Şimdi Ara

Hevesinizi kırmak istemem ama çok fazla şanslı bir yıl değil miydi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Şans mı değil mi zaman gösterecek. Gelecek sezonlarda tekrarlanırsa başarılar Şans değil deriz. Tekrarlanmazsa 2000 yılındaki gibi tesadüfi bir başarı olur. Umarım tekrarlanır da Türk Futbolu bu karanlık tünelin ucundaki ışığı yavaş yavaş görür

2001 sezonunda ilk 8
    2002 de ilk 16 ya kaldık

evet devam etmemiş gerçekten başarımız.
  • Beyler konuyu şikayet edin kapansın lütfen. Bu başarıyı hayatı boyunca yakalayamayan takım taraftarlarının gelip burda galatasarayı eleştirmesi için açmadım konuyu. Hadi siz ligde şampiyon olmak için liderin puan kaybetmesini dört gözle bekleyin, bizde devler liginde gelecek rakiplerimizi konuşalım artık
  • Arkadaş anlamıyorum ya.
    Pendiksporun Feneri yenmesidir tesadüf.
    9 maç yapıp, namağlup kupa kaldırmak tesadüf değildir ardından reali de yenip süper kupa almak.
    Ertesi sene iki gruplu kupada iki gruptan da çıkıp çeyrek finalde Real'e elenmek tesadüf DEĞİLDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brans

Dünkü maçı izlerken, son 5 dakikasında sokağa çıktım, 1000 metre koştum nerdeyse ağlayarak. Fanatiğim bunu söyleyeyim önce.
    Ama şöyle dönüp baktığımızda, gruplarda oynadığımız son 3 maç...

Cluj: Etkili bir rakipti ve yenmeyi başardık. Fakat şampiyonlar liginin en güçsüz takımı olduğunu herkes başından beri biliyordu.
    Manchester united: Yedekleriyle çıktı.
    Braga: Hiç bir hedefi kalmamıştı, maçı kazansa uefa'ya bile gidemeyecekti.

Böyle 9 puan topladık..

Ardından manchester united'a gelen rakip, dünya devi Real madrid...
    Bize gelen rakip: Almanyanın düşüşte olan takımlarından Schalke 04..

Evet schalke maçı kolay değildi ama yinede ben her sene bu kadar kolay bir şekilde çeyrek finale kadar gelebileceğimizi sanmıyorum.

Futbolda şans , iyi olanın yanındadır... Genelleme yapmassak çok nadir nispeten güçsüz takımların istekleri,arzu ve hevesleri maçı çevirebilir. İşte futbol bu yüzden süprizlere açıktır ve ilgi hat safadadır. Schalke maçı 16 takım arasındaki iki ne yaptığı belirsiz 2 takımın mücadelesi şekline idi. Hani dedik ya futbolda şans iyinin yanındadır diye?? Hah işte ilk maçta burak gol attı ama 3ü 4 ü atmak varken tüm servisleri kaçırdı, adamın kapasitesi bu. İkinci maçta ise biz ikinci yarı yaslandık schalke de bi türlü 3.golü bulmadı, burda da hem onlar son vuruşlarda iyi değildi bir messi bir Ronaldo değildi, hem de muslera onlardan daha iyi idi. İşte şans dediğin budur Şimdi düşünmeye kafa yormaya gerek yok biz bu sene misyonumuzu tamamladık, kim gelirse gelsin

• Türk insanının kibiri garip, küçümsediğiniz schalke malaga bizden 10 yıl önde, portoyu saymıyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Dünkü maçı izlerken, son 5 dakikasında sokağa çıktım, 1000 metre koştum nerdeyse ağlayarak. Fanatiğim bunu söyleyeyim önce.

Cluj: Etkili bir rakipti ve yenmeyi başardık. Fakat şampiyonlar liginin en güçsüz takımı olduğunu herkes başından beri biliyordu.

Böyle 9 puan topladık..

Evet schalke maçı kolay değildi ama yinede ben her sene bu kadar kolay bir şekilde çeyrek finale kadar gelebileceğimizi sanmıyorum.

Futbolda şans , iyi olanın yanındadır... Genelleme yapmassak çok nadir nispeten güçsüz takımların istekleri,arzu ve hevesleri maçı çevirebilir. İşte futbol bu yüzden süprizlere açıktır ve ilgi hat safadadır. Schalke maçı 16 takım arasındaki iki ne yaptığı belirsiz 2 takımın mücadelesi şekline idi. Hani dedik ya futbolda şans iyinin yanındadır diye?? Hah işte ilk maçta burak gol attı ama 3ü 4 ü atmak varken tüm servisleri kaçırdı, adamın kapasitesi bu. İkinci maçta ise biz ikinci yarı yaslandık schalke de bi türlü 3.golü bulmadı, burda da hem onlar son vuruşlarda iyi değildi bir messi bir Ronaldo değildi, hem de muslera onlardan daha iyi idi. İşte şans dediğin budur Şimdi düşünmeye kafa yormaya gerek yok biz bu sene misyonumuzu tamamladık, kim gelirse gelsin

abi ben bunu anlamıyorum herkes bu sene misyonumuzu tamamladık diyor. bilmem sen hangi manada dedin? umduğumuz yere geldik bundan sonra yenilsek bile önemli değil manasında mı? anlamadığım yahu çeyrek finale kadar çıkmışsın var gücünle zorlaman lazım. başkanda aynısını dedi. ilerde ne değişecek? burak gidecek muslera gidecek drogba fubolu bırakacak. ben sanmıyorum ki bu kadrodan daha iyisi gelsin taraftar kulüp ne umuyor ileriden ne bekliyor bir türlü anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kjksa

