Şimdi Ara

Hevesi kaçan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav bir türlü açıklanmadı. Son yıllarda belki de en geç sonuç açıklama durumu ile karşı karşıyayız. Geçen hafta açıklanmasını dört gözle beklerken şuan heyecanımı kaybettiğimi söyleyebilirim. Bu gece, belki yarın, belki de çarşamba günü... elbet açıklanacak fakat o atmosferden uzaklaştığımı hissediyorum. İstediklerimi de yapamamam cabası. Çok kısa bir süre sonra açıklanacak. Hayatımıza yön veren bu sonuç çok kritik. Hevesim kaçtığı için sınav sonucuna baktığımda daha da bir hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyorum. Sanki işler yolunda gitmiyor gibi. Umarım herkes istediğine, hedefine, olmazsa güzi hedefine ulaşır. Herkes açıklansın istiyor. Açıklandığında bir çoğumuzu kaybedebiliriz. Ruhen ve bedenen çökmüş halde olabiliriz. Düşünsenize nelerinizi verdiniz bu sınav için. Herkese bol şans.

Not: Forumda can sıkıntısından birçoğunuzun kalbini kırmışımdır, biraz eğlenmek istedim. Yaptıklarım doğru değildi. Herkesin de artık bu saatten sonra troll gömleğini çıkarıp işin gerçekleriyle yüzleşme vakti olduğunun farkına varması gerek.

Gönlünüzce olsun.

• iamloadi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum insanın hevesini kaçırdılar umutla heyecanla bekliyodum şimdi belki de çok sevinceğim sonuç gelsede o eskisi kadar sevinemeyeceğim
  • Eski halimden eser yok şimdi. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz hevesim kaçtı sınav açıklansa şimdi sıkıla sıkıla bakıcam
  • Aynen yaa
  • Benim hevesim geçen seneki temmuzda kaçtı.
    Yıllık izindeyken ailemin işlerine acil olarak çağrıldığı gün bizi kötü günlerin beklediğini hissetmiştim sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.