Şimdi Ara

Hevesinizi kırmak istemem ama çok fazla şanslı bir yıl değil miydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Sırf Hamit'in direkten dönen toplarının yarısı gol olsa grubu lider tamamlar ligde puan farkını çift haneli yapardık.

İnsan şansını kendi yaratır, geçmişte şansız yere kaybettiğimiz maçlara, elendiğimiz turlara sayarsın bu seneyide...

grubu lider tamamlasaydın madrid ile oynayacaktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Sırf Hamit'in direkten dönen toplarının yarısı gol olsa grubu lider tamamlar ligde puan farkını çift haneli yapardık.

İnsan şansını kendi yaratır, geçmişte şansız yere kaybettiğimiz maçlara, elendiğimiz turlara sayarsın bu seneyide...

grubu lider tamamlasaydın madrid ile oynayacaktın

O zaman da Cüneyt Çakır'ı veremezlerdi maça ve elerdik Madrid'i.

• Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bu sene gerçekten şans yanınızda, öncelikle çok kolay bir gruba düştünüz. Sonrasında rakip Schalke ve sırada Porto veya Malaga :)
  • manchester ile olan ilk maçta daha maçın başında hakem penaltımızı vermedi, 3 topumuz direkten döndü, evet çok şanslıyız
    cluj la olan maçta berbat bir zeminde, rakipten en büyük farkımız tekniğimizi oyuna yansıtamadık,melo penaltı kaçırdı, braga nın kalecisi hayatının maçını çıkardı, evet biz çok şanslıyız.
    braga ve cluj ile eşleştiğimizde çok iyi takımlardı eledikten sonra mı tu kaka oldu. hani braga uefa finali oynamıştı.
    shalke ile arena da hamit'in topu direkten dönmese çok farklı bir maç olacaktı
    almanya da verilmeyen penaltı, rakibin faüllü golü, evet biz çok şanslıyız

ben senin gibi de düşünmüyorum şanssız olduğumuzu iddaa etmiyorum, bizim kalecimizin iyi oynadığı maçlar olduğu gibi rakip kalecinin de hayatının maçını çıkardığı oldu, bizim penaltımız verilmediği gibi rakibinde penaltısı verilmedi.
    rakiplere bakınca, bu sene şampiyonlar liginin en talihsiz takımı real madrid. müthiş bir gruptan çıktı manchester ile eşleşti. onun dışında enterasan bir eşleşme olmadı.
    biz de şampiyonlar liginin namağlup temsilcisi ile eşleştik. arsenal, olimpiakos ve montepellier in olduğu gruptan namağlup çıktı.

maç öncesi shalke bize çakacakçılar bitti şimdide biz buralara şansımızla geldikçiler çıktı
    bi bitin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Adam kura şansı diyor ve haklı da bence.
    Bizim gruptan çıktığımız sene grup zordu, ama bize de sizin gibi 1.lerin kağıt üstünde en basiti gelmişti ve eledik. Inter'e Madrid mi Chelsea mi ne gelmişti onlar elendi.
    Takımlarımız gruplardan çıkınca iyi kuralar çekti yine, GS'nin grubu da çok kolaydı o da büyük şans oldu.
    Bize de 2. tur ve son 16'da gelen rakipler büyük takımları kontralarla yenen takımlar, tam bize uygun futbol oynayan takımlar. Bizim şansımız da bu oldu.
    Keşke her sene böyle kuralar çeksek.

Valencia gelmişti sanırım,deplasman golüyle elenmişlerdi.
  • Şans mı değil mi zaman gösterecek. Gelecek sezonlarda tekrarlanırsa başarılar Şans değil deriz. Tekrarlanmazsa 2000 yılındaki gibi tesadüfi bir başarı olur. Umarım tekrarlanır da Türk Futbolu bu karanlık tünelin ucundaki ışığı yavaş yavaş görür
  • KURA ÇEKİMİ ŞANS
    SONUCLAR GERÇEK BAŞARI..

şansa bak çeyrek finalde barça çıktı diyen olurmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

KURA ÇEKİMİ ŞANS
    SONUCLAR GERÇEK BAŞARI..

şansa bak çeyrek finalde barça çıktı diyen olurmu acaba

barcelona sizin sahada top oynayamaz adamlar sırf pas üzerine oynuyolar zemin çok bozuk gsnin işine gelebilir zemin bu sefer

işin şakası barca gelmesin malaga gelsin size bizde elersek basel felan gelsin tottenham gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Şans mı değil mi zaman gösterecek. Gelecek sezonlarda tekrarlanırsa başarılar Şans değil deriz. Tekrarlanmazsa 2000 yılındaki gibi tesadüfi bir başarı olur. Umarım tekrarlanır da Türk Futbolu bu karanlık tünelin ucundaki ışığı yavaş yavaş görür

