Şimdi Ara

Hevesinizi kırmak istemem ama çok fazla şanslı bir yıl değil miydi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Gs'lileri insan yerine koyup başarı dilemekte hata olmuş artık ilginç, bırakın onların uefa kupası var.

Başarılar dilemek mi? Adam resmen alınmayın ama beleşe çıktınız çeyrek finale bir daha da çıkamazsınız zaten demiş. Hayır bunu diyen kişinin tuttuğu takımın kuraları da ortada hani.

Sırf biz daha büyüğüz diyebilmek, bunu göstermek adına bir diğerinin başarısını küçük görmek de birtek bizde var başka kimsede yok. Face'de, Twitter'da internette, sosyal medyada neredeyse gördüğüm bütün Fenerbahçelilerin mesajları Galatasaray'ın elenmesini bırak çevrek finalde rezil olması temennisi içerirken bile, ben bunları unutup bu akşam Fenerbahçe'yi destekledim.

Başarıyı paylaşmak için foruma girdiğimde ise Fenerli bir taraftarın kusura bakmayın da bala mala geldiniz buraya kadar dediğini görüyorum. Sonra da ''insan yerine koyup konuşulmaz bunlarla'' mesajını..

Şimdi dürüst olmak gerekirse şans GS'nin yanındaydı bunu kabul etmek lazım inkar edecek bir şey yok bence doğru söylemiş arkadaş, sonrada başarılar dilemiş buna karşılık gelipte biri derse siz bizi kendinizle aynı mı görüyorsunuz ben de ona insan yerine koymak hata derim. Tabi bir kişinin dediğini bütün taraftarlara mal etmemekte lazım.

• Hata vermişti iki kere gitmiş aynı mesaj pardon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Gs'lileri insan yerine koyup başarı dilemekte hata olmuş artık ilginç, bırakın onların uefa kupası var.

Başarılar dilemek mi? Adam resmen alınmayın ama beleşe çıktınız çeyrek finale bir daha da çıkamazsınız zaten demiş. Hayır bunu diyen kişinin tuttuğu takımın kuraları da ortada hani.

Sırf biz daha büyüğüz diyebilmek, bunu göstermek adına bir diğerinin başarısını küçük görmek de birtek bizde var başka kimsede yok. Face'de, Twitter'da internette, sosyal medyada neredeyse gördüğüm bütün Fenerbahçelilerin mesajları Galatasaray'ın elenmesini bırak çevrek finalde rezil olması temennisi içerirken bile, ben bunları unutup bu akşam Fenerbahçe'yi destekledim.

Başarıyı paylaşmak için foruma girdiğimde ise Fenerli bir taraftarın kusura bakmayın da bala mala geldiniz buraya kadar dediğini görüyorum. Sonra da ''insan yerine koyup konuşulmaz bunlarla'' mesajını..

Şimdi dürüst olmak gerekirse şans GS'nin yanındaydı bunu kabul etmek lazım inkar edecek bir şey yok bence doğru söylemiş arkadaş, sonrada başarılar dilemiş buna karşılık gelipte biri derse siz bizi kendinizle aynı mı görüyorsunuz ben de ona insan yerine koymak hata derim. Tabi bir kişinin dediğini bütün taraftarlara mal etmemekte lazım.

Şanslı olmak ayrı, puanların ve gollerin beleşten geldiğini ima etmek ayrı. Konuya açan arkadaş ''biz'' demiş kendini de Galatasaray destekçisi olarak göstermiş ama söyledikleri bu iddiası ile çelişki içinde. Üstüne bir de başarılar dilemiş.

Evet kurada şanslıydık. Bunu kimse inkar etmiyor. Ancak bu Galatasaray bedavadan çevrek finale çıktı demek anlamına mı geliyor? Schalke maçında girilen onca pozisyon yalan mı? Bu iddianın bir adım ilerisini Antu'da çeviriyorlar zaten Galatasaray Fransız takımı bu yüzden Platini takımını kolluyor diye.

Bir kişinin değil, binlerce Fenerbahçe taraftarının Galatasaray hakkındaki düşüncesini Fenerbahçe'ye mal etseydik, zaten Fenerbahçe çeyrek finalde konuları açılmaz, sosyal paylaşım sitelerinde takım tebrik edilmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Şans mı değil mi zaman gösterecek. Gelecek sezonlarda tekrarlanırsa başarılar Şans değil deriz. Tekrarlanmazsa 2000 yılındaki gibi tesadüfi bir başarı olur. Umarım tekrarlanır da Türk Futbolu bu karanlık tünelin ucundaki ışığı yavaş yavaş görür

2001 sezonunda ilk 8
    2002 de ilk 16 ya kaldık

evet devam etmemiş gerçekten başarımız.

