o bizim critical yememizi en aza indiriyorsa bunun gibi olabilir. Ama tam denemedim. Ama hiç glavie ile block vuranı görmedim.

Ama glavie chari olan deneyip bize gösterirlerse iyi olur. Aslında %99 benim dediğim gibi ama yanlış bilgi vermeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 2 Ocak 2008; 13:17:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Magic block diyor..

Sanırsam, Block Ratio %10 increase biz her nasıl shieldlarimıza basıyorsak o bizim critical yememizi en aza indiriyorsa bunun gibi olabilir. Ama tam denemedim. Ama hiç glavie ile block vuranı görmedim.

bende görmedim :D glavie de block diye bir özellik varda onumu arttırıyor :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chuckygelin23

quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Magic block diyor..

bende görmedim :D glavie de block diye bir özellik varda onumu arttırıyor :D

o skili basınca block vuruyorsunuz ama 40 yılda 1.Magic Defans veren mutlaka açmalısın Nuker bana 4k vururken 2 ile 3k arası vurmaya baslıyor.
  • Glavier de block olayı olmadıgına gore ; magic defans ta vermedigine gore geriye ne kalıyor ???
    Başka yorumu olan varmı ? yada deniyen.
  • Ben blade im ama yorum (atmasyon) : Karşı tarafın koyduğu blokların oranını azaltıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodluck760

Ben blade im ama yorum (atmasyon) : Karşı tarafın koyduğu blokların oranını azaltıyor.

Benim de ilk aklıma gelen dediğindi ama acıklamasında block ratio increase yazması olayı değiştiriyor. Bicheonda ki skill lerden biri phy defans verirken diğeri block oranını artırıyor.
  • Heuksal ın iki adet magic defans buff u var.
    Birincisi magical defansınızı arttırıyor. Kısa sürüyor ama skill max ise hayvani defans vriyor.
    İkincisi magical attacklara block yapma şansı veriyor size. Yani tutarsa "BLOCK" yazısını görürsünüz ekranda. Nuke, lion shout gibi magical attacklara block yaparsınız.
    Birinciyi maxlayın, ikinci gereksiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.