Türk insanının kibiri garip, küçümsediğiniz schalke malaga bizden 10 yıl önde, portoyu saymıyorum bile

tamam schalke son yıllarda avrupa başarıları bizden iyi fakat malaga nın nesi 10 yıl önde ya? adamlar katarlı para babasını buldular da şampiyonlar ligi gören masum köylüleri oynuyorlar ne başarısı var malaganın? say bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

quote:

Böyle 9 puan topladık..

abi ben bunu anlamıyorum herkes bu sene misyonumuzu tamamladık diyor. bilmem sen hangi manada dedin? umduğumuz yere geldik bundan sonra yenilsek bile önemli değil manasında mı? anlamadığım yahu çeyrek finale kadar çıkmışsın var gücünle zorlaman lazım. başkanda aynısını dedi. ilerde ne değişecek? burak gidecek muslera gidecek drogba fubolu bırakacak. ben sanmıyorum ki bu kadrodan daha iyisi gelsin taraftar kulüp ne umuyor ileriden ne bekliyor bir türlü anlamıyorum.

İkinci yarı izlediğim GS çeyrek finalden ileriye gidemez zaten demek istedim. Eğer farfan,bastos, drexler bu takımı dağıtabiliyosa bundan sonra gelecek takım schalkeden 3 gömlek üstün takım olacak.. taraftar kimliğni bi kenara bırakıp bana söyler misin?? ikinci yarı oynanan futbol doğru muydu?? fUll kapanan bi takımın arada sırada kontatağa çıkması gerekmiyor muydu?? İkinci yarı burak-drogba-snijder ne yaptı?? 2-1 yakaladıktan sonra futbolcuların kendiliğinden defans yapmasını gördük .Fatih terim kenardan ısrarla futbolcularına ileri ileri diye bağırdı ama futbolculrımız korkudan çıkamadı... İşte bu yüzden misyonumuz tamamladık.. Maç öncesi ve maç sonu Fatih Terimde bu söylediklerimi doğrular açıklamalr yaptı bulup izleyebilirsin

• quote:

İkinci yarı izlediğim GS çeyrek finalden ileriye gidemez zaten demek istedim. Eğer farfan,bastos, drexler bu takımı dağıtabiliyosa bundan sonra gelecek takım schalkeden 3 gömlek üstün takım olacak.. taraftar kimliğni bi kenara bırakıp bana söyler misin?? ikinci yarı oynanan futbol doğru muydu?? fUll kapanan bi takımın arada sırada kontatağa çıkması gerekmiyor muydu?? İkinci yarı burak-drogba-snijder ne yaptı?? 2-1 yakaladıktan sonra futbolcuların kendiliğinden defans yapmasını gördük .Fatih terim kenardan ısrarla futbolcularına ileri ileri diye bağırdı ama futbolculrımız korkudan çıkamadı... İşte bu yüzden misyonumuz tamamladık.. Maç öncesi ve maç sonu Fatih Terimde bu söylediklerimi doğrular açıklamalr yaptı bulup izleyebilirsin

ikinci yarı rezaletti çok haklısın schalke tek kale oynadı. izlerken bir dolu küfür ettim. takımın sanki 2 golü balına attık daha atamayız bari kapanalım göl yemeyelim gibi bir havası vardı. ben 2. yarı daha hırslı bir gs bekliyordum tam tersi çıktı terimin sanmıyordum böyle taktik uygulayacağını oyunculardan kaynaklı tırsma psikolojisi diye düşündüm. bence maçtan sonra bu durumu enine boyuna analiz etmişlerdir fatih hoca iyi bir ayar çekmiştir. ama ben bunu istisna olarak görüyorum aynı durum bir daha tekrarlanmaz bence ama 2. yarıdaki gibi oynayacaklarsa da sittirip gitsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

ikinci yarı rezaletti çok haklısın schalke tek kale oynadı. izlerken bir dolu küfür ettim. takımın sanki 2 golü balına attık daha atamayız bari kapanalım göl yemeyelim gibi bir havası vardı. ben 2. yarı daha hırslı bir gs bekliyordum tam tersi çıktı terimin sanmıyordum böyle taktik uygulayacağını oyunculardan kaynaklı tırsma psikolojisi diye düşündüm. bence maçtan sonra bu durumu enine boyuna analiz etmişlerdir fatih hoca iyi bir ayar çekmiştir. ama ben bunu istisna olarak görüyorum aynı durum bir daha tekrarlanmaz bence ama 2. yarıdaki gibi oynayacaklarsa da sittirip gitsinler.