E ondan sonraki sene ? İsminiz bile okunmadi. Yani görmek istemiyorusnuz ama durum böyle. İnşallah geçmiş her iki takıma da ders olmutur da hataları tekrarlamayiz

2002 dünya kupasında 3. olan kadroya bakarsan 12 tane Galatasaraylı görürsün(emreyi de saydım oda 2000 de bizde oynadı). GS oraya tesadüfi olarak gelmiş olsaydı ne uefa kupası ne 4 sene şampiyonluk ne de dünya 3. görürdük... Onu da geçtim son 10 senede avrupaya 2den fazla takım gönderebiliyorsak o sene yapılan yatırımlar sayesindedir. Birgünde gökten zembille inmedi hiçbirşey.. O tesadüf takımda 93 den 2000e kadar beraber oynamış en az 6 tane oyuncu var. Başarıyı tekrarlamak isterdik ama takımın yarısı yurt dışına gitti. Demem o ki; o günkü başarının devam etmesi için kurulan takımın bozulmaması lazımdı. Takım dağılmasına rağmen biz iki sene sonra çeyrek final gördük ŞL.de.. Şans varmıydı tabiki vardı ama şansı yaratmak lazım. şut çekmen lazım ki gol atabilme şansın olsun.. Ordudan yediğimiz gol gibi gollerle gelinmedi oralara, bileğinin hakkıyla azimle gelindi..

• bardağın boş tarafına bakmak isteyenler hep bir kulp bulur.
    dünyada 4 4lük takım yok siz adamdan saydığınız çeyrek finale çıkan diğer takımların maçlarını analiz ettiniz mi de GS için şans diyorsunuz.
    Boş düşünceler bunlar.
  • Brans Fenerbahçeli arkadaşlar. Açtığı tüm konulara bakın, hep olumsuz hep çocukça. Tam bir antucu.
  • konu başlığını açan üyeye katılıyorum, eksik bile yazmış...
    o kadar takımdan schalke gibi alman liginin düşüşte olan ortalarından bir takım seçmek ayrı şans, bu takımın çok önemli birçok oyuncularının sakatlanması da apayrı bir şanstı, kimse bundan bhsetmemiş, çifte şans diye buna denir.
  • Yaw arkadaşım geçen hafta Schalke - Dortmund maçını izledin mi? Adamlar Dortmund u kilitledi top bile oynatmadı. O maçtan sonra benim resmen gözüm kortku.
    Ha bu arada daha önceden Schalke nin Arsenal ile oynadığı CL maçlarını canlı olarak aztv den izlemiştim. Arsenal ile kedinin fare ile oynadığı gibi oynamıştı.

Yani sözü şuraya getirmek istiyorum, Maçı şansla mı kazandık bilemem ama eşleşmelerde karşımıza Sachalke nin çıkması GS için bir şans sayılmazdı.
    Karşında ki takım sıradan dandik bir takım değil... Her sene tsl de şampiyonluğa oynabilecek bir takımdır.
  • fenerde gsde bu sene avrupada çok şanslı
    oynadıkları futbolun hakkı bu değil
    ama önceki seneler hakedip çıkamadığımz zamanlar oldu, o yıllara sayalım
  • Evet galatasaray cok sansli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzını hayra açsan olmazdı sanki
  • şom ağızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brans

Dünkü maçı izlerken, son 5 dakikasında sokağa çıktım, 1000 metre koştum nerdeyse ağlayarak. Fanatiğim bunu söyleyeyim önce.
    Ama şöyle dönüp baktığımızda, gruplarda oynadığımız son 3 maç...

Cluj: Etkili bir rakipti ve yenmeyi başardık. Fakat şampiyonlar liginin en güçsüz takımı olduğunu herkes başından beri biliyordu.
    Manchester united: Yedekleriyle çıktı.
    Braga: Hiç bir hedefi kalmamıştı, maçı kazansa uefa'ya bile gidemeyecekti.

Böyle 9 puan topladık..

Ardından manchester united'a gelen rakip, dünya devi Real madrid...
    Bize gelen rakip: Almanyanın düşüşte olan takımlarından Schalke 04..

Evet schalke maçı kolay değildi ama yinede ben her sene bu kadar kolay bir şekilde çeyrek finale kadar gelebileceğimizi sanmıyorum.

Bunun en güzel cevabını Madrid karşısında oynadığmız futbol söyleyecek... Biz her sene çeyrek finali hak ediyo muyuz , yoksa hak etmiyor muyuz dünyanın en büyük takımına üstelik formda takımına karşı göreceğiz neler yapabileceğmizi....

• çekirge bu sefer yakalandı
  • al işte açtın şom ağzını
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

ManU Cluj karşısında da yedekler ile çıktı.. Cluj Braga'yı 2 kere yenmeyi başaran bir ekipti.. Schalke beklenenden çok çok daha fazla güçlü bir ekip olarak karşımıza çıktı.. Şanslı olduğumuza değil aksine şansız olduğumuza inanıyorum..

Almanya gibi bir ligde 4. olarak çıktılar karşımıza.
    Kötü takım filan, boş iş onlar
  • quote:

Şans mı değil mi zaman gösterecek. Gelecek sezonlarda tekrarlanırsa başarılar Şans değil deriz. Tekrarlanmazsa 2000 yılındaki gibi tesadüfi bir başarı olur. Umarım tekrarlanır da Türk Futbolu bu karanlık tünelin ucundaki ışığı yavaş yavaş görür

tesadüfi
  • Şans yok arkadaş. Bir tek maçta iyi oynayamadık o da arenadaki Schalke maçı. Diğer maçlardan puan çıkaramadığımıza bakma taş gibi futbol oynadık.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.