Tamam yasin tutmuyor hatirlamiyorsun o zamanlari Aziz amcandan duyduklarina inanmissin ama simdi sana bir odev 98-99, 99-2000, 2000-2001 sezonlarinda Galatasaray Avrupa'da ne yapmis buraya yaziyosun. Bekliyorum, sonra baska bir odev vericem tdk'nin sitesinden "tesaduf" un anlamina bakacaksin. Ama bir anda yuklemek istemiyorum agir gelebilir sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypocrite

quote:

Şans mı değil mi zaman gösterecek. Gelecek sezonlarda tekrarlanırsa başarılar Şans değil deriz. Tekrarlanmazsa 2000 yılındaki gibi tesadüfi bir başarı olur. Umarım tekrarlanır da Türk Futbolu bu karanlık tünelin ucundaki ışığı yavaş yavaş görür

Tamam yasin tutmuyor hatirlamiyorsun o zamanlari Aziz amcandan duyduklarina inanmissin ama simdi sana bir odev 98-99, 99-2000, 2000-2001 sezonlarinda Galatasaray Avrupa'da ne yapmis buraya yaziyosun. Bekliyorum, sonra baska bir odev vericem tdk'nin sitesinden "tesaduf" un anlamina bakacaksin. Ama bir anda yuklemek istemiyorum agir gelebilir sana.

Adamın ruhunu emmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mu ya yedeklerle çıktı diyorsun sadece sakat rooney yoktu. o yedek dediğin adamların herhangi birisini kendi takımında görmek istersin oysa..birde diğer açıdan bak olaya o kadar rakip arasından schalke bizi çekti onlara da barca veya başka biri gelebilirdi.. şans var tabi ama abartmamak lazım, sonucta hamiti biraz şansı olsa belki mancestırı deplasmanda yenicektik bilemezsin..
  • quote:

quote:

ek olarak milli takım 2002 de ne yapmış ve kadrosunda hangi takımdan kaç tane oyuncu varmış,bi ödevde ben sıkıştırdım kusura bakma artık

• Neyse Uefa kupası da şanstı.Sizin gibilere ne yapsan şans,bal öyle ya.ŞL'de çeyrek finali şansa yorumlayan bir insan futbolu ne kadar biliyordur?Bence bilmiyordur.Sizin gibiler D-smart maçlarının özetini izliyor.Fanatikmiş,boşversene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiél

quote:

quote:

ek olarak milli takım 2002 de ne yapmış ve kadrosunda hangi takımdan kaç tane oyuncu varmış,bi ödevde ben sıkıştırdım kusura bakma artık

Kardeşim baltalamak için yazmamistim da hemen gaza gelmissiniz . 2002 dünya kupası da şanstı 2008 avrupa kupası da bizim çeyrek finale kalmamiz da şans olmasa tekrarlanirdi bu başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim baltalamak için yazmamistim da hemen gaza gelmissiniz . 2002 dünya kupası da şanstı 2008 avrupa kupası da bizim çeyrek finale kalmamiz da şans olmasa tekrarlanirdi bu başarılar

Şans değil zamanında yapılmış doğru işler. Neden dersen Galatasaray zirve yaptığı dönemde 8 futbolcusu yerli(belki alt yapı tam bilmiyorum.) ve yabancı oyuncularıda neredeyse mevkiilerinin en iyisiydi. Eğer buna tesadüf şans vs vs diyorsanız söyleyecek lafım yok. EURO 2008 için birşey diyemeyeceğim.

• Schalke diye küçümsediğiniz takım dün Bayern'i yenen Arsenal'i 2 maçta da ayağında oynattı. Fanatik taraftarlar kabul etmese de Schalke bizden oldukça üstün bi takımdı, defans olarakta ofans olarakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xBerk

quote:

quote:

quote:

quote:

Şans değil zamanında yapılmış doğru işler. Neden dersen Galatasaray zirve yaptığı dönemde 8 futbolcusu yerli(belki alt yapı tam bilmiyorum.) ve yabancı oyuncularıda neredeyse mevkiilerinin en iyisiydi. Eğer buna tesadüf şans vs vs diyorsanız söyleyecek lafım yok. EURO 2008 için birşey diyemeyeceğim.

@Tired Soul, Hiçbir başarı tesadüf değildir.Saçma bir düşünce anlayışına sahipsin.Senin mantığına göre PSV'yi çöpe atalım.

• bu sene şampiyonlar ligindeki belkide en şansız kulübüz (grup kurası hariç)
    ilk manchester maçında iki penaltımız verilmedi,
    cluj maçını hava ve saha şartlar yüzünden kazanamadık,
    Hamit'in 4,5 tane direğe çaktığı toplar,
    Schalke maçında verilmeyen penaltı ve attıkları golün faul olması,
    ..... vs vs

Schalke sakatlıklarla boğuşan diyenlere ; aynı takım 3 gün önce Madrid ve City'i yenen Dortmund'u o eksiklerle yendi (huntelaar hariç)

Hiç bir başarı tesadüf değildir
  • chelsea niye elendi diye sorarlar adama fubol şans işi değil bilek işi.
  • fanatik fenerlisin..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.