Hocam işte schalkeye karşı böyle oynarsan PSG, Madrid, barca v.s bu takımlara karşı hiç başını kaldıramazsın... Kimse kızmasın ama bjk da destan yazdık destan yazdık diyordu Liverpool karşında hezimete uğradılar , bizim oynadığımız gibi savunma yaparak...

• quote:

Orijinalden alıntı: Thør

quote:

Şans mı değil mi zaman gösterecek. Gelecek sezonlarda tekrarlanırsa başarılar Şans değil deriz. Tekrarlanmazsa 2000 yılındaki gibi tesadüfi bir başarı olur. Umarım tekrarlanır da Türk Futbolu bu karanlık tünelin ucundaki ışığı yavaş yavaş görür

2001 sezonunda ilk 8
    2002 de ilk 16 ya kaldık

E ondan sonraki sene ? İsminiz bile okunmadi. Yani görmek istemiyorusnuz ama durum böyle. İnşallah geçmiş her iki takıma da ders olmutur da hataları tekrarlamayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

2001 sezonunda ilk 8
    2002 de ilk 16 ya kaldık

E ondan sonraki sene ? İsminiz bile okunmadi. Yani görmek istemiyorusnuz ama durum böyle. İnşallah geçmiş her iki takıma da ders olmutur da hataları tekrarlamayiz

2003te grupta 3. olarak uefaya gittik. Son maçta 1-0 öndeyken Sociedad ile berabere kalmıştık. Bence fazla zorlama biz sizin gibi her sene 4. olup evimize dönmedik.

• quote:

quote:

quote:

2001 sezonunda ilk 8
    2002 de ilk 16 ya kaldık

kardeş fenerle şimdi gs yi niye bir tutuyorsun ki her iki takıma falan? şans varsa o da sizin çeyrek final oynamanızdır. sizi de görseydik keşke 2 gruplu sistemde çeyrek finalde oynayıp kıl payı real e elenirken. baktınız biz düşüşteyiz madem siz devam ettirseydiniz ya da diğer takımlar devam ettirsin abicim hep gs hep gs nereye kadar? avrupa da koca ligi biz mi sırtlıyacaz? bu takımın elense bile yenmediği avrupa kralı kulüp kalmadı sıfır çekmedi hiç olmazsa.

• 2000deki başarı 4 yıl üst üste şampiyonluktan sonra geldi, nasıl devamlı bir başarı bekliyorsun 14 yıl üst üste şampiyonluk falan mı, veya avrupada üst üste başarılı olan kaç takım var
  • quote:

quote:

quote:

2001 sezonunda ilk 8
    2002 de ilk 16 ya kaldık

iki takima da????

Fenerbahce'nin su ana kadar edindigi Avrupa tecrubesini aldigi dersleri biz 90'larda aldik. Arastir, bi odev daha sana

• Ben ne diyorum burdaki adamlar ne diyor allah aşkına, Neyse Şampiyonlar Liginde başarılar. Beyni uyuşmuş insanlarda benden uzak dursun
  • quote:

Ben ne diyorum burdaki adamlar ne diyor allah aşkına, Neyse Şampiyonlar Liginde başarılar. Beyni uyuşmuş insanlarda benden uzak dursun

tired konunun içine etmişsinya hayatında duymadığın küfürler ettim sana. eğerki duymak istersen ses kaydı yapıp yolluyum
  • Gs'lileri insan yerine koyup başarı dilemekte hata olmuş artık ilginç, bırakın onların uefa kupası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenlyx

Gs'lileri insan yerine koyup başarı dilemekte hata olmuş artık ilginç, bırakın onların uefa kupası var.

Başarılar dilemek mi? Adam resmen alınmayın ama beleşe çıktınız çeyrek finale bir daha da çıkamazsınız zaten demiş. Hayır bunu diyen kişinin tuttuğu takımın kuraları da ortada hani.

Sırf biz daha büyüğüz diyebilmek, bunu göstermek adına bir diğerinin başarısını küçük görmek de birtek bizde var başka kimsede yok. Face'de, Twitter'da internette, sosyal medyada neredeyse gördüğüm bütün Fenerbahçelilerin mesajları Galatasaray'ın elenmesini bırak çevrek finalde rezil olması temennisi içerirken bile, ben bunları unutup bu akşam Fenerbahçe'yi destekledim.

Başarıyı paylaşmak için foruma girdiğimde ise Fenerli bir taraftarın kusura bakmayın da bala mala geldiniz buraya kadar dediğini görüyorum. Sonra da ''insan yerine koyup konuşulmaz bunlarla'' mesajını..

• Adam yanlış bir şey söylememiş bana göre sadece shalke maçı için konuşursak şans GS'den yanaydı yanlış bir şey yok bunu söylemekte ve ardından başarılar dilemekte. Fakat bazıları gelip siz niye bizi kendinizle aynı görüyorsunuz felan derse kusura bakmada insan yerine koymam, şu da var bütün taraftarlarda aynı değil bir kişinin dediğini herkese mal etmemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.